Το καλοκαίρι μπαίνουμε σε ρυθμούς προστασίας και επανόρθωσης …με την Estée Lauder

Το καλοκαίρι μπαίνουμε σε ρυθμούς προστασίας και επανόρθωσης …με την Estée Lauder

και τα πιο λαχταριστά προϊόντα ever!

Το καλοκαίρι οι ρυθμοί αλλάζουν... οι μέρες γίνονται μεγαλύτερες, το μυαλό μας ταξιδεύει νοερά σε διακοπές (αναμένοντας αυτές του Αυγούστου) και οι νύχτες μας γίνονται πιο ανήσυχες! Το ίδιο συμβαίνει και στην περιποίησή μας! Κάθε που μπαίνει το καλοκαίρι μπαίνουμε σε ρυθμούς προστασίας και επανόρθωσης. Ναι, απολαμβάνουμε τον ήλιο και τις παραλίες αλλά οφείλουμε να προστατεύουμε το δέρμα μας. Ομοίως, βγαίνουμε περισσότερο και κοιμόμαστε πιο αργά αλλά οφείλουμε να παρέχουμε στο δέρμα μας τα μέσα για να επανορθώσει την φθορά της ημέρας.

Πως το κάνουμε αυτό; Με την βοήθεια της Estée Lauder φυσικά και πιο συγκεκριμένα με το αντηλιακό Bronze Goddess και τον ορό επιδιόρθωσης Advanced Night Repair... Και τα δύο μαζί δημιουργούν το τέλειο «καλοκαιρινό σύστημα» περιποίησης για την επιδερμίδα μας και θα σου εξηγήσουμε το γιατί.

Sun Indulgence Lotion for Face SPF 30

13335423 10209606222416108 1231310814 n 8abd9


Δεν θα σε κουράσουμε με το κήρυγμα της αντηλιακής προστασίας, το ξέρεις καλά πως στον ήλιο δεν κάθεσαι χωρίς αντηλιακό. Ποιο αντηλιακό όμως; Το Sun Indulgence Lotion for Face SPF 30 της Estée Lauder σου παρέχει την πιο προηγμένη τεχνολογικά, ευρέος φάσματος προστασία UVA/UVB που μπορείς να φανταστείς και περιέχει μια «Ασπίδα Ελαίων Αντηλιακής Προστασίας» (Solar Screen Oil Armor), με συστατικά όπως το Έλαιο Μακαντάμια και το Έλαιο Κουκούι. Αυτό σημαίνει πως σε προστατεύει απόλυτα από τον ήλιο, την φωτογήρανση ΚΑΙ το περιβάλλον ενώ παράλληλα φροντίζει το δέρμα σου. Για την μυρωδιά του δεν θα μιλήσουμε... πρέπει απλά να το μυρίσεις μόνη σου. Και επειδή ξέρουμε πως θα μας ρωτήσεις: όχι, δεν αφήνει ούτε ίχνος λιπαρότητας.

Advanced Night Repair

13336180 10209606223456134 1671553905 n 80b66


Ο ορός Advanced Night Repair ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στην νυχτερινή περιποίηση και ο νέος Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II ήρθε για να κάνει θαύματα! Περιέχει την επαναστατική νέα Τεχνολογία ChronoluxCB™ που συνδυάζει τις δύο αποτελεσματικές τεχνολογίες Catabolysis και Chronolux™: αυτό σημαίνει πως συμβάλλει έτσι ώστε τα κύτταρα της επιδερμίδας μας να επιτελούν τις σωστές λειτουργίες τους την σωστή στιγμή: Το βράδυ να επιδιορθώνονται και το πρωί να αυτo- προστατεύονται! Έτσι λες αντίο σε ρυτίδες, λεπτές γραμμές, δυσχρωμίες και παράλληλα αποκτάς ένα δέρμα πιο δυνατό και υγιές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο συγκεκριμένος ορός δεν λείπει από το νεσεσέρ καμίας beauty editor... Και να θυμάσαι: μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις εννοείται το βράδυ αλλά και το πρωί αλλά πάντα πριν από οποιοδήποτε άλλο προϊόν και σε καθαρή επιδερμίδα!

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, πρωί και βράδυ χρησιμοποιούμε τον ορό Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II ο οποίος λειτουργεί με δύο τρόπους: Το βράδυ επιδιορθώνει τις φθορές που έχουν υποστεί τα κύτταρα του δέρματος μας από τις κακές περιβαλλοντολογικές συνθήκες, ενώ το πρωί βοηθά στο να προστατευτούν από μελλοντικές φθορές.

13330283 10209606223656139 389761081 n f9a02


Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε το αντηλιακό μας Sun Indulgence Lotion for Face SPF 30 για προστασία από τον ήλιο Με μόνο αυτές τις απλές κινήσεις απολαμβάνουμε δέρμα λαμπερό και υγιές όλο το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα που θα έρθει (δυστυχώς). Όσο για το ηλιοκαμένο, sexy δέρμα... είναι απαραίτητο και η Estée Lauder έχει κάτι και για αυτό. H Bronze Goddess Bronzing Powder σου χαρίζει το πιο φυσικό, λαμπερό, ηλιοκαμένο δέρμα με το minimum του ρίσκου. Την περνάς σε μέτωπο, μύτη, ζυγωματικά και ντεκολτέ και μεταμορφώνεσαι σε Bronze Goddess χωρίς να καθίσεις στον ήλιο!