Ο πιο εύκολος τρόπος για να κερδίσεις Bioderma δώρα!

Ο πιο εύκολος τρόπος για να κερδίσεις Bioderma δώρα!

Δες τον τρόπο!

Τώρα που άρχισαν τα κρύα, το δέρμα μας χρειάζεται μεγαλύτερη προστασία προκειμένου να μην υποφέρει από αφυδάτωση, ερεθισμούς και ξηρότητα.

Μην ανησυχείς! Η Bioderma φροντίζει για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία να κέρδισουμε μοναδικά προϊόντα, που θα μας προσφέρουν τα συστατικά που χρειάζομαστε για να μείνουμε όμορφες και αυτή τη σεζόν!
Γιατί η Bioderma, με απόλυτο σεβασμό για το δέρμα, επέλεξε τα πιο αγνά ενεργά συστατικά για να δημιουργήσει τα προϊόντα της τα οποία τώρα μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα!



Πώς θα κερδίσεις και εσύ τα δώρα της Bioderma;

Είναι πολύ απλό! Για να κερδίσεις δώρα, δωροεπιταγές και εκπτώσεις στα προϊόντα της Bioderma, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Bioderma Club!

Μπορείς να επωφεληθείς από τις αγορές προϊόντων της Bioderma και να κερδίσεις ένα δωρεάν προϊόν με τη συλλογή πόντων και δωροεπιταγές. Παράλληλα, μπορείς να εξασφαλίσεις μοναδικά κουπόνια προσφορών ή εκπτώσεων στις επόμενες αγορές προϊόντων Bioderma.


Πώς θα αποκτήσεις τα προϊόντα της Bioderma;

1) Γίνε μέλος! Αυτόματα με την εγγραφή σας στο Bioderma Club κερδίζεις 100 πόντους δώρο για τις επόμενες αγορές σου, γι’ αυτό μην περιμένεις, κάνε την εγγραφή σου σήμερα στο Bioderma Club και μάθε για τα μοναδικά προνόμια που σου προσφέρει.

2) Μάζεψε πόντους αγοράζοντας προϊόντα Bioderma, κάνοντας Like στη σελίδα της Bioderma στο facebook και συστήνοντας έναν φίλο σου.

3) Κέρδισε μοναδικά προνόμια και αντάλλαξε τους πόντους σου με δώρα, εκπτώσεις και υπηρεσίες!
Κάνε το πρώτο βήμα για να αποκτήσεις τα μοναδικά προϊόντα της Bioderma με ένα «κλικ» στο Bioderma Club