Ψάχνεις για δώρα; Σου έχουμε 5 «απολαυστικές» ιδέες που δεν θα σε απογοητεύσουν!

Ψάχνεις για δώρα; Σου έχουμε 5 «απολαυστικές» ιδέες που δεν θα σε απογοητεύσουν!

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους λατρεύουμε τα Χριστούγεννα, ωστόσο, τρεις είναι οι πλέον βασικοί. Ο πρώτος ότι βρίσκουμε -επιτέλους- λίγο χρόνο για να ξεκουραστούμε, ο δεύτερος πως μας δίνεται μια ευκαιρία να αισθανθούμε ξανά παιδιά (ναι, το «kidulting» είναι γεγονός) και ο τρίτος (και πιο σημαντικός κατά την άποψή μας) ότι παίρνουμε υπέροχα δώρα, τόσο για τους εαυτούς μας όσο και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ναι, το να προσφέρεις είναι απόλαυση και χαρά μαζί και σε καμιά περίπτωση, η αναζήτηση των δώρων δεν πρέπει να αποτελεί έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στην καθημερινότητά μας. Εμείς κάναμε ήδη «δουλίτσα» και καταλήξαμε σε τέσσερις άκρως απολαυστικές και χριστουγεννιάτικες ιδέες για γιορτινά δωράκια. Αν χρειάζεσαι έμπνευση, λοιπόν, αξίζει να δεις όσα βρήκαμε φέτος στην αγαπημένη μας The Body Shop!

bodyyy copy
  1. Το 2018 έρχεται και η φάση είναι… ανανέωση ΤΩΡΑ!

Το 2017 θα σε αποχαιρετήσει σύντομα και τι καλύτερο μπορείς να κάνεις από το να υποδεχτείς το νέο έτος ανανεωμένη και φρέσκια; Για αυτόν ακριβώς το λόγο ένα προϊόν ομορφιάς και περιποίησης αποτελεί «must» δώρο για τις γιορτές. Όταν, μάλιστα, το δωράκι αυτό έχει αρώματα γιορτινά, τότε σίγουρα μπορεί να «καλύψει» και τον πιο απαιτητικό παραλήπτη.

Μια Body Lotion, ένα Body Butter και μια κρέμα χεριών, αποτελούν υπέροχα και οικονομικά δώρα και στα καταστήματα της The Body Shop θα βρεις τις special edition σειρές σώματος* που μας «κέρδισαν»: Vanilla Chai με βανίλια Μαδαγασκάρης και νότες από μαύρη ζάχαρη, βανίλια, κάρδαμο και κανέλα, Frosted Plum με δαμάσκηνο και νότες από άνθη βερικοκιάς, παιώνια και μανόλια και Frosted Berries με φρέσκα cranberries και νότες από φραγκοστάφυλο, βατόμουρο και musk!

gdwehg
  1. Beauty gifts για απολαυστικές spa βραδιές στο σπίτι

Μία ακόμη τέλεια ιδέα για τις γιορτές είναι να βρεις προϊόντα που θα χαρίσουν σ' εσένα ή το αγαπημένο σου πρόσωπο ξεχωριστές, pampering στιγμές.

Στις special και άκρως χριστουγεννιάτικες σειρές της The Body Shop θα βρεις τα κατάλληλα beauty products για χαλαρωτικές, spa βραδιές στο σπίτι, όπως υπέροχα sugar scrub, shimmer mist για εορταστική λάμψη, μυρωδάτα σαπούνια, shower gel και foaming bath για το τέλειο αφρόλουτρο. Ποια γυναίκα μπορεί να πει «όχι» στην έξτρα περιποίηση;

tritooooo
  1. Κάτι συμβολικό αλλά ξεχωριστό

Στην περίπτωση, βέβαια, που επιθυμείς να δωρίσεις κάτι συμβολικό, οικονομικό και παράλληλα ξεχωριστό, μπορείς να επιλέξεις -για παράδειγμα- το παρακάτω κεράκι που μας «μάγεψε» με το άρωμά του και το οποίο ανακαλύψαμε -επίσης- στις special edition σειρές της The Body Shop.

wdjhwsdfef
  1. Ανατρεπτικά και οικονομικά

Όσον αφορά στις φίλες σου, που λατρεύουν οτιδήποτε ανατρεπτικό, μπορείς να δεις την αποκλειστική σειρά special edition δώρων που ετοίμασε η The Body Shop σε συνεργασία με το βρετανικό fashion brand House of Holland. Ξεκινούν σε πολύ καλές τιμές -μόλις από μόλις 11 ευρώ- και περιέχουν υπέροχα προϊόντα ομορφιάς σε πακέτα δώρων με ανατρεπτικά και πολύχρωμα design patterns.

tyjntyjy

5. Ομορφιά και παιχνίδι γιατί… το «kidulting είναι «hot»

Για εσένα, που τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που γίνεσαι ξανά παιδί, τότε σε ενημερώνουμε ότι το «kidulting είναι πλέον μία από τις μεγαλύτερες τάσεις διεθνώς, για αυτό και αξίζει να βρεις φέτος τα αντίστοιχα δώρα.

Τι ακριβώς είναι το «kidulting»; Έχει να κάνει με το να εμπλουτίζει ένας ενήλικος τη ζωή του με παιχνίδια και διασκέδαση, όπως έκανε στα παιδικά του χρόνια! Αν θέλεις, λοιπόν, να γελάσεις σαν παιδί αυτές τις γιορτές και παράλληλα να κάνεις ορισμένα από τα πιο ευάλωτα παιδιά του κόσμου να χαμογελάσουν και πάλι (συνέχισε να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα) σε ενημερώνουμε ότι φέτος η The Body Shop δημιούργησε μερικά άκρως «παιχνιδιάρικα» δωράκια: Από κουίζ και spinners, μέχρι λαβυρίνθους και ζάρια!