Πώς θα καταφέρεις να μένεις καθημερινά περιποιημένη;

Ερμιόνη Σαρρή
Πώς θα καταφέρεις να μένεις καθημερινά περιποιημένη;

Πώς μπορείς να δείχνεις όμορφη και να νιώθεις άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ; Θυμήσου ότι η ομορφιά πηγάζει από το εσωτερικό. Αν πρώτα εσύ η ίδια νιώθεις άνετα με την εμφάνισή σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις και τους υπόλοιπους!

Δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές. Αρκούν μόνο μερικά απλά βήματα. Ξεκίνα φροντίζοντας το πρόσωπό σου. Περιποιήσου κατάλληλα την επιδερμίδα σου και βάψου ελαφρά ώστε να αναδείξεις τη φρεσκάδα σου. Πρόσφατα ανακαλύψαμε το μυστικό για να πετύχεις ένα ομοιόμορφο μακιγιάζ το οποίο παράλληλα θα ενυδατώσει θα το πρόσωπό σου!

Ξεχωρίσαμε τη νέα σειρά της La Mer γιατί φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο το δέρμα σου, αναδεικνύοντας τη φυσική σου ομορφιά και δίνοντάς σου μια τέλεια και υγιή όψη που σε συνδυασμό με το χαμόγελό σου μπορούν να κερδίσουν τον καθένα!

LM FY17 SKINCOLOR SOCIAL INSTAGRAM FOOLPROOF 1080x1080

Η συλλογή Skincolor de la Mer είναι το κλειδί για να επιτύχεις το τέλειο look καθημερινά εύκολα και γρήγορα. Θα χρειαστείς μόνο τρία προϊόντα περιποίησης: Foundation, concealer, πούδρα! Αυτά και τα πολυτελή τους πινέλα είναι αρκετά για να σε μεταμορφώσουν σε λίγα λεπτά. Είναι ταυτόχρονα το τελευταίο βήμα της φροντίδας της επιδερμίδας σου αλλά και το πρώτο βήμα στο μακιγιάζ.

Πώς θα πετύχεις ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα;

Εκτός των άλλων κάθε ένα από τα προϊόντα της νέας σειράς Skincolor de la Mer κάνει την επιδερμίδα σου πιο απαλή από ποτέ. Μέσω της νέας καινοτομίας Color Capsule Technology που αναμειγνύεται εύκολα και όμορφα θα σου χαρίσει ένα αψεγάδιαστο natural look για να δείχνεις φρέσκια και ανάλαφρη από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Πιο συγκεκριμένα με τη νέα τεχνολογία Color Capsule της La Mer θα τα καταφέρεις με ελάχιστες κινήσεις. Και αυτό γιατί δημιουργήθηκε για να μιμείται τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας!

Τρία απλά βήματα για ανανέωση και ενυδάτωση!

Ξεκίνα με τα βασικά και το The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20. Μην ξεχνάς ότι κάθε Foundation πρέπει να σου χαρίζει φυσικό χρώμα, να αντέχει στην υγρασία, να παραμένει σταθερό κατά τη διάρκεια της ημέρας και φυσικά να σε προστατεύει από τις ακτίνες UV, τη ρύπανση και τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες. Το The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20 συνδυάζει όλα τα παραπάνω. Θα σε ενυδατώσει σε βάθος, απαλύνοντας τις ρυτίδες ενώ με μία ισχυρή δόση του Miracle Broth που περιέχει, θα ανανεώσει την επιδερμίδα σου και θα την τονώσει ώστε να δείχνεις γεμάτη ενέργεια!

Επιπλέον, τα δύο νέα ισχυρά συστατικά που περιλαμβάνει, το The Soft Velvet Ferment και το The Regenerating Ferment, δημιουργούν νεανικό αποτέλεσμα και υφή που μεταμορφώνει την όψη του δέρματος με την πάροδο του χρόνου. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο είναι το βελούδινο συστατικό που απαλύνει την επιδερμίδα ενώ το δεύτερο είναι το αντι-γηραντικό που βοηθά στην καταπολέμηση των ορατών πτυχών γήρανσης και κάνει το δέρμα πιο ελαστικό μειώνοντας γραμμές και ρυτίδες!

Για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα ανακίνησε καλά το μπουκάλι και εφάρμοσε στο πρόσωπό σου με το Foundation Brush που είναι σχεδιασμένο για εφαρμογή ακριβείας και προσφέρει εξαιρετική κάλυψη. Ανάμειξε με κινήσεις προς τον λαιμό.

Στη συνέχεια, εφάρμοσε το Concealer, όπου χρειάζεται, για να καλύψεις τυχόν ατέλειες. Είναι εμπλουτισμένο με τον Miracle Broth για αυτό προστατεύει και ανανεώνει την επιδερμίδα!

Ολοκλήρωσε με την πολυτελή πούδρα Powder η οποία είναι επίσης εμπλουτισμένη με τον Miracle Broth. Σχεδιάστηκε με συμμετρικά, επιχρισμένα σωματίδια, που έλκονται μαγνητικά από το δέρμα για άψογο ημιδιάφανο, λαμπερό φινίρισμα. Το Powder Brush θα σε βοηθήσει να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα!

SKINCOLOR FY17 LM SOCIAL INSTAGRAM SHADES

Έτσι σε τρία μόνο βήματα θα αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά και θα καταφέρεις να λάμψεις! Πάντα με τη βοήθεια του πιο λαμπερού σου χαμόγελου!