Η εξομολόγηση μιας beauty editor! Eίσαι και εσύ beauty addict;

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Η εξομολόγηση μιας beauty editor! Eίσαι και εσύ beauty addict;

Δε μπορεί να μη σου έχει τύχει να αγαπάς κάποια καλλυντικά σου τόσο που δε θες ούτε να τα ακουμπάς...παράλογο;

Υπάρχουν κάποια beauty προιόντα που δε δέχεσαι να τα μοιραστείς με κανέναν! Αν είσαι κλασική beautyholic καταλαβαίνεις 100% αυτό που σου λέω. Είναι βρε παιδί μου, κάποια που τα λατρεύεις! Δεν θεωρώ υπερβολική τη λέξη "λατρεία" γιατί πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το γεγονός ότι τα στολίζεις μπροστά στο μπουντουάρ και τον καθρέφτη σου, απλά τα χαζεύεις όλη μέρα και δεν αφήνεις κανέναν να τα πλησιάσει! Βασικά για να είμαι ειλικρινής ούτε και εσύ η ίδια ...δε θες να τα ακουμπήσεις, να τα χαλάσεις, με αλλά λόγια να τα χρησιμοποιήσεις. Σα να είναι το σπάνιο απόκτημά σου που θα αφήσεις κληρονομιά στις κόρες σου! Αστείο...αλλά πέρα για πέρα αληθινό περιστατικό το οποίο σε προσωπικό βαθμό μου συμβαίνει κυρίως την περίοδο των Χριστουγέννων. Γιατί τότε; Επειδή είναι η εποχή που λανσάρονται όλες εκείνες οι επετειακές, συλλεκτικές συσκευασίες και συνθέσεις που ξέρεις πως ίδιες δε θα ξαναβγούν. One of a kind που λένε… στο μυαλό και στην καρδιά μου. Είμαι beauty editor εδώ και πολλά χρόνια, συνεπώς έχω την τύχη να βλέπω και να δοκιμάζω πολλά προιόντα ομορφιάς, φυσικά όντας δοτική -θέλω να πιστεύω- συνηθίζω να χαρίζω πολλά σε φίλους και γνωστούς χωρίς καμία τύψη ή στέρηση. Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που είναι για εμένα. Φωνάζουν πάνω τους το όνομά μου και ας μην αποφασίσω να τα χρησιμοποιήσω ποτέ... Νομίζω πως η παραπάνω "εξομολόγηση" είναι ο ορισμός της γνήσιας beauty addict! Είσαι και εσύ; Συγχαρητήρια! Τι; Ρωτάς πώς θα περάσει; Και ποιός ο λόγος να γίνει κάτι τέτοιο; Λίγες είναι οι χαρές στη ζωή φίλη... "Keep calm & buy the damn beauties! You only live once"! Καλά Χριστούγεννα!

Advent Calendar Molton Brown

Αρώματα, body creams, κρέμες χεριών, shower gels και άλλα πολλά best selling προιόντα της πολυτελούς μάρκας, 25 για την ακρίβεια, κρύβονται μέσα σε αυτό το εντυπωσιακό, δερματόδετο και μεγαλοπρεπές κουτί. Έχει ήδη περίοπτη θέση κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μου, μόλις περάσουν οι γιορτές θα έχει και στο μπουντουάρ μου. Δε χορταίνω να το βλέπω...

(στo κατάστημα Heaven On Earth)

closed adevent calendar molton brown
Molton Brown

Χριστουγεννιάτικη συλλογή μιακιγιάζ Collection Libre 2017 - Numeros Rouge της Chanel

Όπως και οι περισσότερες, έτσι και εγώ παθαίνω...ντελίριο απλά και μόνο στην όψη του λογότυπου της Coco Mademoiselle, του διπλού C! Και φυσικά...αν μπορούσα απλά να τα κοιτάω όλη μέρα θα ήμουν ήταν αρκετό.

IMG 1104 copy

Precious Rocks Noel 2017, του Dior

Μοιάζουν με πραγματικά στολίδια έτσι δεν είναι; Τα βαθιά χρώματα, η πρισματική λάμψη και η κρυστάλλινη φρεσκάδα ηλεκτρίζουν τις δημιουργίες του Peter Philips, Δημιουργικού Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, για αυτή τη σεζόν. Η συλλεκτική συλλογή του οίκου Dior μου έχει κλέψει την καρδιά...

IMG 0743

Παλέτα μακιγιάζ Palette Multi-Use Holiday 2017 του Yves Saint Laurent

Ροκ διάθεση, επαναστατική, ανατρεπτική. Χρωματικοί συνδυασμοί που εμπνέουν και σε παροτρύνουν να τολμήσεις: μια σύγκρουση πλατινένιων, ροδόχρυσων, και φλογερών κόκκινων αχτίδων· μια συλλογή που σου θυμίζει τις εντυπωσιακές αποχρώσεις των πυροτεχνημάτων.

IMG 0131

Συλλεκτική κασετίνα με κραγιόν Color Riche L'Oreal x Balmain

O "στρατός" του Balmain συντάσσεται με τη L'OREAL PARIS, υψηλή ραπτική και προσιτή ομορφιά ενώνουν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα προκαλεί εθισμό στις απανταχού beauty addicts και σε εμένα φυσικά!

IMG 0372