Βρήκαμε τα ελιξήρια της νεότητας!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Βρήκαμε τα ελιξήρια της νεότητας!

Και δεν είναι άλλα...από τα Medi Jeunesse Collagen!

Εσύ το ήξερες ότι το κολλαγόνο είναι η σημαντικότερη πρωτεΐνη του ανθρώπινου σώματος; Αποτελεί σχεδόν το 30 % του ανθρώπινου οργανισμού! Τα Medi Jeunesse σίγουρα το γνωρίζουν καλά, καθώς διεξήγαγαν μεγάλη έρευνα με στόχο την παραγωγή ενός απόλυτα άρτιου και αποτελεσματικού υδρολυμένου, πόσιμου κολλαγόνου που θα μας εξασφαλίσει τα μέγιστα οφέλη. Και τα κατάφεραν με επιτυχία, γεγονός που φαίνεται και από τη συνεργασία με το Νο1 εργοστάσιο παραγωγής κολλαγόνων στον κόσμο “Gelita”.

Τα κολλαγόνα Medi Jeunesse είναι τα μόνα σε ημερήσια δόση με τη μέγιστη ποσότητα που μπορεί να απορρoφήσει ο οργανισμός. Παράγονται από στερεά πεπτίδια κολλαγόνου και προσφέρουν έως και 95% απορρόφηση από τον οργανισμό ενώ έχουν υπέροχο άρωμα και γεύση. Πίνονται με νερό ή μέσα στον φυσικό σας χυμό και απολαμβάνεις ένα εύγευστο ρόφημα ενώ παράλληλα ενισχύεις τον οργανισμό σου με τα οφέλη του.

Οι 3 τύποι κολλαγόνου επιτρέπουν την εστίαση αλλά και την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων σχετικά με το δέρμα, την αντιγήρανση, τα μαλλιά και το αδυνάτισμα, έχοντας παράλληλα όλες τις ευεργετικές δράσεις του κολλαγόνου.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Medi Jeunesse για να τα αποκτήσετε. Εδώ

shutterstock 341403329

Συγκεκριμένα:

Το Rehair Collagen είναι εμπλουτισμένο με Βιταμίνη C, βιοτίνη και φολικό οξύ. Βελτιώνει την όψη και την υγεία των μαλλιών. Σταματά την τριχόπτωση ΑΜΕΣΑ και προσφέρει σταδιακή πύκνωση του τριχωτού της κεφαλής. Το ειδικά σχεδιασμένο πόσιμο υδρολυμένο κολλαγόνο, με Βιταμίνη C, Βιοτίνη & Φολικό Οξύ, είναι η Νο1 επιλογή για ενδυνάμωση και αναζωογόνηση της τρίχας.

✓Σταματά την τριχόπτωση
✓Ενδυναμώνει την τρίχα
✓Πυκνώνει το τριχωτό της κεφαλής
✓Βελτιώνει την όψη και την υγεία των μαλλιών

collagenrehair

Το Beauty Collagen είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και Elderberry Beauty Collagen. Βελτιώνει την ελαστικότητα και την αντοχή του δέρματος, σταματά την διαδικασία της γήρανσης, δίνει λάμψη και σφριγηλότητα. Παραμένει βιολογικά ενεργό μέχρι να φτάσει στην εξωκυτταρική στοιβάδα του δέρματος.

✓Εξαλείφει τις Ρυτίδες
✓Καταπολεμά το θαμπό, τραχύ ή ξηρό δέρμα
✓Αυξάνει τη Λάμψη και Ελαστικότητα του δέρματος
✓Αντιστρέφει την διαδικασία της γήρανσης
✓Βελτιώνει τη λειτουργικότητα της άρθρωσης
✓Εξασφαλίζει την καλύτερη διατροφή του χόνδρου

collagenbeauty

Το Slimming Collagen είναι εμπλουτισμένο με Guarana και φυτικές ίνες. Διαθέτει φανταστική γεύση και βλέπεiw άμεσα αποτελέσματα από τον πρώτο κιόλας μήνα. Λειτουργεί υποστηρικτικά σε μια ισορροπημένη διατροφή.

✓Έλεγχος του Σωματικού Βάρους
✓Μείωση της κυτταρίτιδας
✓Αυξάνει το Μεταβολισμό
✓Ιδανικό για Υπέρβαρους
✓Μειώνει την κατακράτηση υγρών και τη συσσώρευση λίπου

Αυτές τις γιορτές, κάντε ένα δώρο ζωής στον εαυτό σας αλλά και στα αγαπημένα σας πρόσωπα

Το Slimming Collagen είναι εμπλουτισμένο με Guarana και φυτικές ίνες. Μόνο με 25€ (αρχική τιμή 89€)

✓Έλεγχος του Σωματικού Βάρους
✓Μείωση της κυτταρίτιδας
✓Αυξάνει το Μεταβολισμό
✓Ιδανικό για Υπέρβαρους
✓Μειώνει την κατακράτηση υγρών και τη συσσώρευση λίπου

collagenslimming