#Lipstories: Η νέα τάση στα κραγιόν για το 2018!

#Lipstories: Η νέα τάση στα κραγιόν για το 2018!

Η ολοκαίνουργια σειρά κραγιόν της Sephora Collection προσφέρει #nofilter αποτέλεσμα

Ένα κραγιόν αρκεί για να αναδείξεις τη θηλυκότητά σου; Και όμως ανακαλύψαμε τη νέα τάση που θα τονίσει το πιο δυνατό σου σημείο και θα σε κάνει να μοιάζεις sexy, σε κάθε φωτογραφία… χωρίς φίλτρα!

Φλογερό κόκκινο, αισθησιακό μπεζ, απαλό ροζ; Όποια απόχρωση και αν είναι αγαπημένη σου, θα τη βρεις στη νέα σειρά #Lipstories της Sephora Collection, που ανανεώνει το εμβληματικό της κραγιόν. Θα ανακαλύψεις 30 ζωηρές αποχρώσεις, για να τις συνδυάσεις ιδανικά με το πιο λαμπερό σου χαμόγελο! Δοκίμασε όποια προτιμάς, με ζωντάνια και στυλ, και ζήσε τις πιο όμορφες στιγμές σου. Και φυσικά, μην ξεχάσεις να τις απαθανατίσεις! Βγάλε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες, που θα συγκεντρώσουν αμέτρητα like και share, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις φίλτρα… Εξέφρασε το πάθος, τη ζωντάνια και τόλμησε να πειραματιστείς με το στυλ σου, σαν πραγματική Millennial!

Μία έκρηξη χρωμάτων!

sephora kragion

Ανακάλυψε μοντέρνες συσκευασίες, έντονα χρώματα, πολύ απαλές υφές και αποχρώσεις προσαρμοσμένες στο όνομα της κάθε υφής. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει 30 κραγιόν με κρεμώδη, ματ και σατινέ υφή, σε οικολογική συσκευασία εμπνευσμένη από τα stories του #instagram. Αφήνοντας πίσω τη συνηθισμένη μαύρη συσκευασία, τα εντυπωσιακά κραγιόν σε συνδυασμό με την έκρηξη χρωμάτων είναι ό,τι πιο πρωτότυπο έχουμε δει τελευταία και έχουν ήδη γίνει το αντικείμενο του πόθου μας! Το καλύτερο; Δεν χρειάζονται καν ανανέωση, έξτρα χρώμα ή λάμψη: Οι αποχρώσεις είναι έντονες και χαρίζουν τέλειο αποτέλεσμα.

Αγαπάμε τη Sephora Collection για έναν ακόμη λόγο: Γιατί ανανεώνει τη συσκευασία της με πνεύμα περιβαλλοντικής ευθύνης. Τα #lipstories είναι πολύ συμπαγή κραγιόν με λιγότερο πλαστικό και περισσότερο χαρτί, φυτική σύνθεση, περιστρεφόμενο μηχανισμό, χωρίς κόλλα και σιλικόνη. Έχουν μικρότερο βάρος (51% ελαφρύτερο), υψηλό ποσοστό ανακυκλωμένων υλικών και 0% περιεκτικότητα σε μέταλλα, με αποτέλεσμα το οικολογικό του αποτύπωμα να είναι τρεις φορές μικρότερο. Επιτέλους, λοιπόν, βρήκαμε ένα λαμπερό, αλλά πιο οικολογικό κραγιόν!

Το «μυστικό» για τα πιο όμορφα #stories

50 trippin mat matte 4 g

Μην ξεχάσεις να θέσεις τους στόχους σου για τη νέα χρονιά! Ταξίδεψε περισσότερο, διασκέδασε, απόλαυσε κάθε στιγμή και ζήσε κάθε μέρα σαν να είναι γιορτή. Τράβηξε τις πιο υπέροχες φωτογραφίες. Εμπνεύσου από τις πολύχρωμες συσκευασίες και κράτα για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σου τις ονειρικές εικόνες από τις διακοπές σε εξωτικά μέρη με φοίνικες, τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και τα μαγικά λούνα παρκ. Απόλαυσε νέες εμπειρίες με φόντο τα χρώματα του ουράνιου τόξου και συνδύασέ τες με χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με την απόχρωση του αντίστοιχου κραγιόν...

36 spring break creme cream 4 g

Δοκίμασε τη νέα τάση και απόλαυσε την ανάλαφρη, άνετη υφή, που γλιστρά στα χείλη χωρίς να κολλάει. Επίλεξε ματ, σατινέ ή μεταλλιζέ εφέ, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Το 2018, βρες το κραγιόν που σου ταιριάζει, αλλά και πολλούς λόγους να χαμογελάς. Τώρα, όπου και αν πας, ξέρεις πιο είναι το μοναδικό σύνεργο που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την τσάντα σου και τα #stories σου!

Τα νέα κραγιόν Sephora Collection κοστίζουν 8,95 ευρώ το καθένα και είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Sephora από τις 4 Ιανουαρίου 2018.