7 ολοκαίνουργια προϊόντα που θα χρειαστούμε το 2018

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
7 ολοκαίνουργια προϊόντα που θα χρειαστούμε το 2018

Διάβασε αναλυτικά τον λόγο που αξίζουν να μπουν στο νεσεσέρ μας.

Είναι οι νέες αφίξεις στον πλανήτη της ομορφιάς που θα προκαλέσουν αίσθηση. Οι επαναστατικές τους φόρμουλες και η αποτελεσματικότητά τους έχει ήδη πιστοποιηθεί στο εξωτερικό και οι beauty editors ανά τον κόσμο τα υποστηρίζουν ακράδαντα. Μάθε πρώτη ποιά είναι αυτή τη στιγμή τα πιο καινούργια προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης που θα μας απασχολήσουν το 2018 και γιατί αξίζουν την προσοχή σου.

Έχουμε και λέμε...

PURE COLOR ENVY PAINT-ON LIQUID LIPCOLOR THΣ ESTEE LAUDER

PureColorEnvyPaint OnLiquidLipColor ProductonWhite VioletteTrioNOAMorGlobalTrio Global ExpiryDecember2018 FINAL

Η συλλογή από υγρά κραγιόν για τα χείλη που όμως προσφέρουν ματ αποτελεσμα. Κέντρισε την προσοχή με τα τολμηρά Metallics που ντύνουν τα χείλη με εξτρά λάμψη. Τόνισε την αυτοπεποίθησή σου με τα πλούσια υγρά Glossy χρώματα που μεταμορφώνουντα χείλη.

TROUBLE MASCARA THΣ URBAN DECAY

UUU

Mάσκαρα που χαρίζει στις βλεφαρίδες σας 13,7x περισσότερο όγκο και sexy, εντυπωσιακό, απόλυτα μαύρο αποτέλεσμα.
Με την Troublemaker, έχεις τέλειες βλεφαρίδες κάθε φορά! Προσφέρει όγκο, μήκος και διαχωρισμό, ενώ το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι της αιχμαλωτίζει κάθε βλεφαρίδα, για να τη ντύσει με χρώμα και να της χαρίσει καμπυλότητα. Χάρη στις συγκλονιστικές ιδιότητές της, χαρίζει πιο πλούσιες, εξωπραγματικά μακριές βλεφαρίδες.

DREAM SATIN MIST THΣ MAYBELLINE

85 DREAM MIST LOW

ΟΡΟΣ ADVANCED GENIFIQUE THΣ LANCOME

04050462 zi

Υπήρχε και πριν αλλά τώρα σε μία νέα πιο "θαυματουργή εκδοχή". Όχι μόνο συνεχίζει να εξασφαλίζει μοναδική αποτελεσματικότητα σε ό,τι αφορά τους κύριους δείκτες της ορατά νεανικής επιδερμίδας (λάμψη, λεία υφή και απαλότητα, όψη λεπτών γραμμών), αλλά επίσης η αποτελεσματικότητά του αυξάνεται ολοένα και περισσότερο με το πέρασμα των μηνών!


THE DELICIOUSLY NOURISHING BODY SCRUB THΣ NUXE

1501602569 NUX RDM Gommage

Ένα απολαυστικό scrub απολέπισης και θρέψης για το ντους, που περιέχει μέλι, κρυστάλλους ζάχαρης, πολύτιμα έλαια και με μία καινοτόμο υφή balm, η οποία μεταμορφώνεται σε γαλάκτωμα όταν έρχεται σε επαφή με το νερό.

BLACK PINE LIFTING, FIRMING & BRIGHTENING FOUNDATION, KORRES

Korres black pine Make Up Lifting Firming Brigh

Eίναι βασισμένο στις ευεργετικές ιδιότητες της Μαύρης Πεύκης και προσφέρει σύσφιγξη, ανόρθωση και λάμψη, ενώ προσαρμόζεται ιδανικά στην επιδερμίδα για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Η ανάλαφρη σύνθεσή του με μικροσφαιρίδια χρώματος ενυδατικής επικάλυψης λειαίνει λεπτές γραμμές, ρυτίδες, πόρους και ατέλειες, χαρίζοντας λαμπερή και νεανική όψη.

HYALU B5 THΣ LA ROCHE POSAY

LA ROCHE POSAY

ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ & ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ B5

Για 1η φορά, δύο τύποι Υαλουρονικού Οξέος διαφορετικού μοριακού βάρους, επιλεγμένοι ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα, συνδυάζονται με τη Βιταμίνη B5 που συμβάλλει στην επανεπιθηλιοποίηση και την επούλωση του δέρματος.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

Δες ιδέες για να δημιουργήσεις με επαγγελματικό τρόπο τέλειες beauty photos στα social media

Μαλλιά που «άφησαν εποχή»

Έφτασαν οι εκπτώσεις! Ώρα να δεις σε τι αξίζει να επενδύσεις