Beauty εμμονή: Mία μάσκα… θησαυρός θα σώσει τα μαλλιά σου, με τη δύναμη του μελιού

Beauty εμμονή: Mία μάσκα… θησαυρός θα σώσει τα μαλλιά σου, με τη δύναμη του μελιού

Στο beauty department του Queen.gr απλά τρε-λαι-νό-μα-στε για τις νέες αφίξεις! Δοκιμάζουμε τα πάντα και κάποιες φορές παθαίνουμε εμμονή... Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για την τελευταία μας beauty obsession, τη νέα μάσκα μαλλιών Botanic Therapy Honey Treasures της Garnier!

Ήρθε συνοδευόμενη από το σαμπουάν, την κρέμα μαλλιών και τον ορό για την ψαλίδα και ενώ λατρέψαμε και τα 4 προϊόντα, με την μάσκα σχεδόν εθιστήκαμε. Δεν φταίει η μεθυστική μυρωδιά της που μας έχει κάνει να μυρίζουμε τα μαλλιά μας ξανά και ξανά. Ο λόγος είναι ότι έκανε –με το πρώτο λούσιμο- τα μαλλιά μας αγνώριστα! Περιέχει μέλι, πρόπολη και βασιλικό πολτό κι έτσι θρέφει σε βάθος την τρίχα αναδομώντας την εσωτερικά.

beauty shots garnier 8e519

Αμέσως μόλις την ξεβγάλεις νιώθεις τα μαλλιά σου πιο μεταξένια και όταν πια στεγνώσουν η μαγεία φαίνεται στη βούρτσα... Βλέπεις, το μεθυστικό κοκτέιλ συστατικών της, δυναμώνει τόσο την τρίχα που περιορίζει το σπάσιμο άμεσα! Μακροπρόθεσμα, τα μαλλιά σου θα δείχνουν συνολικά πιο υγιή, πιο γεμάτα και αυτό γιατί δεν θα σπάνε με κάθε βούρτσισμα. Αυτό συνέβη στη δική μας περίπτωση και απλά την ερωτευτήκαμε. Κάναμε όμως και κάτι ακόμα...

Την πήραμε μαζί μας σε ένα τριήμερο στη θάλασσα. Μεταμόρφωσε τα μαλλιά από αφυδατωμένα και άγρια σε μεταξένια και υγιή μετά τη θάλασσα αλλά και ΣΤΗΝ θάλασσα. Ναι, την πήραμε μαζί στην παραλία και την φορούσαμε κάθε φορά που βγαίναμε από το νερό. Χάρισε απίθανο άρωμα στις τούφες μας, έκανε τα beach waves πιο απαλά και προστάτευσε την τρίχα από το αλάτι.

beauty shots garnier info 99780

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως η μάσκα Botanic Therapy Honey Treasures της Garnier ήρθε για να μείνει στο νεσεσέρ μας και δεν είναι μόνη της! Η σειρά Botanic Therapy αποτελείται από 6 «οικογένειες» προϊόντων για κάθε τύπο μαλλιών και ανάγκη. Γνώρισέ τις με ένα κλικ εδώ και διάλεξε τη δική σου beauty εμμονή!