Γιατί όλα στη ζωή δένονται με μία… μπλε κορδέλα;

Γιατί όλα στη ζωή δένονται με μία… μπλε κορδέλα;

Ποια ήταν η τελευταία φορά που έκανες κάτι για το συνάνθρωπό σου; Ποια ήταν η τελευταία φορά που εντόπισες μία οικογένεια που χρειάζεται τη βοήθειά σου; Ποια ήταν η τελευταία φορά που ευχήθηκες ο Άγιος Βασίλης να μπορούσε να κάνει κάτι για αυτό;

Πολλές φορές, επηρεασμένοι από την ρουτίνα και την καθημερινότητά μας, ξεχνάμε πως κάποιοι άνθρωποι δίπλα μας μπορεί να έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

Τι μας δένει τελικά; Η τρυφερότητα. Η φροντίδα. Η αγάπη. Η χαρά. Η μαγεία της κάθε στιγμής. Μπορείς να μοιραστείς όλα τα παραπάνω; Σίγουρα μπορείς. Γιατί κάθε στιγμή είναι πραγματικά πολύτιμη. Όλα στη ζωή είναι δώρο.

Ρίξε μία ματιά στο βίντεο που μας έκανε να αναθεωρήσουμε την έννοια της προσφοράς:



Ο συμβολισμός της «Μπλε Κορδέλας»

Είδαμε το βίντεο και η ανάγκη για προσφορά γεννήθηκε μέσα μας σχεδόν σαν να μην υπήρχε μέχρι πρότινος. Μία μπλε κορδέλα δένεται σε φιόγκο, όπως ένα δώρο- και συμβολίζει πόσο μοναδική και πολύτιμη είναι η κάθε μία από αυτές τις στιγμές. Πόσο, πραγματικά, όλα στη ζωή είναι δώρο!

Το αισιόδοξο και γιορτινό αυτό βίντεο της «Μπλε Κορδέλας», μας προσκαλεί να δούμε τη ζωή διαφορετικά. Να εκτιμήσουμε όλα όσα έχουμε, τον πλούτο των μικρών καθημερινών στιγμών, και την αξία της φροντίδας μας σε εκείνους που τη χρειάζονται!

Φέτος στις γιορτές, η NIVEA στηρίζει το Μαζί για το Παιδί, προσφέροντας δώρα αγάπης σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Τώρα, μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ, να μοιραστεί η χαρά σε οικογένειες που τη χρειάζονται. Μπες στο https://www.nivea.gr/campaigns/local/gr/OlaEinaiDoro

Πώς θα ενισχύσεις κι εσύ φέτος στις γιορτές, μία από τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη; Aν γνωρίζεις μια οικογένεια που χρειάζεται τη φροντίδα της NIVEA και θέλεις να της προσφέρεις ένα πολύτιμο δώρο αγάπης, συμπλήρωσε εδώ τα στοιχεία σου .Γιατί η στήριξη που προσφέρουμε ο ένας στον άλλο έχει αξία ανεκτίμητη. Όλα στη ζωή είναι δώρο!