Το μόνο προϊόν που χρειάζεται να έχεις στο νεσεσέρ σου Χειμώνα- Καλοκαίρι!

Βιβή Αγγελάκη
Το μόνο προϊόν που χρειάζεται να έχεις στο νεσεσέρ σου Χειμώνα- Καλοκαίρι!

Ανεξάρτητα από την εποχή, τον καιρό, τη θερμοκρασία...

Η Άνοιξη μπήκε και αυτό στα αυτιά κάθε beauty addict μεταφράζεται σε πρώτη φάση: Νέες τάσεις, αρώματα, αφίξεις στο κόσμο της ομορφιάς και φυσικά... ξεκαθάρισμα του νεσεσέρ μας. Αποφεύγουμε τις βαριές υφές στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας μας, αφήνουμε στην άκρη τις πιο σκούρες αποχρώσεις και προτιμούμε πιο ανοιχτά, έντονα χρώματα από τα χείλη μέχρι και τα νύχια μας. Σε δεύτερη φάση, υπάρχουν ορισμένα beauty προϊόντα που είναι παντός καιρού, εποχής και θερμοκρασίας και αυτός είναι ο λόγος που καθίστανται must-have του νεσεσέρ μας! Το πιο απαραίτητο απ’ όλα; Το αντηλιακό, φυσικά!

Γιατί, αν κάποτε πιστεύαμε πως το μαρτάκι που δέναμε στο χέρι μας κάθε 1η Μαρτίου ήταν αρκετό για να μας προστατέψει από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία του πρώτου ήλιου της Άνοιξης, τώρα ξέρουμε πως δεν αρκεί και επίσης ξέρουμε πως ο ήλιος δεν «καίει» μόνο το Μάρτιο αλλά όλο το χρόνο, όλες τις στιγμές ακόμη και όταν οδηγούμε ή όταν έχει συννεφιά. Γιατί το δέρμα έχει τη δική του «μνήμη». Θυμάται όλα τα μαυρίσματα, όλα τα καψίματα, όλο το χρόνο που έχουμε περάσει εκτεθειμένοι στον ήλιο χωρίς προστασία και φροντίζει να τα θυμίζει μέσα από τα σημάδια γήρανσης - πανάδες, δυσχρωμίες, ρυτίδες, αφυδάτωση. Γιατί ξέρουμε πως ο ήλιος είναι χειρότερος από το χρόνο για τη γήρανση του δέρματος και η ανάγκη για απόλυτη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία κάθε εποχή, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Και μερικά sun-facts για του λόγου το αληθές!

queen korres

Αυτό το μήνυμα μας μεταφέρει η ΚΟΡΡΕΣ μέσω της καμπάνιας #stopsunageing, μετατρέποντας τον παραδοσιακό «Μάρτη» σε άσπρο και κόκκινο ribbon - The March Ribbon - για να μας θυμίζει ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε καθημερινά ένα προϊόν που να προσφέρει απόλυτη προστασία από τον ήλιο και τη γήρανση! Γιατί ένα απλό αντηλιακό ΔΕΝ αρκεί!

korres 1
ezgif 2 37070644dc

Η λύση της ΚΟΡΡΕΣ βρίσκεται σε ένα σπάνιο είδος Κόκκινου Σταφυλιού! Η αγαπημένη αντηλιακή κρέμα προσώπου Κόκκινο Σταφύλι με SPF30 και SPF50, χωρίς σιλικόνες, προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία, αντιρυτιδική φροντίδα, κλινικά αποδεδειγμένη προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων και ενυδάτωση. Βασίζεται σε πρωτοποριακή τεχνολογία 100% φυτικών βλαστοκυττάρων από ένα είδος Κόκκινου Σταφυλιού, πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ουσίες. Αυτό είναι το απαραίτητο για όλη τη χρονιά αντηλιακό που προσφέρει ορατή μείωση ρυτίδων και πανάδων – και αυτό το αποτέλεσμα επιβεβαιώνεται από δερματολόγο.

korres 2

Κι εάν ψάχνεις για τον τέλειο συνδυασμό ομοιόμορφης κάλυψης και προστασίας από τον ήλιο και τη γήρανση δοκίμασε την tinted εκδοχή της με φυσικές χρωστικές. Η μη-λιπαρή, λεπτή υφή χαρίζει ελαφριά κάλυψη, χωρίς να αφήνει λεκέδες και γυαλάδα στο δέρμα.

korres 5
korres 7

Αν, βέβαια, είσαι ήδη fan της σειράς Κόκκινο Σταφύλι, τότε δεν γίνεται να μην ενθουσιαστείς με τη νέα beauty άφιξη! Το νέο Compact Foundation SPF50+ συμπληρώνει τη νέας γενιάς αντηλιακή προστασία προσώπου. Καλύπτει τις ατέλειες, προσφέρει ομοιόμορφο τόνο, νεανική λάμψη και βελούδινο αποτέλεσμα που διαρκεί – και όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με υψηλή αντηλιακή προστασία και δράση κατά της φωτογήρανσης, χάρη στα δραστικά συστατικά της φόρμουλας! Η υφή του μοναδική - τέλεια αφομοίωση από το δέρμα, εξαιρετική άνεση, ομοιόμορφη κάλυψη και λαμπερό τελείωμα!