Μπορείς με ένα κραγιόν να μεταμορφωθείς; Ναι, μπορείς!

Μπορείς με ένα κραγιόν να μεταμορφωθείς; Ναι, μπορείς!

Τα νέα κραγιόν της MAKE UP FOR EVER θα βγάλουν τον καλλιτέχνη από μέσα σου!

Μερικές φορές νιώθεις ρομαντική, άλλες sexy. Κάποια πρωινά θες ένα χρώμα στα χείλη για να σου φτιάξει την διάθεση και κάποια άλλα... ένα nude αρκεί. Θέλεις να εκφράζεσαι μέσα από το μακιγιάζ σου και να μεταμορφώνεσαι... είσαι δυναμική, μοντέρνα και το μακιγιάζ είναι το όπλο σου ενάντια στην... ανιαρή καθημερινότητα!

PHOTO 1

Σε καταλαβαίνουμε και γι’ αυτό έχουμε τα πιο τέλεια νέα για εσένα και όλες τις lipstick addicts σαν εμάς! Η νέα σειρά κραγιόν της MAKE UP FOR EVER Rouge Artist είναι εδώ και έτοιμη να σε μεταμορφώσει σε ό, τι θελήσεις!

Περιλαμβάνει 34 έντονα ζωηρά ή κλασικά χρώματα, με ματ ή σατινέ αποτέλεσμα που θα απογειώσουν την δημιουργικότητά σου!

PHOTO 2

Τι τα κάνει τόσο ξεχωριστά; Hello! Οι τέλειες αποχρώσεις αλλά και κάτι ακόμα. Τα κραγιόν Artist Rouge είναι εμπλουτισμένα με την τεχνολογία επεξεργασίας χρωστικών ουσιών «Show-off Color» που περιλαμβάνει δύο διεργασίες (έχουμε την προσοχή σου;):
Α) Την τριπλή τεχνολογία άλεσης. Οι χρωστικές αλέθονται τρεις φορές για να αποκτήσουν ομοιογενή και μικρότερα μεγέθη και έτσι αποκαλύπτουν την αυθεντική, τέλεια και απόλυτη καθαρότητα των 34 αποχρώσεων που έχεις στην διάθεσή σου.
Β) Την ανάμειξη των τριπλά αλεσμένων χρωστικών με ένα άχρωμο έλαιο που βοηθά στην αποκάλυψη ενός ακόμη πιο έντονου και ομοιόμορφου χρώματος για άψογο αποτέλεσμα.

PHOTO 5

Έχεις λοιπόν μοναδικά έντονο, καθαρό χρώμα που δεν ξεραίνει τα χείλη (τα Artist Rouge είναι εμπλουτισμένα και με έλαια macadamia και μολόχας) και παραμένει σταθερό ακόμη και μετά από το τρίτο κοκτέιλ ή... το τρίτο φιλί!

Ξέρουμε, ανυπομονείς να τα δοκιμάσεις! Προτείνουμε να μη φοβηθείς να κάνεις ακόμα και color blocking που είναι τόσο hot φέτος...

PHOTO 3

Και φυσικά να μην φύγεις από τα Sephora χωρίς το εκτυφλωτικό κόκκινο που θα κάνει θραύση...

Μπήκες στο mood; Πάτα play παρακάτω για να δεις το τέλειο video και να απογειώσεις την διάθεσή σου!