Beatific Body Perfect: Αυτό το Καλοκαίρι βγες στην παραλία γεμάτη αυτοπεποίθηση!

Beatific Body Perfect: Αυτό το Καλοκαίρι βγες στην παραλία γεμάτη αυτοπεποίθηση!

Το Καλοκαίρι έρχεται και μαζί με αυτό, επιστρέφει ο «εφιάλτης» της κυτταρίτιδας. Ακόμη κι αν έχεις καταφέρει να φτάσεις στα κιλά που ήθελες, η όψη φλοιού πορτοκαλιού επιμένει και δεν λέει να σε αφήσει να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα με την αυτοπεποίθηση στα ύψη.

Η ομορφιά δεν «πηγάζει» από την εξωτερική σου εμφάνιση, ωστόσο, έχει σημασία να μπορείς να αισθάνεσαι καλά με το σώμα σου, κάθε στιγμή. Δεν ξέρω αν θα νιώσεις καλύτερα, μαθαίνοντας πως σχεδόν το 80% του γυναικείου πληθυσμού στον πλανήτη (ανεξαρτήτως ηλικίας ή κιλών) έχει κάποια μορφή κυτταρίτιδας σε διάφορά μέρη του σώματος. Το σίγουρο είναι ότι το γεγονός αυτό «δείχνει» πως η κυτταρίτιδα είναι μια «μάστιγα» που -μεταξύ άλλων- σχετίζεται με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Φυσικά, υπάρχουν και οι κληρονομικοί παράγοντες. Ενδεικτικά, αξίζει να αναφερθεί ότι, σύμφωνα με έρευνες, γυναίκες στη Μεσόγειο έχουν μεγαλύτερη τάση για εμφάνιση κυτταρίτιδας!

Τι μπορεί να κάνει, λοιπόν, μια γυναίκα για να βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας της και να τονώσει την αυτοπεποίθησή της; Η αλήθεια είναι πως η σύγχρονη κοσμετολογία έχει καταφέρει να αναπτύξει εξειδικευμένες συνθέσεις που αντιμετωπίζουν πολλά από τα προβλήματα της επιδερμίδας, όπως είναι η κατακράτηση υγρών, η χαλάρωση και η όψη φλοιού πορτοκαλιού, ενώ υπάρχουν και μερικά tips που μπορούν να σε βοηθήσουν!

ghnhg

Δοκίμασε τη Beatific Slim Sculptor

Για να ριχτείς προετοιμασμένη στη «μάχη» κατά της κυτταρίτιδας πρέπει, όμως, να βρεις και μια καλή κρέμα για εντατικό αδυνάτισμα και λείανση της επιδερμίδας. Εμείς κάναμε την καθιερωμένη έρευνα αγοράς μας διότι ψάχνουνε να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε την κυτταρίτιδα στους γλουτούς μας! Μια κρέμα, λοιπόν, που κέρδισε τις εντυπώσεις μας είναι η Beatific Slim Sculptor. Πρόκειται για ένα ιατρικό καλλυντικό για εξειδικευμένες ανάγκες, το οποίο δημιουργήθηκε από εξειδικευμένους ιατρούς του Ομίλου Υγεία*.

hgfhfh

Πες «αντίο» στην όψη φλοιού πορτοκαλιού

Τι μπορεί να κάνει αυτή η νέα κρέμα για εσένα; Η Beatific Slim Sculptor συμβάλλει καθοριστικά στη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, χάρη στο σύμπλεγμα NocturCell thermo-active που περιέχει. Κάνοντας απαλό μασάζ στην επιδερμίδα με την κρέμα, θα δεις σύντομα ορατά αποτελέσματα. Πιο αναλυτικά, η όψη φλοιού πορτοκαλιού θα ξεκινήσει να λειαίνεται και η επιδερμίδα σου θα γίνεται πιο απαλή, ενυδατωμένη και τονωμένη. Μαζί με την επιδερμίδα σου, όμως, θα δεις και το περίγραμμα του σώματός σου να βελτιώνεται.

Κρέμα, μασάζ και κορμί σμιλεμένο!

Μεταξύ άλλων, η συγκεκριμένη κρέμα προσφέρει πολλαπλά αδυνατιστικά οφέλη καθώς σμιλεύει τη σιλουέτα. Για την ακρίβεια, το σύμπλεγμα LipoSlim Sculpt3 που περιέχει (βασίζεται σε ένα μοναδικό μείγμα φυκιών και στο δραστικό εκχύλισμα σπόρου παπαρούνας) συσφίγγει και τονώνει τη σιλουέτα. Βέβαια, αξίζει να θυμάσαι πως το αδυνατιστικό αποτέλεσμα δεν αφορά στη μείωση του βάρους, αλλά στη δράση αναδιαμόρφωσης του περιγράμματος του σώματος. Για να το πετύχεις αυτό, πρέπει να βάζεις την κρέμα στο σώμα σου, κάνοντας κυκλικό μασάζ!

hju

Σύσφιξη και ελαστικότητα εδώ και τώρα!

Τέλειο αποτέλεσμα και σούπερ beach body σημαίνει, επίσης, ελαστική και βελούδινη επιδερμίδα. Ευτυχώς, η Slim Sculptor της Beatific σου προσφέρει και τα δύο! Ω, ναι! Η τεχνολογία MicroTransDermal που περιέχει, ενισχύει την απορρόφηση των δραστικών συστατικών από την επιδερμίδα, χαρίζοντας βελτιστοποιημένη αποτελεσματικότητα σύσφιξης, ελαστικότητας και βελούδινης επιδερμίδας.

Έτοιμη για παραλία!

Για να είσαι άνετη σε κάθε μέρος και κάθε στιγμή αυτό το Καλοκαίρι και να φορέσεις επιτέλους το μικροσκοπικό μπικίνι που αγόρασες πέρυσι, φρόντισε να ακολουθήσεις από τώρα ένα υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα, να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου και να δοκιμάσεις τη Beatific Slim Sculptor.

Η σιλουέτα σου θα αποκτήσει πιο καλοσχηματισμένη εμφάνιση, η όψη φλοιού πορτοκαλιού και το τοπικό πάχος θα περιοριστούν, ενώ η επιδερμίδα σου θα αποκτήσει την ελαστικότητα που ονειρευόσουν! Μην χάνεις χρόνο, το Καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και η θερμοκρασία «ανεβαίνει» κάθε μέρα όλο και πιο πολύ!

Γυμναστική και «έξυπνη» διατροφή

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάς πως αν θέλεις να βελτιώσεις την όψη του δέρματός σου, οφείλεις να φροντίσεις και τη διατροφή σου. Έστω και 30 λεπτά αερόβιας άσκησης (ναι, ακόμη και περπατήματος) κάθε μέρα, θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Για καλύτερο αποτέλεσμα καλό είναι να συνοδεύεται η άσκηση από μια ισορροπημένη διατροφή στην οποία τα φρούτα, τα λαχανικά και οι φυτικές ίνες γενικότερα θα έχουν την «τιμητική» τους. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάς να πίνεις καθημερινά και αρκετό νεράκι.

*Τα προϊόντα της σειράς Beatific θα τα βρεις στο attica/Golden Hall, στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία & Μητέρα) και online στο www.beatific.gr