Οι 3 must κινήσεις στην καθημερινή beauty ρουτίνα κάθε γυναίκας!

Βιβή Αγγελάκη
Οι 3 must κινήσεις στην καθημερινή beauty ρουτίνα κάθε γυναίκας!

Do it like a beauty queen!

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει μία λαμπερή και καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα; Και ποια δεν θα ήθελε να είχε ανακαλύψει (και φυσικά να είχε υπό την κατοχή της) το μαγικό ρολόι που θα σταματούσε το χρόνο ή το ραβδάκι που θα έσβηνε κάθε σημάδι γήρατος από το πρόσωπό της; Μαγικά ραβδάκια και ρολόγια- χρονομηχανές που μας γυρνούν πίσω στο χρόνο, δυστυχώς, δεν υπάρχουν... Υπάρχουν όμως, βασικές κινήσεις- βήματα στην καθημερινή ρουτίνα κάθε γυναίκας- εκτός από το αντηλιακό- που πρέπει να ακολουθεί αν θέλει πάντα νεανική και λαμπερή επιδερμίδα!

photo1

Σημείωνε, λοιπόν:

#1: Προστάτεψε σωστά το πρόσωπό σου πρωί και βράδυ

Το έχεις διαβάσει πολλές φορές από αυτή τη στήλη και δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω ως beauty editor σε τακτά χρονικά διαστήματα: Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω της περιποίησης της επιδερμίδας μας και ο λόγος που την κάνει να δείχνει πάντα φρέσκια, φωτεινή και λαμπερή, μειώνοντας τα σημάδια αφυδάτωσης και ταλαιπωρίας. Όσο κι αν βιάζεσαι να φύγεις από το σπίτι το πρωί, όσο κουρασμένη κι αν είσαι το βράδυ, αφιέρωσε 1 λεπτό για εσένα και η επιδερμίδα σου να είσαι σίγουρη θα ευγνωμονεί στο μέλλον! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακαλύψεις το κατάλληλο σύμμαχο που θα την προστατεύει σε 24η βάση, θα την ενυδατώνει βαθιά και θα μειώνει ρυτίδες & λεπτές γραμμές.

gif2

Χάρη στο συμπυκνωμένο σε δραστικά συστατικά έλαιο μαστίχας (Golden Mastic) και σε ένα ειδικό τετραπεπτίδιο που ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου τύπου Ι, η νέα Cleria Lift Effect Cream αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας (έως και 23% έπειτα από 28 ημέρες χρήσης), μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη χαλάρωση του προσώπου. Παράλληλα, το Υαλουρονικό Οξύ τριπλής δράσης που περιέχει, μειώνει το πλήθος και το βάθος των ρυτίδων έως και 12,7% σε 30 λεπτά, ενώ οι εξειδικευμένοι πολυσακχαρίτες από χαρούπι ενυδατώνουν σε βάθος και αντιμετωπίζουν την τραχύτητα του δέρματος χαρίζοντας λεία υφή. Τέλος, ο ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας που εμπεριέχεται, μειώνει την εμφάνιση ελευθέρων ριζών, αποτέλεσμα της έκθεσης στη UV & IR ακτινοβολία, ενώ τα Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα αποκαθιστώντας το λιπιδικό της περιεχόμενο. Στην ουσία πρόκειται για μία 24ωρη κρέμα προσώπου για ώριμες επιδερμίδες, πλούσια σε αντιγηραντικούς παράγοντες, που μπορείς να εφαρμόζεις πρωί και βράδυ σε καθαρό πρόσωπο καθώς επίσης στο λαιμό και στο ντεκολτέ με απαλό μασάζ και ανοδικές κινήσεις με τις άκρες των δακτύλων.

#2: Επιχείρηση ξεκούραστο βλέμμα

Τι πιο γοητευτικό από ένα φωτεινό, ξεκούραστο βλέμμα; Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι η κίνηση των 30 περίπου δευτερολέπτων που θα κάνει τη διαφορά... η κρέμα ματιών, φυσικά!

gif1


Από τις αγαπημένες μας, η Eye Perfection Cream με Golden Mastic Oil της Cleria, η οποία αυξάνει την ελαστικότητα στο άνω & κάτω βλέφαρο, εξομαλύνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και μειώνει την όψη μαύρων κύκλων & τις σακούλες, παρέχοντας 24ωρη κάλυψη. Χάρη στα ενεργά συστατικά της, η κουρασμένη όψη βελτιώνεται ενώ προλαμβάνονται ακόμη και οι σακούλες. Εφάρμοσε πρωί και βράδυ γύρω από τη περιοχή των ματιών, καθώς και στο άνω βλέφαρο με ταμποναριστές κινήσεις.

Last but not least!

#3: Η επιδερμίδα δε σταματά στο πρόσωπο: Ενυδάτωσε και το σώμα σου!

Μην ξεχνάς πως εκτός από το πρόσωπό μας, το σώμα μας έχει εξίσου ανάγκη από φροντίδα και περιποίηση, πόσο μάλλον όταν η επιδερμίδα μας είναι ξηρή, αφυδατωμένη ή ταλαιπωρημένη. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Δεν ξεχνάμε σε καθημερινή βάση να απλώνουμε μία γενναιόδωρη ποσότητα της ενυδατικής μας (ιδανικά μετά το μπάνιο) κάνοντας ελαφρύ μασάζ στην επιδερμίδα μας.

gif3 copy

Το ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος Hydrating Velvet Lotion της Cleria απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει καμία αίσθηση λιπαρότητας. Χάρη στην ελαφριά και εμπλουτισμένη σύνθεσή του με αντιοξειδωτικά συστατικά και βιομιμητικά φωσφολιπίδια, χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και ενισχύει το λιπιδικό πλέγμα της επιδερμίδας. Παράλληλα, το έλαιο Αβοκάντο, πλούσιο σε βιταμίνη Ε και β-καροτένιο, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία. Plus: Θα λατρέψεις το υπέροχο άρωμά του ενώ δεν περιέχει σιλικόνη.