Το μυστικό ομορφιάς μου που θα σας ενθουσιάσει!

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Το μυστικό ομορφιάς μου που θα σας ενθουσιάσει!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου !

Σήμερα σας έρχομαι μετά από καιρό με ένα ακόμα φοβερό μυστικό ομορφιάς το οποίο είμαι σίγουρη πως θα σας ενθουσιάσει όπως και μένα!

Η Natura Siberica είναι μια πολύ μεγάλη και ιδιαίτερα αγαπητή εταιρεία από τις γυναίκες που φροντίζει πάντα να μας δίνει εκπληκτικά προϊόντα που αποτελούνται από τα καλύτερα φυσικά συστατικά.

Στο σημερινό μου MLvlog σας δείχνω ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσετε το βούτυρο καθαρισμού και ντεμακιγιάζ και τη μάσκα καθαρισμού από τη λευκή σειρά της Natura Siberica, Northern Collection. Όπως θυμάστε σας είχα δείξει σε προηγούμενο θέμα το μαύρο σαπούνι καθαρισμού της Natura Siberica το όποιο σας άρεσε πολύ. Σαφώς όσες με γνωρίζετε καιρό ή όσες με παρακολουθείτε το τελευταίο διάστημα ξέρετε πως έχω περάσει ακμή και είμαι 100 φορές παραπάνω προσεκτική στα προϊόντα που χρησιμοποιώ στο προσώπου μου.

louiza vourou natura siberica 2

Το βούτυρο και η μάσκα που θα δείτε σήμερα από την πρώτη μέρα που τα χρησιμοποίησα με ενθουσίασαν όσο δε φαντάζεστε!! Επίτηδες έκανα το βίντεο μετά την εκπομπή φορώντας αρκετά βαρύ μακιγιάζ για να δείτε πόσο απλά, εύκολα και χωρίς πολύ τρίψιμο και τράβηγμα της επιδερμίδας, μπορούμε να κάνουμε ντεμακιγιάζ. Είναι όμως το βούτυρο 2 σε 1 γιατί μπορείτε να το χρησιμοποιήστε και για απλό καθαρισμό χωρίς να ξηραίνει το δέρμα σας αφήνοντας μια τέλεια αίσθηση. Έπειτα χρησιμοποίησα τη μάσκα για καθαρισμό που είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση και είχα ένα δέρμα απαλό σαν μωρού! Απίστευτο! Κατάλληλα για μεικτά δέρματα με τάσεις ξηρότητας !

Σας προ(σ)καλώ να τα δοκιμάσετε και να μου στείλετε την εμπειρία σας! Είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει το τελευταίο διάστημα , ούτε εγώ δεν το πιστεύω κάθε φορά που βλέπω πόσο τέλεια καθαρό και ενυδατωμένο είναι το δέρμα μου! Όσο για την τιμή , μιλάμε για τρομερά προσιτές τιμές και μεγάλες συσκευασίες με αρκετό προϊόν μέσα για να μας κρατάει αρκετό χρονικό διάστημα!

Δείτε το MLvlog και φυσικά τα λέμε στο επόμενο!



Σας φιλώ!

Fit your life the easy way

YΓ. Περιμένω τα μηνύματά σας στο προδωπικό μου προφίλ στο Instagram maria_louiza_real και στο facebook Maria Louiza Vourou