Πώς θα πετύχεις ένα απόλυτα φυσικό μακιγιάζ;

Πώς θα πετύχεις ένα απόλυτα φυσικό μακιγιάζ;

Το natural look είναι η beauty τάση που επιστρέφει και θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου! Θα χρειαστείς ελάχιστο χρόνο για να το πετύχεις, ενώ θα δείχνεις περιποιημένη, χωρίς να φαίνεται ότι προσπάθησες για το αποτέλεσμα.

Θυμήσου όμως ότι για να το πετύχεις, δεν αρκεί μόνο να απλώσεις την ενυδατική σου. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να καθαρίσεις καλά την επιδερμίδα σου, για να την προετοιμάσεις για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει. Στη συνέχεια, εφαρμόζεις το σέρουμ και την κρέμα προσώπου σου και τα αφήνεις να απορροφηθούν.

toofaced2

Τέλος, το μυστικό που θα αναδείξει τη φυσική σου ομορφιά και θα σε κάνει να δείχνεις λαμπερή, σαν να μη φοράς απολύτως τίποτα, κρύβεται στο foundation που χρησιμοποιείς. Εμείς επιλέγουμε το Born This Way, της σειράς Too Faced της Sephora, διότι χαρίζει «αόρατο» μακιγιάζ και φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα που διαρκεί. Είναι το απόλυτο μη λιπαρό μέικ απ, με ελαφριά σύνθεση, που θα σου προσφέρει την κάλυψη που χρειάζεσαι, κρύβοντας τις ατέλειες και δίνοντας την εντύπωση ότι είσαι Born This Way! Πιο συγκεκριμένα, περιέχει ένα μείγμα νερού καρύδας για ενυδάτωση, άγριου τριαντάφυλλου από τις Άλπεις για φωτεινή επιδερμίδα, και υαλουρονικού οξέος για πιο απαλή και νεανική όψη.

Εξίσου σημαντικός, όμως, είναι και ο τρόπος που θα το εφαρμόσεις. Μην το παρακάνεις με την ποσότητα. Ξεκίνα με μία μικρή δόση από το κέντρο του προσώπου και άπλωσέ το προς τα έξω με τις άκρες των δακτύλων σου ή χρησιμοποιώντας ένα σφουγγαράκι ή ένα πινέλο. Αν θέλεις σταθερή κάλυψη, μπορείς να εφαρμόσεις μερικές ακόμη στρώσεις.

toofaced3

Θα το βρεις σε porcelain, vanilla sand, warm nude, chestnut αλλά και πολλές ακόμη αποχρώσεις, για να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στα χρώματα τις επιδερμίδας σου! Συνδύασέ το με τα αντίστοιχα concealers της σειράς Sephora Too Faced, που είναι ιδανικά, αν θέλεις να καλύψεις τους μαύρους κύκλους ή τις μικρές ατέλειες.

Για να ολοκληρώσεις το look, χρησιμοποίησε ένα nude lip balm που θα ενυδατώσει τα χείλη σου και λίγη μάσκαρα, που θα τονίσει το βλέμμα σου. Έτσι, θα δείχνεις απολύτως φυσική, γεμάτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά!