Σταμάτα να κάνεις gel μανικιούρ-πεντικιούρ: Μάθε τι θα πάρεις από το φαρμακείο

Σταμάτα να κάνεις gel μανικιούρ-πεντικιούρ: Μάθε τι θα πάρεις από το φαρμακείο

Ένας μέρος της προετοιμασίας σου για μικρές αποδράσεις τώρα το Φθινόπωρο ή για τις εξόδους σου τα Σαββατοκύριακα, δεν είναι άλλο, φυσικά, από το καθιερωμένο gel μανικιούρ-πεντικιούρ. Είναι λογικό! Με το gel είσαι ήσυχη πως τα νύχια σου θα είναι άψογα ό,τι και να κάνεις. Ουσιαστικά ξενοιάζεις με τα νύχια σου, όμως στην πραγματικότητα δημιουργείς νέους μπελάδες...

Το gel μανικιούρ-πεντικιούρ είναι σωτήριο (συμφωνούμε), όμως ταλαιπωρεί τα νύχια πολύ. Αν μάλιστα είσαι φανατική, θα έχεις παρατηρήσει σίγουρα πως τα νύχια σου, όταν δεν έχεις κάνει gel, σπάνε ευκολότερα, δεν μακραίνουν, δεν είναι λαμπερά. Η λύση για αυτό είναι να τα δυναμώσεις και για λίγο καιρό να... απέχεις από το gel. Η αποχή είναι εύκολη, απλά σταματάς για λίγο τα ραντεβού σου. Η ενδυνάμωση όμως; Είναι και αυτή εξίσου εύκολη και το μυστικό «κρύβεται» στη φύση!

entos

Φυσικά γνωρίζεις πως η ομορφιά ξεκινά πρώτα από όλα από μέσα μας και η διατροφή διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Όχι, δεν είμαστε εδώ για να σου πούμε απλά να τρως φακές και σπανάκι, για να δυναμώσεις τα νύχια σου. Σου έχουμε κάτι καλύτερο και... ευκολότερο. Βλέπεις, υπάρχει ένας υπέρ-καρπός που έχει όλα όσα χρειάζονται τα νύχια σου για να δυναμώσουν και όσα χρειάζεται τo σώμα σου για να λειτουργεί στο 100%. Ο λόγος για το Ιπποφαές, την υπερτροφή που έχει εκπλήξει τους επιστήμονες.

entos1

Το Ιπποφαές είναι ένας μικρός καρπός, γνωστός για τις θαυματουργές του ιδιότητες εδώ και χιλιάδες χρόνια. Περιέχει Ωμέγα 3, 6, 7 και 9 λιπαρά οξέα και βιταμίνες A, C, D, B, E και Κ, συστατικά που είναι θαυματουργά για τα νύχια και το σώμα γενικότερα. Όχι, δεν χρειάζεται να τον αναζητήσεις και να τον εντάξεις στη διατροφή σου, η Superfoods έχει κάνει όλη τη «δουλειά» για εσένα. Πίνοντας μια μαλακή κάψουλα Ιπποφαές Eubias™ της Superfoods, χαρίζεις στα νύχια σου όλα εκείνα που χρειάζονται για να δυναμώσουν, να σταματήσουν να σπάνε και να ξεφλουδίζουν και να δείχνουν όμορφα και υγιή.

ippofaes karpos3

Σταματώντας, λοιπόν, για λίγο το gel μανικιούρ πεντικιούρ και εντάσσοντας στην καθημερινότητά σου το Ιπποφαές Eubias™ της Superfoods, εξασφαλίζεις στα νύχια σου «ξεκούραση» και εντατική θεραπεία από μέσα προς τα έξω! Αναζήτησε τις μαλακές κάψουλες Ιπποφαές Eubias™ της Superfoods στα φαρμακεία και μυήσου στον τέλειο beauty κόσμο του Ιπποφαούς!