Τρεις τρόποι για να αποκτήσεις με… μια κίνηση αψεγάδιαστη επιδερμίδα για μακιγιάζ

Τρεις τρόποι για να αποκτήσεις με… μια κίνηση αψεγάδιαστη επιδερμίδα για μακιγιάζ

Τα Χριστούγεννα απέχουν λιγότερο από ένα μήνα από σήμερα και αυτό σημαίνει ότι -είτε το θέλεις είτε όχι- μπαίνεις σιγά σιγά σε «Xmas mood». Μπορεί να μην αισθάνεσαι έτοιμη, ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να αφήσεις το πνεύμα των γιορτών να σε κυριέψει από τώρα.

Ο πρώτος είναι ότι θα «ανεβάσεις» τη διάθεσή σου, ο δεύτερος ότι θα φροντίσεις λίγο περισσότερο για τη λάμψη σου και ο τρίτος ότι θα έχεις έναν σημαντικό λόγο για να κάνεις στον εαυτό σου ένα καλό δώρο.

sma7

Αν θέλεις να συνδυάσεις και τα τρία, τότε εμείς προτείνουμε να αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου για να μάθεις τα «μυστικά» για τέλεια επιδερμίδα. Και επειδή για να γίνει κάτι καλά σε αυτή τη ζωή πρέπει να ξεκινά από τις σωστές βάσεις, έτσι και στον συγκεκριμένο τομέα αξίζει να κάνεις την αρχή από τα primer της Smashbox*!

sma6

Μα τι είναι, τέλος πάντων, το primer;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, κατανοώντας δηλαδή τι είναι το primer και σε τι χρησιμεύει.

Πολλές από τις φίλες μας αγνοούν τη χρήση του και αυτό είναι κρίμα αν αναλογιστείς ότι αποτελεί ουσιαστικά τη βάση για αψεγάδιαστο μακιγιάζ από το 1996! Το ξεχωριστό αυτό προϊόν, που τοποθετείται πριν το make-up (ή μετά την ενυδατική), προετοιμάζει την επιδερμίδα για την τέλεια εφαρμογή του μακιγιάζ και κάνει το foundation να διαρκεί πολύ.

Τώρα, λοιπόν, που είδες πώς «δουλεύει», αξίζει να ρίξεις μια ματιά στα προϊόντα που μας «κέρδισαν». Ανήκουν στη Smashbox και κάνουν «θραύση» σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

sma1 copy

#1 Βάλε Primer με υαλουρονικό οξύ

Παρά το γεγονός ότι είμαστε πιστές θαυμάστριες του θρυλικού Primer της Smashbox, πρόσφατα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το Photo Finish Foundation Primer Radiance με υαλουρονικό οξύ της εταιρείας.

Πρόκειται για ένα απίστευτα ενυδατικό, high definition primer το οποίο δημιουργεί μια αψεγάδιαστη βάση για το μακιγιάζ, ενυδατώνει την επιδερμίδα και εξομαλύνει τους πόρους. Μπορείς να βάλεις το συγκεκριμένο primer μόνο του σε καθαρή επιδερμίδα ή πάνω από το make-up, για να προσθέσεις λάμψη τοπικά.

sma4

Extra tip: Για να αποκτήσεις περισσότερη λάμψη μπορείς να απλώσεις το primer στο ντεκολτέ σου. Μάθε ακόμη πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν highlighter (ω, ναι!).

#2 Το Primer Stick στο τσεπάκι σου

Ένα ακόμη τέλειο και απίστευτα «βολικό» δώρο για εσένα ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο είναι το Photo Finish Primer Stick.

Η best-seller φόρμουλα της Smashbox «μπήκε» σε ένα φορητό stick το οποίο μπορείς να έχεις πάντα στη τσάντα ή την τσέπη σου και με μια κίνηση να ετοιμάζεις τη βάση για το μακιγιάζ σου, να απομακρύνεις τη λιπαρότητα και γενικά, να καλύπτεις τις ατέλειες. Για εμάς, είναι επίσης «must», διότι ενισχύει την απόδοση του foundation.

sma3

Extra tip: Μπορεί να φορεθεί κάτω από το μακιγιάζ αλλά και πάνω, για άμεση απορρόφηση της λιπαρότητας. Βάλε μια μικρή ποσότητα σε μέτωπο, ζυγωματικά, μύτη και πιγούνι και άπλωσέ τη με τα δάχτυλά σου.

#3 Από το Primer στο Primerizer

Για το τέλος σου αφήσαμε το αγαπημένο μας Primerizer, δηλαδή μια φόρμουλα 2 σε 1 που περιέχει το κλασσικό Primer μαζί με ενυδατική. Ουσιαστικά, είναι μια πλούσια ενυδατική βάση make-up.

Το συγκεκριμένο προϊόν «κλειδώνει» το foundation, ενώ την ίδια ώρα προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση. Θα το αγαπήσεις διότι έχει ανάλαφρη υφή, ενώ -μεταξύ άλλων- είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ.

sma2

Extra tip: Άπλωσε λίγο από το προϊόν στο πρόσωπο πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ ή χρησιμοποίησέ το συνδυαστικά ή στη θέση της ενυδατικής.

Βάλε τη σωστή βάση και μπες στη «φάση»

Ό,τι και αν επιλέξεις να κάνεις ή να πάρεις για τις γιορτές να θυμάσαι ότι για να γίνει κάτι σωστά, πρέπει να έχει τη σωστή βάση. Από τη στιγμή που θα την αποκτήσεις, θα μπορέσεις να ανακαλύψεις με ευκολία τα χρώματα και τα προϊόντα που σου ταιριάζουν για να έχεις το flawless αποτέλεσμα που επιθυμείς.

sma1

*Διατίθενται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (Hondos Center, attica The Department Stores, Galerie de Beaute, galeriedebeaute.gr, atticabeauty.gr)