Η πρώτη μου φορά με τη Natura Siberica

Δέσποινα Καμπούρη
Η πρώτη μου φορά με τη Natura Siberica

Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή με το brand Natura Siberica ξαφνιάστηκα και παραξενεύτηκα με την επωνυμία του. Τι σχέση θα μπορούσε να έχει η Σιβηρία με μία εταιρία καλλυντικών;

Αρχικά με κέρδισε το packaging και στη συνέχεια οι όμορφες μυρωδιές και υφές των προϊόντων που παρέπεμπαν σε spa πολυτελείας.

Όταν έμαθα ότι πρόκειται για οργανικά και βιολογικά προϊόντα με πιστοποίηση ECOCERT (ένα πιστοποιητικό που δίνεται πολύ σπάνια μόνο εάν τα προϊόντα που παράγονται, περιέχουν συστατικά σε ποσοστό πάνω από 95%), τότε κατάλαβα πως αξίζει να τα δοκιμάσω και να τα συμπεριλάβω στην καθημερινή μου περιποίηση.

Μπορείς να ανακαλύψεις ολοκληρωμένες σειρές με προϊόντα Natura Siberica για κάθε ηλικία και κάθε τύπο δέρματος, εγώ όμως έπαθα… εμμονή με τα καθαριστικά του brand που κάνουν σίγουρα τη διαφορά, καθώς οι συνθέσεις τους είναι άκρως επαναστατικές!

Άραγε εσύ έχεις καθαρίσει ποτέ το πρόσωπό σου με butter; Στη Natura Siberica μπορείς! Οι απολαυστικές υφές τους που βασίζονται σε ευεργετικά συστατικά τα οποία μας έρχονται από τη μακρινή Σιβηρία, έχουν τη μορφή βουτύρου και περικλείονται σε μεγάλα βάζα.

jkkop

Αυτά άλλωστε είναι και τα καθαριστικά νέας γενιάς που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον. Με ελάχιστη ποσότητα στα δάχτυλά σου μπορείς να απομακρύνεις αποτελεσματικά από το πρόσωπό σου ρύπους και αδιάβροχο μακιγιάζ. Το απλώνεις σε στεγνό πρόσωπο, ακόμα και στα μάτια και αμέσως με τη θερμοκρασία της επιδερμίδας σου παίρνει τη μορφή γαλακτώματος. Ξεπλένεις με μπόλικο νεράκι και έχει εξαφανιστεί κάθε ίχνος make up, ενώ την αναζωογονητική του αίσθηση ακόμα τη θυμάμαι.

H πρώτη σου σκέψη μπορεί να είναι το κατά πόσο ένα καθαριστικό σε μορφή butter είναι κατάλληλο για όσες έχουν θέματα ακμής ή έστω αν έχουν μικτή επιδερμίδα (πχ ζώνη T). Σε πληροφορώ πως δεν αφήνει κανένα ίχνος λιπαρότητας και μάλιστα θα βρεις τα καθαριστικά butter της Natura Siberica σε δύο εκδοχές. Μία για κανονικά και μεικτά δέρματα (λευκή σύνθεση) και μία για ξηρά και ευαίσθητα (μαύρη σύνθεση).

Άρα και Value For Money επιλογή αφού με μία ελάχιστη ποσότητα καθάρισα αποτελεσματικά όλο μου το πρόσωπο και ιδανικό για το δικό μου δέρμα.

Αν πάλι δεν είσαι ιδιαίτερα εξοικειωμένη με αυτό το είδος καθαριστικής φόρμουλας για το πρόσωπό σου, η Natura Siberica έχει για εσένα τη δεύτερη καινοτόμα επιλογή! Δεν είναι άλλη από το νερό Micellar, για όλους τους τύπους δέρματος. Το διάφανο αυτό θαυματουργό νεράκι που με ένα πέρασμα απομακρύνει κάθε ρύπο από το δέρμα. Και ναι το δοκίμασα και αυτό για εσένα, ώστε να μπορώ με κάθε ειλικρίνεια να σου πω τη γνώμη μου! Άλλωστε ο σωστός καθαρισμός είναι το Α και το Ω για να δείχνει το πρόσωπό μου υγιές και λαμπερό.

Δες παρακάτω αναλυτικά τα προϊόντα που δοκίμασα και εγώ, διάβασε για τα ξεχωριστά ευεργετικά συστατικά που περιέχουν στη σύνθεσή τους και δοκίμασέ τα. Αξίζουν την προσοχή σου, πόσο μάλλον όταν μάθεις και τις τέλειες τιμές τους.

llklk

Έχουμε και λέμε:

Λεύκο Βούτυρο Καθαρισμού , για καθημερινή φροντίδα & ντεμακιγιάζ, κατάλληλο για κανονικές ή μικτές επιδερμίδες.

Η λευκή άργιλος συμβάλλει στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας, ενώ το βιολογικό έλαιο λιναριού ενυδατώνει σε βάθος. Τα βιολογικά έλαια πεύκου Σιβηρίας και ιπποφαούς από την οροσειρά Αλτάι αφήνουν την επιδερμίδα ορατά απαλή και ελαστική. Η άγρια σιβηρική άρκευθος χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας και ζωντάνιας.

Μαύρο βούτυρο καθαρισμού, για καθημερινή φροντίδα & αφαίρεση μακιγιάζ, κατάλληλο για ξηρές ή ευαίσθητες επιδερμίδες.

Περιέχει ενεργό άνθρακα και απομακρύνει πανεύκολα τα επίμονα υπολείμματα μακιγιάζ, ενώ είναι κατάλληλο και για ντεμακιγιάζ ματιών.

Νερό Καθαρισμού Micellar, για όλους τους τύπους δέρματος.

Η δροσερή, ελαφριά σύνθεσή του η οποία περιέχει άνθρακα σε συνδυασμό με βιολογικά εκχυλίσματα μελίλωτου, άγριων βόρειων μούρων και σχιζάνδρας, απομακρύνοντας ρύπους και μακιγιάζ. Το εκχύλισμα βιολογικής σημύδας έχει αναζωογονητική και στυπτική δράση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα:

http://www.natura-siberica.gr

facebook.com/naturasibericagreece

instagram.com/naturasibericagreece/