Τι είναι η φροντίδα τελικά;

Τι είναι η φροντίδα τελικά;

Κάνε μία #KinisiFrontidas και για εσένα

Πώς μπορούμε να κάνουμε την καθημερινότητά μας λίγο καλύτερη; Σίγουρα, τα αγαπημένα μας πρόσωπα έχουν τη δύναμη να μας αλλάζουν τη διάθεση, να μας κάνουν να χαμογελάμε και να μας γεμίζουν αισιοδοξία. Γιατί, οι μικρές κινήσεις, έχουν μεγάλη αξία!

Για παράδειγμα, μία «καλημέρα» από εκείνους που αγαπάμε αρκεί, για να ξεκινήσουμε γλυκά τη μέρα μας. Ένα σημείωμα στο γραφείο από τη συνάδελφό μας είναι αρκετό για να αντιμετωπίσουμε δυναμικά τα emails που μας περιμένουν. Και ένα φιλί από τον σύντροφό μας όταν γυρίζουμε κουρασμένες στο σπίτι, μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε όλα τα προβλήματα…

Την ίδια δύναμη έχουν και οι δικές μας μικρές κινήσεις! Μία ζεστή αγκαλιά στην κολλητή μας, θα την κάνει να νιώσει καλύτερα και να ξεχάσει τα προβλήματα. Ένα τηλέφωνο στη μαμά μας, θα της δείξει ότι τη σκεφτόμαστε και ένα «ευχαριστώ» στην αδερφή μας, θα την κάνει ευτυχισμένη. Οι πράξεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσουμε τη φροντίδα μας και τα συναισθήματά μας. Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η φροντίδα είναι μία γλώσσα κοινή, που συχνά δεν χρειάζεται λόγια για να εκφραστεί.

Κάνε μία #KinisiFrontidas και για εσένα

nivea frontida 2

Φυσικά, εκτός από τους αγαπημένους μας, είναι εξίσου σημαντικό να μην ξεχνάμε να φροντίζουμε και τον εαυτό μας. Είναι βασικό να περιποιούμαστε τόσο το πνεύμα όσο και το σώμα μας, να δίνουμε χρόνο στον εαυτό μας να χαλαρώνει μετά από μία δύσκολη μέρα και να απολαμβάνουμε τις μικρές στιγμές.

Για παράδειγμα, η ρουτίνα ομορφιάς σου μπορεί να σε χαλαρώσει. Η απαλή υφή και το χαρακτηριστικό άρωμα της αγαπημένης σου κρέμας, μετά από ένα ζεστό μπάνιο είναι αρκετά για να αποφορτιστείς.

Περισσότερη φροντίδα για όλους από τη #NIVEA

nivea frontida 3

Και ακριβώς επειδή η φροντίδα είναι κίνηση, η NIVEA δημιούργησε την Κίνηση Φροντίδας NIVEA! Πρόκειται για μία μεγάλη φροντιστική δράση που περιλαμβάνει μοναδικές προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα, δώρα και διαγωνισμούς, εξασφαλίζοντας έτσι περισσότερη φροντίδα για όλους. Ποιος άλλος, άλλωστε, θα μπορούσε να οργανώσει μία κίνηση φροντίδας πέρα από τη NIVEA, τη μάρκα που για περισσότερο από έναν αιώνα είναι συνυφασμένη με την περιποίηση και τη φροντίδα;

Μάθαμε περισσότερα για τη μεγάλη αυτή ενέργεια παρακολουθώντας το συγκινητικό βίντεο της εταιρείας, που μας έβαλε σε σκέψεις και μας έφερε στο μυαλό αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια. Σε αυτό, επτά πρόσωπα που γνωρίζουμε καλά, μίλησαν για την έννοια της φροντίδας. Δίπλα στα αγαπημένα τους πρόσωπα, η Φαίη Σκορδά και η συνεργάτιδά της Χριστίνα Χρόνη, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης, η Λυδία Παπαϊωάννου και η αδερφή της, η Δέσποινα Καμπούρη και η Άννα Πρέλεβιτς με τις αγαπημένες τους φίλες, καθώς και η Τζένη Μελιτά με την παιχνιδιάρα Μπιζού, μοιράστηκαν τις σκέψεις τους πάνω στο θέμα. Τι σημαίνει, λοιπόν, φροντίδα για αυτούς; Πάρε μία γεύση παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο με τις αυθόρμητες απαντήσεις τους και μάθε περισσότερα για την Κίνηση Φροντίδας.

Δες το βίντεο:



Όπως φαίνεται, η φροντίδα αποκτά διαφορετικό νόημα και έχει ξεχωριστούς τρόπους έκφρασης για τον καθένα μας… Ας μην ξεχνάμε όμως να την εκφράζουμε με μικρές κινήσεις, που έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία!