#SummerBodyGoals: Προλαβαίνεις να αποκτήσεις ένα καλλίγραμμο σώμα για την παραλία!

Βιβή Αγγελάκη
#SummerBodyGoals: Προλαβαίνεις να αποκτήσεις ένα καλλίγραμμο σώμα για την παραλία!

Super Διαγωνισμός: Δες πώς θα κερδίσεις τη νέα Thermal LIPOUT Bodycreme της Lavish Care, το πολυδραστικό προϊόν που «λιώνει» το τοπικό λίπος & την κυτταρίτιδα σε χρόνο ρεκόρ!

Το Καλοκαίρι έφτασε, τα μαγιό ξαναμπήκαν στο πρώτο συρτάρι και μετράμε αντίστροφα για τη στιγμή που τα πόδια μας θα βυθιστούν μέσα στην άμμο και θα βλέπουμε τα ηλιοβασιλέματα στην παραλία (aka θα ξεκινήσουν και επισήμως οι διακοπές μας). Κι ενώ το σκηνικό μέχρι στιγμής ακούγεται τουλάχιστον ειδυλλιακό... το τοπικό πάχος, η χαλάρωση και η κυτταρίτιδα έρχονται να στοιχειώσουν αφενός το σώμα μας και αφετέρου τις όμορφες καλοκαιρινές εμφανίσεις μας με μαγιό.

56002e5014830c7b10fad5f7b20350bd

Κι αν πιστεύεις πώς για να απαλλαγείς από το τοπικό πάχος, τη χαλαρότητα και την κυτταρίτιδα χρειάζεται να καταφύγεις σε επεμβατικές μεθόδους...κάνεις ΛΑΘΟΣ! Και κάπως έτσι, κάναμε την έρευνα αγοράς μας και ανακαλύψαμε τη Thermal LIPOUT Bodycreme από την ελληνική εταιρία Lavish Care, η οποία έρχεται να δώσει λύση στο αιώνιο πρόβλημα κάθε γυναίκας: «πώς να απαλλαγώ από το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα;».

lipout queen

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μία λιποδιαλυτική και συσφικτική κρέμα σώματος, η οποία στοχεύει στη σύσφιξη της επιδερμίδας, στη μείωση του τοπικού πάχους και στην καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού (aka περιττού λίπους και κυτταρίτιδας). Ξεχωρίζει για τη μοναδική σύνθεσή της με ενεργά συστατικά. Κύριο συστατικό της είναι το LipoutTM. Πρόκειται για ένα καλλυντικό συστατικό που «ξυπνά» τους μηχανισμούς καύσης λίπους, επιταχύνει τη μείωση των πόντων στην περιοχή εφαρμογής και συμβάλλει στην αναδιαμόρφωση της σιλουέτας. Το LipoutTM σε συνδυασμό με το σύμπλεγμα φυκιών και τη Βιταμίνη Ε διεισδύουν βαθιά στην επιδερμίδα για άμεση αποτελεσματικότα.

Όσο για το πού μπορείς να βρεις την Thermal LIPOUT Bodycreme; Σε χώρους αισθητικής αλλά και στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lavish Care lavishcare.eu το οποίο μπορείς να βρεις με προσφορά γνωριμίας μόνο 19 ευρώ ενώ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.



Το καλύτερο; Δέκα τυχερές από εσάς μπορούν να κερδίσουν την Thermal LIPOUT (Πάρε μέρος στο super διαγωνισμό)!

O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ