Πώς θα τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου (με τη Bioten)

Πώς θα τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου (με τη Bioten)

#walkTALL

Αυτοπεποίθηση. Πόσες φορές έχασες μια σημαντική ευκαιρία γιατί πολύ απλά δεν πίστευες στον εαυτό σου και πόσες ακόμη περπάτησες στο δρόμο ή στο γραφείο με το κεφάλι σκυμμένο, μόνο και μόνο επειδή δεν ένιωθες όμορφα με το σώμα ή τα ρούχα που φορούσες;

Η τόνωση της αυτοπεποίθησης είναι ένα μεγάλο βήμα για εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο, το οποίο μπορεί να δώσει απίστευτα θετικό τόνο στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή, περισσότερο απ’ όσο νομίζουν!

Όταν ένιωσα τη δύναμη που μου χάρισε η φύση #walkTALL

Πριν από μερικές ημέρες έτυχε να διαβάσω στο Διαδίκτυο για μια δράση που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα και η οποία απευθύνεται σε γυναίκες και ονομάζεται: «περπατήσετε με το κεφάλι ψηλά».

Με το hashtag #walkTALL, η δράση αυτή με καλούσε, λοιπόν, να περπατήσω γεμάτη σιγουριά και να αγκαλιάσω το υπέροχο δώρο που μου χάρισε η φύση: Τον εαυτό μου. Πίσω από αυτό το σημαντικό εγχείρημα βρίσκεται μια εταιρεία καλλυντικών που αγαπώ και εμπιστεύομαι: Η Bioten.

Αν μου ζητούσε κάποιος να περπατήσω με ψηλά το κεφάλι πριν από δύο χρόνια, θα του έλεγα πως αυτό… αποκλείεται. Σήμερα, όμως, ξέρω πώς να περπατώ γεμάτη αυτοπεποίθηση, λάμψη και κυρίως, θετική ενέργεια.

Έμαθα να περπατώ με το κεφάλι ψηλά και πλέον είμαι ικανή να βγω στο δρόμο και να κρατήσω μια ταμπέλα που θα γράφει: «Μπορώ να κάνω τα πάντα».

Πώς να βρεις την αυτοπεποίθησή σου #walkTALL

Κατάφερα να βρω την αυτοπεποίθησή μου και αν θέλεις να την βρεις ή να την τονώσεις κι εσύ, να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές και δεν θα χάσεις.

  • Βάλε στόχους και πρόγραμμα στη ζωή σου: Βάλε μικρούς στόχους με βάση τις επιθυμίες και τα όνειρά σου και προσπάθησε να τους τηρείς, έναν κάθε φορά. Η εκπλήρωση τους θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και την εκτίμηση που έχεις για τον εαυτό σου.
  • Φρόντισε την εμφάνισή σου: Συμβουλή απλή αλλά σημαντική. Φροντίζοντας την εμφάνισή σου, θα τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου. Προσπάθησε να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία και να βάλεις στη ζωή σου την γυμναστική. Θα δεις ότι θα νιώσεις σύντομα περισσότερο χαρούμενη και σίγουρη για τον εαυτό σου.
bio2

Τρία πράγματα που κάνουν οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση

  • Ζουν για τις ίδιες: Οι γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση ζουν για τον δικό τους σκοπό και αντιμετωπίζουν τα πράγματα με βάση τη δική τους πραγματικότητα, την οποία αποδέχονται και χαιρετίζουν.
  • Δεν φοβούνται τη μοναξιά: Οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση δεν φοβούνται να μείνουν μόνες τους. Αντιθέτως απολαμβάνουν να κάνουν παρέα με τον εαυτό τους!
  • Δεν παίρνουν τα πάντα προσωπικά: Οι γυναίκες αυτές ξέρουν ότι δεν αξίζει να δίνουν βαρύτητα σε οτιδήποτε λέγεται και γίνεται και κυρίως, γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να παίρνουν τα πάντα προσωπικά.

Σήκωσε κεφάλι και κέρδισε απίθανα δώρα Bioten

Όταν διάβασα για την πρωτοβουλία της Bioten, χάρηκα πολύ διότι γνωρίζω τις επιπτώσεις που η έλλειψη αυτοπεποίθησης μπορεί να έχει στη ζωή μιας νεαρής γυναίκας.

Η Bioten γιορτάζει την αυτοπεποίθηση των γυναικών και μας προσκαλεί να «περπατήσουμε με το κεφάλι ψηλά», γεμάτες σιγουριά, αγκαλιάζοντας το υπέροχο δώρο που μας χάρισε η φύση: Τον εαυτό μας! Και στην περίπτωση της Bioten, η αυτοπεποίθησή μας αποκαλύπτει την εσωτερική ομορφιά μας και παράλληλα ξεκλειδώνει και υπέροχα δώρα!

Ναι, «ανεβάζοντας» τις φωτογραφίες μας συμμετέχουμε ταυτόχρονα στην κλήρωση για να κερδίσουμε πολλά απίθανα δώρα όπως υπέροχα προϊόντα ΒΙΟΤΕΝ για μία ολοκληρωμένη περιποίηση ομορφιάς και ένα ζευγάρι γόβες ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ!

Εγώ έχω αυτοπεποίθηση γιατί νιώθω αποφασισμένη! Εσύ;

Τα πράγματα είναι απλά και γι’ αυτό θα σας πω βήμα-βήμα πώς συμμετείχα εγώ στον μοναδικό διαγωνισμό της Bioten και έγινα μέρος της αλυσίδας «Walk TALL».

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν!

Αρχικά μπήκα στην ιστοσελίδα www.walktall.gr. Στη συνέχεια «ανέβασα» τη δική μου φωτογραφία #walkTALL (αν θέλετε μπορείτε να ανεβάσετε και ένα βίντεο σας). Στη φωτογραφία που έβαλα, έστειλα το δικό μου μήνυμα, εκφράζοντας τον λόγο για τον οποίο περπατώ γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ποιο ήταν αυτό; Ότι πλέον νιώθω αποφασισμένη και δεν φοβάμαι να ρισκάρω και να δοκιμάσω νέα πράγματα, νέες φιλίες, νέες σχέσεις, νέα ξεκινήματα.

bio3

H εκστρατεία #walkTALL και η στήριξη στην «Ανάσα»!

Μάθε επίσης ότι όσες πιο πολλές φωτογραφίες «ανεβάζεις», τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις και τόσο περισσότερο ενισχύεις την προσφορά σου στην «ΑΝΑΣΑ».

Η «ΑΝΑΣΑ», είναι η πρώτη μη κερδοσκοπική εταιρία στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και τη θεραπεία των ανθρώπων που πάσχουν από Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής. Έτσι, συμμετέχοντας στην ενέργεια, γεμίζεις αυτοπεποίθηση για καλό σκοπό!

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν, βρες την χαμένη σου αυτοπεποίθηση με το #walkTALL, κέρδισε απίθανα Bioten δώρα και περπάτα με ψηλά το κεφάλι! Ας αναδείξουμε όλοι την ομορφιά που πηγάζει από μέσα μας και ας λάμψουμε!