Μήπως η επιδερμίδα σου διψάει;

Μήπως η επιδερμίδα σου διψάει;

Μάθε ποια είναι τα σημάδια της αφυδατωμένης επιδερμίδας και διάβασε πως θα την ξεδιψάσεις!

Ας ξεκινήσουμε κάνοντας έναν διαχωρισμό: το ξηρό δέρμα δεν είναι ίδιο με το αφυδατωμένο. Η αφυδάτωση είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε κάθε τύπο δέρματος. Από την άλλη, το ξηρό δέρμα είναι τύπος επιδερμίδας. Και οι δύο περιπτώσεις ωστόσο καλούν για εντατική ενυδάτωση και για αυτό θα σου μιλήσουμε σήμερα.

Το αφυδατωμένο δέρμα -όπως και το ξηρό- είναι τραχύ, θαμπό, χωρίς ελαστικότητα και χωρίς φυσική λάμψη. Ποιος θέλει τέτοια επιδερμίδα; Κανείς φυσικά και εννοείται πως υπάρχουν τρόποι για να αναπληρώσεις την υγρασία που τοσο έχει ανάγκη το δέρμα σου αν εμφανίζεις τα παραπάνω συμπτώματα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να ξεκινήσεις να πίνεις πολύ νερό ενισχύοντας τον οργανισμό σου από μέσα προς τα έξω. Το δεύτερο είναι να διαλέξεις την κατάλληλη σειρά περιποίησης... Βλέπεις, δεν είναι όλα τα προϊόντα περιποίησης τα ίδια και δεν καλύπτουν όλο το φάσμα των παραγόντων που μπορεί να έχουν προκαλέσει αφυδάτωση στο δέρμα σου.

Εξωτερικοί παράγοντες όπως η ρύπανση, οι ακτίνες UV , οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και το άγχος, σε συνδυασμό με τον ολοένα και πιο απαιτητικό τρόπο ζωής στην πόλη είναι μόλις λίγοι από τους παράγοντες που έχουν φέρει την επιδερμίδα σου σε αυτή την κατάσταση. Χρειάζεσαι λοιπόν ένα heavy duty προϊόν που δεν είναι όμως βαρύ. Θες επίσης ένα προϊόν που να μπορεί να τα κάνει όλα, να σε ενυδατώνει, να βελτιώνει την όψη σου, να σου χαρίζει απαλό δέρμα, να σε προστατεύει από τον ήλιο και από τις ελεύθερες ρίζες! Μοιάζει αδύνατον σωστά; Δεν είναι όμως γιατί τα εργαστήρια της Bioderma δούλεψαν νυχθημερόν και δημιούργησαν την τέλεια σειρά ενυδάτωσης που θα ξεδιψάσει κάθε δέρμα!

Καλωσόρισε στην ζωή σου την ανανεωμένη σειρά Hydrabio της Bioderma. Η εμβληματική σειρά ενυδατικών προϊόντων που χαρίζουν βαθειά ενυδάτωση και υγιή λάμψη εμπλουτίστηκε με μια εντελώς νέα σύνθεση και 4 νέα προϊόντα δημιουργήθηκαν να απαντήσουν σε κάθε ανάγκη σου αλλά και να σου χαρίσουν μια νέα αισθησιακή απόλαυση. Το μυστικό τους; Η κατοχυρωμένη σύνθεση ευρεσιτεχνίας AQUAGENIUM® που αναπτύχθηκε από τα εργαστήρια της Bioderma και η δράση της διεγείρει τη σύνθεση των ακουαπορινών και λιπιδίων μεταξύ των κερατινοκυττάρων, που καθιστά δυνατούς τους φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες να εκτελέσουν σωστά τον ρόλο τους. Με λίγα λόγια, η πατέντα AQUAGENIUM® βοηθά το δέρμα σου να λειτουργεί σωστά! Πάμε να γνωρίσουμε όμως τα προϊόντα;

Hydrabio Perfecteur SPF 30

HYDRABIO PERFECTEUR SPF 30 67f80

Είναι η all purpose κρέμα ημέρας που καλύπτει λεπτές γραμμές και χαρίζει ομοιόμορφο τόνο, δρά ενάντια στην πρόωρη γήρανση και προστατεύει από τον ήλιο με το SPF 30 της, ενυδατώνει πιο βαθιά από οποιαδήποτε άλλη και χάρη στο ροδαλό της χρώμα χαρίζει έντονη λάμψη υγείας! Θέλεις κάτι περισσότερο; Υπάρχει! Είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε για extra αντιοξειδωτική προστασία!
Extra tip: Είναι ιδανική και σαν βάση για το μακιγιάζ σου!

Hydrabio Eau de soin SPF 30

Hydrabio Eau de soin SPF 30 43856

Το πρώτο ενυδατικό νερό προσώπου με SPF 30! Είναι ο πιο απολαυστικό ς και δροσερός τρόπος για να φιξάρεις το μακιγιάζ σου, να αναπληρώσεις την χαμένη υγρασία κατά την διάρκεια της ημέρας και να δώσεις επιπλέον προστασία στην επιδερμίδα σου! Το ανακινείς 20 φορές, ψεκάζεις από απόσταση 20 εκατοστών και ενώ απολαμβάνεις την δροσιά του εκείνο σε ενυδατώνει, σου χαρίζει λάμψη και σε προστατεύει... ναι είναι ό, τι καλύτερο έχει συμβεί στο καλοκαιρινό νεσεσέρ μας!
Extra tip: Αφού το ψεκάσεις μην τρίψεις το πρόσωπό σου, περίμενε μερικά δευτερόλεπτα και θα απορροφηθεί άμεσα!

Hydrabio Gel-Crème

HYDRABIO GEL CREME 77676

Η πιο δροσερή και ανάλαφρη υφή gel που είναι γεμάτη με ενυδατικά συστατικά τα οποία προσφέρουν ως και 90% περισσότερη ενυδάτωση, απαλότητα και λάμψη αλλά ΟΧΙ γυαλάδα. Είναι ιδανική για επιδερμίδες κανονικές και μικτές.
Extra tip: Βάλε την στο ψυγείο για extra δροσιά μετά την παραλία!

Hydrabio Crème

HYDRABIO CREME cf81c

Η πιο ενυδατική, πλούσια και βελούδινη υφή που δοκίμασες ποτέ. Ενυδατώνει σε βάθος και είναι ιδανική για επιδερμίδες ξηρές, πολύ ξηρές αλλά και πιο ώριμες!
Extra tip: Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σαν κρέμα νύχτας για εντατική περιποίηση ή σαν μάσκα για ενυδάτωση express.

Ξετρελάθηκες; Κι εμείς το ίδιο! Αναζήτησε την ανανεωμένη σειρά Hydrabio της Bioderma σήμερα κιόλας στα φαρμακεία και κάνε στην επιδερμίδα σου το απόλυτο δώρο: την σωστή ενυδάτωση.