Summer essentials: Τα 10 προϊόντα που πρέπει να έχεις στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου!

Βιβή Αγγελάκη
Summer essentials: Τα 10 προϊόντα που πρέπει να έχεις στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου!

Και είσαι έτοιμη για τις διακοπές!

Ο Ιούνιος μπήκε, η αντίστροφη μέτρηση για τις καλοκαιρινές διακοπές σου είναι ζήτημα ημερών, είσαι σε αθεράπευτα καλοκαιρινό mood και ενώ όλα αυτά φαντάζουν ονειρικά... το πακετάρισμα έρχεται να σε προσγειώσει στην πραγματικότητα...

Το story γνωστό: Είτε φύγεις για δύο μέρες, είτε για μία εβδομάδα τα ερωτήματα γνωστά και επαναλαμβανόμενα... «Τι θα πάρω μαζί μου; Τι δεν πρέπει να ξεχάσω;» Και κάπου εκεί, αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι πως το βαρύ makeup που φόραγες όλο το Χειμώνα δεν έχει καμία θέση στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου, τα πόδια σου και πιο συγκεκριμένα οι φτέρνες σου θέλουν περιποίηση για να δείχνουν άψογα με τα καινούργια πέδιλά σου, το πρόσωπό σου έχει ανάγκη από μία δροσιστική μάσκα μέσα στον καύσωνα και η αδιάβροχη σύνθεση στα καλλυντικά σου ( ιδιαίτερα στο μακιγιάζ ματιών επιβάλλονται)!


Αν λοιπόν, το νεσεσέρ σου, εκπέμπει Summer SOS, τότε στην Avon θα βρεις σίγουρα τις beauty «σωτήριες» λύσεις που ζητάς, σε ακόμη πιο «σωτήριες» για την τσέπη σου, τιμές!

Για αρχή, λοιπόν, πάρε ανά χείρας το νεσεσέρ σου, τσέκαρε την παρακάτω λίστα, που πίστεψέ με θα σε κάνει να γλυτώσεις αρκετό χρόνο και μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει το summer mood!

Κανόνας πρώτος και απαράβατος: Αντηλιακό!

09 06 16 resize antiliako mallia a92e4

Είναι must του νεσεσέρ, της τσάντας μας ακόμη και της τσέπης μας, μιας και μας προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου! Και επειδή είναι αρχή του καλοκαιριού και η επιδερμίδα μας ακόμη είναι λευκή, επίλεξε ένα αντηλιακό με υψηλό Δείκτη Προστασίας, όπως η αντηλιακή κρέμα Pure & Sensitive της Avon με Δείκτη Προστασίας 50, με αδιάβροχη σύνθεση που δεν κολλάει, απορροφάται άμεσα και προσφέρει υψηλή προστασία. Μπορείς να την εφαρμόζεις είτε στο πρόσωπο, είτε στο σώμα.

Μην ξεχνάς τα μαλλιά σου!

Λίγο το θαλασσινό αλάτι σε συνδυασμό με τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού, λίγο ο αέρας στο νησί και τα μαλλιά σου χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση και φυσικά... ενυδάτωση! Το Advanced Techiniques Sun Light Spray της Avon, αντηλιακό σπρέι μαλλιών με φίλτρα UV, προστατεύει τα μαλλιά από τον ήλιο, αφήνοντας τα απαλά, μεταξένια και λαμπερά. Παράλληλα, βοηθά την ενυδάτωση και προστατεύει από τη φθορά.

Τα must του καλοκαιρινού μακιγιάζ

01 06 16 resize makigiaz 3348a

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ πρέπει να είναι φωτεινό και ελαφρύ, που σημαίνει, αποχωρίζεσαι το βαρύ makeup και δίνεις έμφαση στα χείλη -να σου θυμίσω, σε αυτό το σημείο, πως τα «wet lips» είναι από τα πιο hot beauty trends της σεζόν- και φυσικά, επιλέγεις προϊόντα με αδιάβροχη φόρμουλα! Σε αυτή τη λογική, εξοπλίζεσαι με :

-Μία αδιάβροχη σκιά ματιών, με λαμπερό χρώμα και έντονες χρωστικές συνθέσεις που αντέχουν στο νερό, όπως η τέλεια σκιά της Avon με κρεμώδη σύνθεση, που πίστεψέ με, δεν θα σε αποχωριστεί από τη στιγμή που θα φύγεις από το σπίτι για την παραλία μέχρι και το beach party, αργά το βράδυ!

- Το ματ, υγρό καλυπτικό stick της Avon, Ideal Flawless είναι αυτό που ζητάς για να εξαφανίσεις το μικρό σπυράκι! Χάρη στη συμπυκνωμένη, κρεμώδη σύνθεσή του προσφέρει πλήρη κάλυψη, εξαφανίζοντας τοπικά οποιοδήποτε ψεγάδι!

- Το lip gloss είναι από τα must του καλοκαιριού! Ποιο έχω επιλέξει εγώ; Το Shine Burst της Avon για απίστευτη, έντονη, φρουτένια λάμψη και τέλεια γεύση! Το δοκίμασα πρώτη και μπορείτε κι εσείς να το βρείτε μέσω Αντιπροσώπων Avon στις αρχές Ιουλίου που κυκλοφορεί!

- «Ξέφυγε» από το κλασικό μαύρο μολύβι ματιών που φόραγες όλο το χειμώνα και επίλεξε ένα σε μία καφέ απόχρωση! Το Big Color Eye Pencil της Avon είναι αυτό, το 2 σε1 προϊόν που θα σου «λύσει» τα χέρια, μιας μπορείς εκτός από μολύβι να το χρησιμοποιήσεις και ως σκιά για να πετύχεις ένα soft smoky eye look εύκολα και γρήγορα!


Φτάσε την ομορφιά στα άκρα...

01 06 16 resize podia 61b77

Είτε επιλέξεις να φορέσεις flat σανδάλια, είτε πλατφόρμες τα πόδια σου πρέπει να δείχνουν τέλεια! Μπορείς να επιλέξεις κάποιο από τα προϊόντα της ανανεωμένης, αναζωογονητικής σειράς Footworks της Avon- όπως την απαλυντική αγωγή 2 σε 1 , για απολέπιση και ενυδάτωση, Double Action Exfoliating Moisuriser με σαλικυλικό οξύ και shea butter. Και φυσικά, ένα όμορφο χρώμα στο μανικιούρ σου μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμη και στη διάθεσή σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι επιλέξεις μία από 20 – και όχι μόνο- διαθέσιμες αποχρώσεις στη σειρά βερνικιών Gel Shine της Avon για ζωηρό χρώμα, έντονη λάμψη, προστασία και ενίσχυση! Προσωπικά αγάπησα τη Rain Washed!

Τα multitasking must have!

01 06 16 resize peripoiisi eed5f

Κι αν ψάχνεις για μία πολυχρηστική κρέμα για το πρόσωπο, τα χέρια και το σώμα, η σειρά Avon Care Rosehips έχει αυτό που ζητάς! Αναζωογόνηση και ενυδάτωση με έλαια αγριοτριανταφυλλιάς και βιταμίνη C, θρέφει σε βάθος ενώ περιέχει αντιοξειδωτικά.

Και φυσικά, ποια μπορεί να αντισταθεί σε μία αναζωογονητική & δροσιστική μάσκα που αναδομεί την κουρασμένη επιδερμίδα ενώ καθαρίζει σε βάθος; Ξεκάθαρα καμία! Εγώ διάλεξα αυτή από τη σειρά Planet spa Revitalising Harmony με Himalayan Moringa Tree Seed Extract!