Με ποιο κριτήριο επιλέγεις το αντηλιακό σου;

Βιβή Αγγελάκη
Με ποιο κριτήριο επιλέγεις το αντηλιακό σου;

Θες να προστατεύει εσένα αλλά σε νοιάζει τι κάνει στο περιβάλλον;

Το αντηλιακό είναι απαραίτητο όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά όλο τον χρόνο. Είναι λογικό ωστόσο η ανάγκη για προστασία να εντείνεται το καλοκαίρι κι έτσι σπεύδουμε στα καταστήματα προσπαθώντας να επιλέξουμε το τέλειο αντηλιακό. Τα βήματά μας τις περισσότερες φορές μας φέρνουν στο φαρμακείο και συγκεκριμένα στο stand της Avène ...

Τα αντηλιακά Avène έχουν ασύγκριτη αποτελεσματικότητα, πολύ καλή ανοχή, εξειδικευμένες συνθέσεις και ιδανικές για όλους τους τύπους δέρματος. Παρέχουν λύσεις ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες, προβληματικές επιδερμίδες άρα δεν είναι τυχαία στο νούμερο ένα των προτιμήσεών μας. Φέτος όμως έχουμε και έναν παραπάνω λόγο να λατρεύουμε τα αντηλιακά Avène.

Φέτος η Avène πρωταγωνιστεί σε μια πρωτοβουλία οικολογικής ευθύνης και σε μια διπλή δέσμευση: να προσφέρει τη βέλτιστη προστασία από τις UVB-UVA ακτινοβολίες και να προστατεύσει τη θαλάσσια βιοποικιλότητα. Η πρωτοβουλία ονομάζεται SKIN PROTECT / OCEAN RESPECT και έχει σα στόχο την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων του brand στο περιβάλλον.

Οι συνθέσεις των αντηλιακών Avène, αποδεικνύουν τη δράση τους στην προστασία του DNA των κυττάρων μέσα από μια μοναδική στο είδος της μελέτη και καταδεικνύουν τις ελαχιστοποιημένες επιπτώσεις τους στο θαλάσσιο οικοσύστημα. Για αυτόν το λόγο η Avène εφάρμοσε έναν αυστηρό χάρτη ανάπτυξης με συνθέσεις :

• Χωρίς υδατοδιαλυτά φίλτρα που διαλύονται στο νερό και που μπορεί να έχουν μεγαλύτερη επίπτωση στη θαλάσσια βιοποικιλότητα
• Με ελάχιστο αριθμό φίλτρων στη μικρότερη δυνατή συγκέντρωση
• Χωρίς σιλικόνες που είναι δύσκολα βιοδιασπώμενα ουσίες
Δε σταμάτησε όμως εκεί. Τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène αποφάσισαν να συνεργαστούν με το PUR PROJET σε ένα κοινωνικο - περιβαλλοντικό πρόγραμμα για την αναγέννηση των κοραλλιών με σκοπό τη διατήρηση του θαλάσσιου οικοσυστήματος. Το πρόγραμμα αυτό, που υλοποιείται στην Ινδονησία, επιτρέπει τη δημιουργία και την αποκατάσταση των κοραλλιογενών υφάλων. Στηρίζεται στη χρήση προηγμένων τεχνολογιών για γρήγορη αλλά και μακροχρόνια ανάπτυξη κοραλλιών σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες.

Έχουμε λοιπόν ένα brand που νοιάζεται για εμάς και τα παιδιά μας παρέχοντάς μας απόλυτη προστασία από την βλαβερή ακτινοβολία, αλλά νοιάζεται και για το περιβάλλον και την θάλασσα και δείχνει ενεργά, με πράξεις το ενδιαφέρον της. Με ποια κριτήρια λοιπόν θα διαλέξεις το επόμενο αντηλιακό σου; Πρέπει να διαλέξεις ένα brand με εξειδίκευση, αποδεδειγμένα αποτελέσματα και ενεργή δράση στην προστασία του περιβάλλοντος... δηλαδή Avène !