Τρία βήματα για να κάνεις τους πόρους της επιδερμίδας σου λιγότερο εμφανείς!

Βιβή Αγγελάκη
Τρία βήματα για να κάνεις τους πόρους της επιδερμίδας σου λιγότερο εμφανείς!

Ακολούθησέ τα!

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, τότε τα σπυράκια, οι ατέλειες, οι διεσταλμένοι πόροι και η ενοχλητική «γυαλάδα» δεν σου είναι καθόλου άγνωστα. Το αντίθετο μάλιστα, γίνονται ο καθημερινός, beauty εφιάλτης σου, ο οποίος μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να επιτρέψεις να σου συμβεί... Πώς θα τα καταφέρεις; Ακολουθώντας τους παρακάτω 3 χρυσούς κανόνες!

#1. Ο σωστός καθαρισμός
Το πρώτο και το βασικότερο βήμα αν έχεις μία λιπαρή επιδερμίδα με μεγάλους ανοιχτούς πόρους είναι να κάνεις focus στο σωστό καθαρισμό. Και σωστός καθαρισμός σημαίνει να επιλέξεις αυτό το προϊόν που θα αποφράξει τους πόρους από την έντονη λιπαρότητα, τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και το μακιγιάζ, αφήνοντάς την να αναπνεύσει και ρυθμίζοντας παράλληλα την έκκριση σμήγματος.

15058683 1247679195304115 36903223 n

Το Sebium H2O της Bioderma είναι το θαύμα που θα κάνει τον καθαρισμό της λιπαρής επιδερμίδας σου παιχνιδάκι! Αφαιρεί το μακιγιάζ και σέβεται ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Χάρη στο κατοχυρωμένο σύμπλεγμα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Fluidactiv® που ρυθμίζει την ποιότητα του σμήγματος βιολογικά δεν φράζει τους πόρους και καθαρίζει το δέρμα. Άλλος ένας λόγος για να το αγαπήσεις; Είναι το πρώτο νερό micellaire αφαίρεσης make-up για μικτό ή λιπαρό δέρμα που μιμείται τη φυσική σύνθεση του δέρματος.

#2. Η ώρα της ενυδάτωσης!
Το πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση στη διατήρηση της υγιούς και λαμπερής επιδερμίδας δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε- νομίζω το έχεις εμπεδώσει! Αυτό ίσως που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι πως ακόμη και οι λιπαρές επιδερμίδες χρειάζονται ενυδάτωση, που σημαίνει πως αν δεν εφαρμόζεις την ενυδατική σου ίσως να κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Ο απόλυτος σύμμαχός σου στον αγώνα κατά των διεσταλμένων πόρων; Η Sébium MAT Control της Bioderma που θα σε κάνει να πάρεις τον έλεγχο της λιπαρότητας στα χέρια σου, χαρίζοντάς σου ένα ματ αποτέλεσμα!

15057990 1247679201970781 523198778 n

Στην ουσία πρόκειται για μία εξειδικευμένη ενυδατική κρέμα – ειδικά για εσένα που ταλαιπωρείσαι από την ενοχλητική γυαλάδα και τους διεσταλμένους πόρους. Κι αυτό χάρη στην τεχνολογία περιποίησης 8-hour Mat & Smooth που δρα στο δέρμα, ρυθμίζει βιολογικά την γυαλάδα, καθαρίζει την υφή του δέρματος και συσφίγγει τους πόρους. Παράλληλα, το κατοχυρωμένο σύμπλεγμα Fluidactiv™ ρυθμίζει την ποιότητα του σμήγματος και αποτρέπει την εμφάνιση ατελειών, παρέχοντας προστασία με διάρκεια ενάντια στους κλειστούς πόρους. Εφάρμοσε στο δέρμα πρωϊ και/ή βράδυ, μετά τον καθαρισμό.


#3. Απολέπιση μία/ δύο φορές την εβδομάδα
Η απολέπιση είναι από τα βασικά και άκρως απαραίτητα βήματα στην εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας και μία από τις κύριες αιτίες που πολλές φορές το δέρμα σου είναι θαμπό, έχει σπυράκια ή μαύρα στίγματα. Φρόντισε, λοιπόν, να κάνεις απολέπιση μία ή δύο φορές την εβδομάδα προκειμένου να φωτίσεις την επιδερμίδα σου και να κάνεις του πόρους λιγότερο εμφανείς! Αγαπημένο μας; Το gel απολέπισης Sebium gel gommant της Bioderma.

15032539 1247985298606838 895010863 n

Είναι το μόνο που βελτιώνει την υφή του δέρματος, συσφίγγει τους πόρους και φωτίζει την επιδερμίδα, ενώ προλαμβάνει τον σχηματισμό ατελειών χάρη στο πατενταρισμένο σύμπλεγμα Fluidactiv®, αλλά και στα μικρο-σφαιρίδια, ενισχυμένα από κερατολυτικά ενεργά συστατικά (γλυκολικό και σαλικυλικό οξύ), που δρουν μηχανικά ενάντια στα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα. Η έκκριση σμήγματος ρυθμίζεται, επιταχύνεται η απομάκρυνση των υπολλειμάτων και έτσι ενεργοποιείται η ανανέωση των κυττάρων.