Η επαναστατική θεραπεία που διορθώνει μαύρους κύκλους & λεπτές ρυτίδες

Η επαναστατική  θεραπεία που διορθώνει μαύρους κύκλους & λεπτές ρυτίδες

...και απώλεια όγκου κάτω από τα μάτια χωρίς χειρουργείο!!!

Υαλουρονικό στα μάτια

Πρόκειται για την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική, μη επεμβατική μέθοδο εφαρμογής του υαλουρονικού οξέος, στην περιοχή των ματιών, που αντιμετωπίζει ταυτόχρονα την απώλεια όγκου, τις λεπτές ρυτίδες, και τους μαύρους κύκλους που κάνουν το βλέμμα να δείχνει γερασμένο.

«Ξεπερνώντας τις παλιές τεχνικές εφαρμογής του υαλουρονικού,που αφορούσαν σε ένα απλό γέμισμα ρυτίδων, πλέον μπορουμε να αποκαταστήσουμε σε πολλαπλά επίπεδα την απώλεια όγκου, τη χαλάρωση και τις ρυτίδες σε όλο το πρόσωπο!

Ειδικότερα στην περιοχή των ματιών, σύμφωνα με την πλαστικό Κα Μαρία Σκολαρίκου, ο κυριότερος λόγος που βλέπουμε πιο έντονα τους μαύρους κύκλους ή τις σακούλες, είναι η εμφάνιση του λεγόμενου «tear trough», μιας είδους αύλακας, ή πτυχής που ξεκινάει από την έσω γωνία του ματιού και επεκτείνεται στο μάγουλο.

Τοποθετώντας εξειδικευμένο, λεπτόρρευστης σύστασης υαλουρονικό οξύ στην περιοχή αυτή, ανασηκώνουμε το δέρμα χωρίς να προκαλούμε πρήξιμο, «παίζοντας» με το φως το οποίο πλέον δεν αντανακλά στο εσωτερικό αυτής της αύλακας που πια έχουμε αποκαταστήσει. Με την μέθοδο αυτή που απαιτεί εμπειρία και ακρίβεια γεμίζουν οι λεπτές ρυτίδες – γραμμές που εμφανίζονται γύρω από τα μάτια ενώ ταυτόχρονα τα πλούσια συστατικά του υαλουρονικού οξέος βοηθούν στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και της απώλειας όγκου.

Ουσιαστικά, δίνουμε ένα 3D effect που απομακρύνει τις σκιές, εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους και μειώνει αισθητά τις σακούλες»!!!

Δεν υπάρχει καμία αποθεραπεία, τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και διαρκούν 12-18 μήνες ανάλογα με το περιστατικό, όπου και η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί καθώς το υαλουρονικό οξύ απορροφάται σταδιακά. Μετά τη θεραπεία μπορεί να υπάρχει ήπια ερυθρότητα που σε λίγη ώρα υποχωρεί και σπάνια κάποια ανεπαίσθητη εκχύμωση.

Από την επαναστατική αυτή τεχνική επωφελούνται γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας, από πολύ νεαρά άτομα με έντονες σακούλες και μαύρους κύκλους, συνήθως λόγω κληρονομικότητας που δεν έχουν ένδειξη για βλεφαροπλαστική, μέσης ηλικίας που δεν συνυπάρχει έντονη χαλάρωση του δέρματος ακόμα και μεγαλύτερης ηλικίας άτομα που δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε βλεφαροπλαστική είτε για λόγους υγείας, είτε για άλλους προσωπικούς τους λόγους».

Αποκτήστε τώρα κι εσείς λαμπερό νεανικό βλέμμα και δείξτε ξεκούραστοι και πιο φρέσκοι από ποτέ!!!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Πλαστικό Χειρουργό, Δρ. Μαρία Σκολαρίκου MD, FEBOPRAS, FDAFPRS Tηλ: 210 8811122, 6944 381351 Ιστοσελίδα: www.mariaskolarikou.com