Το Παρίσι και το άρωμα που «ξύπνησε» τις πιο όμορφες αναμνήσεις μου

Ερμιόνη Σαρρή
Το Παρίσι και το άρωμα που «ξύπνησε» τις πιο όμορφες αναμνήσεις μου

Η Άνοιξη ήρθε και μαζί της έφερε αναμνήσεις και μυρωδιές από τα παλιά. Κάθε χρόνο αυτή την εποχή οι αισθήσεις «ξυπνούν» και η καρδιά «ανοίγει» για να υποδεχθεί νέα και παλιά «μεθυστικά» αρώματα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η πιο ισχυρή αίσθηση του ανθρώπου είναι η όσφρηση διότι πολύ απλά, συνδέεται έντονα με τα συναισθήματα. Ναι, μια μυρωδιά είναι αρκετή για να σε «ταξιδέψει» στο παρελθόν και να σου θυμίσει μια παλιά σου αγάπη ή την πιο όμορφη βραδιά της ζωής σου, όπως εκείνη που έζησε η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός, Clémence Poésy, στο Παρίσι.

chloe 1

Τα αρώματα που «ξυπνούν» τις πιο όμορφες αναμνήσεις

Λίγα άνθη πορτοκαλιάς και το βίντεο για το νέο Chloé Love Story ήταν αρκετά για να με «μεταφέρουν» στην Πόλη του Φωτός, στην Πόλη του Έρωτα και η αλήθεια είναι ότι το Παρίσι την Άνοιξη είναι απλά «μεθυστικό».

Παρακολουθώντας την πρωταγωνίστρια του Chloé Love Story έβλεπα τη δική μου παριζιάνικη ιστορία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μου, ενώ οι μυρωδιές της Άνοιξης και του νέου αρώματος Love Story Eau Sensuelle ήταν τόσο έντονες που «ξύπνησαν» αναμνήσεις αισθησιακές.

Ταξίδι στο Παρίσι; Δες τον Σηκουάνα από τη Pont des Arts!

Αν δεν έχεις επισκεφτεί το Παρίσι, τότε σου προτείνω να το κάνεις άμεσα. Αν είσαι έστω και λίγο ρομαντική το σίγουρο είναι ότι θα το ερωτευτείς. Μια ματιά στο βίντεο για το νέο Love Story της Chloé θα σε πείσει και θα σε βοηθήσει να μάθεις τα πιο ρομαντικά «μυστικά» της πόλης!

Η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να μην ξεχάσεις να σταθείς πάνω στη Pont des Arts, τη γέφυρα με τα χιλιάδες λουκέτα των ερωτευμένων (που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για το μπουκάλι του Chloé Love Story), για να απολαύσεις τη θέα του «μαγευτικού» Σηκουάνα, όπως ακριβώς έκανε και η Clémence Poésy! Φρόντισε, όμως, να το κάνεις την ρομαντική ώρα: Όταν ο ήλιος δύει στο Παρίσι! Τη στιγμή εκείνη, κοίταξε ψηλά και δες τις στέγες να διαγράφονται με φόντο τον χρυσοκόκκινο ουρανό. Άσε το ανάλαφρο αεράκι που φυσά στις όχθες του Σηκουάνα να σε «παρασύρει» και να σε «μεθύσει» και επέτρεψε στη μέρα να φύγει για να δώσει τη θέση της στην έξαψη ενός ρομάντζου που ανθίζει!

chloe2

Κάπως έτσι θα νιώσεις ότι πρωταγωνιστείς κι εσύ σε μια γλυκιά και παιχνιδιάρικη ερωτική ιστορία που ξεδιπλώνεται στο σούρουπο. Στο Love Story της Chloé, αυτός είναι γοητευμένος... Εκείνη μπορεί να μην έχει επίγνωση της γοητείας της, αλλά εκφράζει τέλεια τη θηλυκότητα της Chloé και αποπνέει αισθησιασμό... Ωστόσο, καθώς ο ήλιος δύει, τα φώτα της πόλης αποκαλύπτουν τις υποσχέσεις της νύχτας που πλησιάζει. Δεν χρειάζεται, όμως, να ανησυχείς διότι πολύ απλά, αυτή είναι η «μαγεία» του Παρισιού…

Ενσάρκωση γοητείας

Με δημιουργούς δύο γυναίκες, την Anne Flipo και τη Domitille Bertier, αυτό το πρωτότυπο άρωμα αποκαλύπτει μια νέα πτυχή του άνθους πορτοκαλιάς, της ευωδιάς που χαρακτηρίζει τη σειρά. Αυτό το μοναδικό eau de parfum συνδυάζει εκλέπτυνση και απόλαυση. Συνδυασμένο με ηλιόλουστες νότες ηλιοτρόπιου που θυμίζουν βανίλια, το άνθος πορτοκαλιάς είναι πιο γλυκό και πιο ρομαντικό από ποτέ. Μάλιστα, ο αισθησιασμός του απογειώνεται με μια χορδή σανταλόξυλου. Βελούδινο και ελαφρά γαλακτώδες, χαρίζει βάθος στο κομψό αυτό άρωμα. Πρόκειται για μια νέα οσφρητική ποίηση. Μια νέα ερωτική ιστορία, ιδωμένη μέσα από τα μάτια της Chloé.

Μια νέα οσφρητική ποίηση

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η όσφρηση επηρεάζει 75% των συναισθημάτων που βιώνουν καθημερινά οι άνθρωποι και την ημέρα που μύρισα το νέο άρωμα της Chloé, συνειδητοποίησα πόσο έντονα συνδέονται οι μυρωδιές με τις αναμνήσεις! Αλλά και όταν παρακολούθησα την ερωτική αυτή ιστορία αγάπης, που διαδραματίστηκε στο Παρίσι, ένιωσα τη μυρωδιά του Love Story Eau Sensuelle να με «πλημμυρίζει», αποκαλύπτοντάς μου μια νέα έννοια θηλυκότητας και αισθησιασμού.

Η ομορφιά της Clémence Poésy, η χάρη της, η κομψότητά της, την κάνουν μια κατεξοχήν Παριζιάνα και αυτήν ακριβώς τη γαλλική κομψότητα κατάφεραν να απαθανατίσουν οι Inez & Vinoodh. Είναι σαν να «έπιασαν» με το φακό τους το μυστήριο του Love Story Eau Sensuelle, σαν να μάζεψαν με λίγα «κλικ» τις πιο αισθησιακές μυρωδιές της Άνοιξης και τις μετέφεραν στην οθόνη μας.

Μην ξεχνάς! Τα όμορφα αρώματα «κρύβουν» τις πιο γλυκές αναμνήσεις.

Love Story Eau Sensuelle flacon pack 50ml