Ποιά προϊόντα ΔΕΝ χρειάζεται να πάρεις μαζί στις διακοπές …και δεν θα πιστέψεις γιατί!

Ποιά προϊόντα ΔΕΝ χρειάζεται να πάρεις μαζί στις διακοπές …και δεν θα πιστέψεις γιατί!

Κάθε χρόνο το ίδιο πρόβλημα... προσπαθείς να αφαιρέσεις πράγματα από την βαλίτσα και το νεσεσέρ σου και δεν τα καταφέρνεις. Τι να ΜΗΝ πάρεις; Την κρέμα σου; Το αντηλιακό σου; Την κρέμα σώματος; Το σαμπουάν, το ξυραφάκι, το μακιγιάζ, το λαδάκι για τα μαλλιά; Είναι τόσα πολλά και όλα χρήσιμα... Πιάνουν όμως χώρο και μεταξύ μας, τρώνε και τον χρόνο μας, ιδιαίτερα το ντεμακιγιάζ μετά τα σφηνάκια στο νησί. Μιας που μιλήσαμε όμως για προϊόντα ντεμακιγιάζ... ΑΥΤΑ είναι που δεν χρειάζεται να πάρεις μαζί σου!

Μην παραγεμίσεις το νεσεσέρ σου με ξεβαφτικό ματιών, σαπούνι, βαμβάκια και λοιπά αξεσουάρ ντεμακιγιάζ γιατί υπάρχει το GLOV! Για τι πράγμα μιλάμε θα αναρωτιέσαι... Μιλάμε για το πιο τέλειο gadget ever που ήρθε για να καταστήσει όλα τα προϊόντα ντεμακιγιάζ περιττά! Το Glov είναι ένα νέο γάντι ντεμακιγιάζ που ήρθε να κάνει τον καθαρισμό παιχνίδι στις διακοπές αλλά και πάντα! Με πολύ απλά λόγια είναι ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ (δεν υπάρχει όμοιό του στην αγορά) γάντι που αφαιρεί ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ χωρίς σαπούνι και χωρίς τρίψιμο. Ναι, χωρίς σαπούνι και χωρίς τρίψιμο!

Βλέπεις, το GLOV δεν αποτελείται από απλές βαμβακερές ίνες αλλά από τις πατενταρισμένες, μικροϊνες GLOV οι οποίες μαγνητίζουν και αιχμαλωτίζουν μέσα στις ακτίνες τους όλες τις χρωστικές του makeup, ρύπους, νεκρά κύτταρα και το 99,9% των μικροβίων που συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας σου αφήνοντάς την πεντακάθαρη και απαλή. Είναι ιδανικό ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον καθαρισμό, δερματολογικά ελεγμένο και σύμφωνα με κλινικές μελέτες απόλυτα ασφαλές.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: το GLOV και συγκεκριμένα το GLOV on the Go είναι ένα μικρό γάντι, όσο η παλάμη σου σε μέγεθος και αφαιρεί το μακιγιάζ ΧΩΡΙΣ σαπούνι μόνο με νερό. Αυτό σημαίνει πως στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ θα βάλεις μόνο αυτό και δεν θα ασχοληθείς περισσότερο με το ντεμακιγιάζ σου. Σκέψου μόνο πόσο χώρο θα εξοικονομήσεις και πόσα περισσότερα μαγιό θα χωρέσεις στην βαλίτσα σου! Και επειδή σίγουρα θα μας ρωτήσεις...

glov on the go 03 1f2c8
glov on the go 05 2e8a9
glov on the go 06 1530d
glov on the go 07 101f2

ΝΑΙ αφαιρεί και το αδιάβροχο μακιγιάζ
ΝΑΙ κρατά την επιδερμίδα ενυδατωμένη
ΝΑΙ θα λερωθεί αλλά πλένεται μόνο με ένα απλό σαπούνι χεριών
ΝΑΙ στεγνώνει αμέσως
ΝΑΙ θα το λατρέψεις!

GLOV on the go & φύγαμε για διακοπές!

Θα το βρείτε στο www.glov.gr & σε καταστήματα Ηοndos Center