Το μυστικό για όμορφα και δυνατά νύχια σε 2 εβδομάδες!

Βιβή Αγγελάκη
Το μυστικό για όμορφα και δυνατά νύχια σε 2 εβδομάδες!

Δες πώς!

Αν πιστεύεις πως η περιποίηση των χεριών σου σταματά στην κρέμα χεριών... κάνεις λάθος! Τα δυνατά και καλοσχηματισμένα νύχια είναι αυτά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ακόμη και σε ένα πιο casual look ενώ ταυτόχρονα είναι δείγμα καλής υγείας. Ποια είναι τα μυστικά για να τα διατηρούμε υγιή; Πώς θα τα προστατέψουμε από τους εξωτερικούς παράγοντες- εχθρούς που τα κάνουν πιο εύθραυστα και θαμπά; Τι γίνεται στην περίπτωση που ήδη αισθάνεσαι πως τα νύχια σου είναι ταλαιπωρημένα ή σπάνε από τα συνεχόμενα ημιμόνιμα μανικιούρ;

Ο ειδικός έχει τη λύση και εν προκειμένω η Microcell είναι ο ειδικός στην θεραπεία προβλημάτων χεριών και νυχιών, μιας και λύνει στοχευμένα και εγγυημένα το κάθε μας πρόβλημα. Κι όλα αυτά μέσω της ολοκληρωμένης σειράς με προϊόντα περιποίησης και θεραπείας για νύχια και χέρια (με προληπτική αλλά και επιλυτική δράση) που επαναφέρουν τα νύχια στην φυσιολογική τους κατάσταση και τα αποτρέπουν από το σπάσιμο, το σκίσιμο και το ξεφλούδισμα.

group

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά!

• Νail repair Θεραπεία για τα νύχια: Ειδικό βερνίκι – σκληρυντικό νυχιών – για τα εύθραυστα, μαλακά και κατεστραμμένα νύχια. Ενδυναμώνει, προστατεύει, προφυλάσσει από το σπάσιμο και το ξεφλούδισμα, ενισχύει την ανάπτυξή τους και ενεργοποιεί τη διαδικασία αναδόμησης των κυττάρων.
• Νail repair Mat To ίδιο με το Nail Repair με matt αποτέλεσμα για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από άντρα.
• Nail Repair Light & White όπως το Nail Repair σε πιο ελαφριά μορφή για λεπτά νύχια ή μετά απο αφαίρεση ημιμόνιμου.
• Nail Repair Green όπως το Nail Repair χωρίς φορμαλδεΰδη για χρήση ακόμα και για εγκυμονούσες.

Seira Nail Repair

•Εκτός από το Nail Repair που την έχει αναδείξει στην Παγκόσμια αγορά διαθέτει και μεγάλη γκάμα όπως το Nail Wonder, όπου είναι ιδανικό για βάση, καλύπτει τις ατέλειες των νυχιών και στεγνώνει και διατηρεί την λάμψη του μανό και τρέφει τα άτονα νύχια.

•Επιπλέον η σειρά έχει προσθέσει στο Nail Repair και χρώμα με 12 μοντέρνες αποχρώσεις που σας δίνουν το αποτέλεσμα του Nail Repair για όμορφα & υγιή νύχια.

All products advertorial

Last but not least: Δεν ξεχνάμε τα χέρια! Στην ίδια σειρά θα βρεις την αντι γηραντική κρέμα με χαβιάρι ANTI AGING CAVIAR HAND CREAM , το απαλό πίλινγκ ANTI AGING HAND SCRUB, το serum αποχρωμάτωσης για τις μαύρες κηλίδες στα χέρια και στο σώμα CUTICLE SOFT REMOVER και μάσκα χεριών ΟΜΕGA HAND MASK με συνδυασμό Ωμεγα 3 και Ωμέγα 6, η οποία αναδομεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, διαθέτει αντιφλεγμονώδη δράση και μειώνει τις ρυτίδες.

Περισσότερες πληροφορίες στο site www.abbeauty.com και στο τηλέφωνο 210 97 15 858 210 97 12 217.