Spring... Floyd! Καλωσορίζουμε την Άνοιξη με όλα τα καινούργια αρώματα που έφτασαν στο γραφείο μας

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Spring... Floyd! Καλωσορίζουμε την Άνοιξη με όλα τα καινούργια αρώματα που έφτασαν στο γραφείο μας

Φρέσκα αρώματα που τα υποδεχόμαστε ακριβώς με τον τρόπο που τους αρμόζει! 

Μύρισε Άνοιξη! Νέα αρωματικά ελιξίρια εμπνευσμένα από αγρούς και ολάνθιστους κήπους κάνουν απόβαση στα καταστήματα καλλυντικών. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να καλωσορίσουμε την Άνοιξη από το να "τυλίξουμε" το σώμα μας με νότες λουλουδιών και καρπών που εκφράζουν χαρά, αναζωογόνηση και ευεξία;

Ανακάλυψε τις ολοκαίνουργιες και πολυτελείς αρωματικές αφίξεις που λανσάρουν φέτος οι διασημότεροι οίκοι μόδας και αρωματοποιίας. Αφέσου στις φλόραλ νότες, τις πικάντικες, εκρηκτικές αλχημείες που δημιουργήθηκαν με κάθε λεπτομέρεια, για να γεμίσουν τα περίτεχνα μπουκάλια με λαχταριστούς, ευωδιαστούς χυμούς… Θα μεταμορφώσουν το μπουντουάρ σου σε ολάνθιστο κήπο όπως ακριβώς έγινε και με το studio του QUEEN καθώς τα φωτογραφίζαμε!

Nomade του οίκου Chloe

IMG 3808

Ο Gaby Aghion, ο ιδρυτής του οίκου Chloé, συνήθιζε να λέει: «Τα χρώματά μου προέρχονται από την Αίγυπτο». Το άρωμα Nomade παραπέμπει ακριβώς σε αυτή την αίσθηση της ζεστασιάς του δρυ που περιβάλλεται από την πικρή γλυκύτητα των κορόμηλων και την φρεσκάδα των λουλουδιών.

Gabrielle της Chanel

IMG 3779

Με το άρωμα αυτό ο οίκος «ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του. Μετά το λανσάρισμα της τσάντας με το πρώτο όνομα της δημιουργού, Chanel’s Gabrielle, από τον Karl Lagerfeld, ο οίκος αποτίει φόρο τιμής στην ιδρύτρια του με μία νέα εσάνς που αποδίδει με μεγάλα γράμματα την προσωπικότητα της: «Gabrielle Chanel». Ο αρωματοποιός Olivier Polge ενίσχυσε την ένταση του γιασεμιού, πρόσθεσε white musk στη σύνθεση για να δώσει μια πιο βελούδινη αίσθηση στα πέταλα του ylang-ylang, τόνισε το εξωτικό tuberose με την προσθήκη σανδαλόξυλου και αύξησε τη φρεσκάδα των πορτοκαλανθών με νότες μανταρινιού, γκρέϊφρουτ και φραγκοστάφυλλου.

Amo του οίκου Salvatore Ferragamo

IMG 3730 copy

Το άρωμα χαρακτηρίζεται από μια εκρηκτική προσωπικότητα καθώς ανήκει στην κατηγορία των Oriental Floral. Οι νότες κορυφής είναι πλημμυρισμένες από ιταλικές πικρές συμφωνίες φραγκοστάφυλου και δενδρολίβανου, ενώ ο συνδυασμός της λευκής βανίλιας και του σανδαλόξυλου συμπληρώνουν αρμονικά το χυμό του.

La Femme Prada L'Eau του οίκου Prada

IMG 3740

Το μπουκάλι του αρώματος La Femme Prada L'Eau είναι διακοσμημένο με ροζ δέρμα Saffiano. Tο Κεχριμπάρι και η Ίριδα αναμειγνύονται με κόκκινο ginger, κάρδαμο και νερολί, ενώ οι νότες από μανταρίνι ενισχύονται με σανδαλόξυλο και δημιουργούν μία νέα τάση.

Gucci Guilty Absolute Pour Femme

IMG 3753

Ξεκινώντας από μια μυστηριώδη νότα βατόμουρου, είναι ένα αναπάντεχο γυναικείο άρωμα, που έχει δημιουργηθεί για τη σύγχρονη γυναίκα.

Poison Girl Unexpected του οίκου Dior

IMG 3755

Η οικογένεια του Poison Girl μεγαλώνει και γίνεται... Unexpected! Με το Poison Girl Unexpected, o Francois Demachy, ο δημιουργός Αρωμάτων Dior, συνθέτει μια νέα, σπινθηροβόλα, δροσερή, floral ευωδία, που εκτός από το κλασσικό μπουκάλι αρώματος κυκλοφορεί και σε Roller Pearl.

Yes I am της Cacharel

IMG 3791

Είναι το ιδανικό άρωμα για την sexy, δυναμική, τολμηρή και ανεξάρτητη γυναίκα. Τολμά να αντιπαραβάλλει τον πικάντικο χαρακτήρα του αιθέριου ελαίου κάρδαμου με μια γλυκιά κρεμώδη συμφωνία. Νότες βατόμουρου και μανταρινιού χαρίζουν μία παιχνιδιάρικη αίσθηση στο άρωμα, ενώ η συμφωνία λευκών λουλουδιών - άνθος πιπερόριζας (τζίντζερ), γαρδένια και γιασεμί – αντανακλούν τον αισθησιακό και σέξι χαρακτήρα του.

La Vie est Belle L’Éclat Eau de Toilette της Lancome

IMG 3762

Mon Paris Couture Eau de Parfum του Yves Saint Laurent

IMG 3759

Εμπλουτισμένο με λαμπερές νότες λουλουδιών και εσπεριδοειδών, αυτό το ακαταμάχητο chypre eau de parfum, αποτελεί το τρίτο μέλος της οικογένειας του Mon Paris, στο πλευρό των Eau de Toilette και Eau de Parfum.

Your Moments του οίκου Tous

IMG 3774

Ένα floral chypre άρωμα που έχει μια γεύση φρούτων και μιγκέ με νότες από Πατσουλί και Musk. Στις νότες κορυφής του ένα cocktail ενέργειας που αποτελείται από φρούτα και μπαχάρια. Πρόκειται για ένα πολύ χαρακτηριστικό άρωμα, χάρη στη μίξη ανάμεσα στο βατόμουρο, το βερίκοκο και το μανταρίνι, καθώς το κάρδαμο που προσθέτει την απαραίτητη ένταση. Στις μεσαίες νότες, υπάρχει αραβικό γιασεμί και παιώνια.

Fleur De Peau του οίκου Diptyque

IMG 3831

Ο οίκος diptyque γιορτάζει τα 50 χρόνια αρωματικής ιστορίας (1968-2018) με δύο νέες αφίξεις στην ξεχωριστή οικογένεια των αρωμάτων της μάρκας. Μία απο αυτές είναι το Fleur De Peau. Στην αρχαία Ελλάδα, ένας μύθος ξεχώρισε ως ο πιο αισθησιακός: Η αγάπη μεταξύ της Ψυχής και του Έρωτα με το χαρούμενο τέλος που οδηγεί στην ένωση των δύο εραστών και τη γέννηση της κόρης τους, της Ηδονής. Μόνο ένα συστατικό μπορεί να αντιπροσωπεύσει και να εκφράσει αυτό τον μύθο ως άρωμα και αυτό είναι το musk.

Λουλούδια: Φυτά ΙΣΣΑΡΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βιταμίνη C στο δέρμα σου: μύθοι και αλήθειες