Πώς θα ξεφορτωθείς τα μαύρα στίγματα με πέντε απλά βήματα!

Πώς θα ξεφορτωθείς τα μαύρα στίγματα με πέντε απλά βήματα!

Βήμα- βήμα

Τα μαύρα στίγματα αποτελούν «πονοκέφαλο» για εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο και συνιστούν ένα από τα πιο κοινά δερματολογικά προβλήματα.

Πώς προκαλούνται, όμως, τα μαύρα στίγματα και πώς θα καταφέρεις να τα «εξαφανίσεις»;

Τα νεκρά κύτταρα και η λιπαρότητα που φράζουν τους πόρους του δέρματός σου φέρονται να ευθύνονται για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Και μπορεί ο κάθε οργανισμός και η κάθε επιδερμίδα να διαφέρουν, ωστόσο, υπάρχουν πέντε μικρά και απλά βήματα είναι καλό να ακολουθούμε όλες, προκειμένου να απαλλαγούμε από τα μαύρα στίγματα.

-Σωστός καθαρισμός πρωί και βράδυ: Όλα ξεκινούν από τον καθαρισμό. Φρόντισε να καθαρίζεις το πρωί και το βράδυ το πρόσωπό σου με ένα ειδικό προϊόν. Οι ρύποι, η σκόνη και τα βακτήρια «φράζουν» τους πόρους. Το Sebium Gel Moussant της Bioderma καθαρίζει απαλά το δέρμα και είναι το μόνο gel καθαρισμού που περιορίζει το σχηματισμό των κηλίδων.

resize 4

Εμπλουτισμένο με καθαριστικούς παράγοντες, θειικό ψευδάργυρο και θειικό χαλκό, το Sebium Gel Moussant –το οποίο είναι υποαλλεργικό- καθαρίζει το δέρμα, περιορίζει την έκκριση σμήγματος και προστατεύει από την φραγή των πόρων!


-Διάλεξε το σωστό make up και μην ξεχνάς να ξεβάφεσαι: Είναι σημαντικό να διαλέξεις ένα make up το οποίο ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σου. Για παράδειγμα, αν έχεις λιπαρό δέρμα με τάση ακμής, διάλεξε ένα προϊόν με ελαφριά υφή που δεν θα επιβαρύνει το δέρμα σου και δεν θα συμβάλλει στην υπερπαραγωγή σμήγματος. Πρέπει, όμως, να θυμάσαι πάντα να αφαιρείς το μακιγιάζ σου κάθε βράδυ. Αξίζει να δοκιμάσεις το καθαριστικό προσώπου Sebium H2O από την Bioderma, το πρώτο νερό micellaire αφαίρεσης make up για μικτό ή λιπαρό δέρμα που μιμείται τη φυσική σύνθεση του δέρματος για τέλεια αφαίρεση μακιγιάζ και απόλυτο σεβασμό ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα!

resize 02

Εμπλουτισμένο με καθαριστικούς παράγοντες, γλυκονικό ψευδάργυρο και θειικό χαλκό, το Sebium H2O καθαρίζει το δέρμα και τα όρια έκκρισης σμήγματος και προσφέρει μια άμεση αίσθηση φρεσκάδας .


-Ακολούθησε μια θεραπεία με τα κατάλληλα προϊόντα: Αν θες να διώξεις τα μαύρα στίγματα μπορείς να συμβουλευτείς έναν ειδικό και να ψάξεις να βρεις προϊόντα κατάλληλα για την αντιμετώπιση του προβλήματός σου. Είναι καλό να χρησιμοποιήσεις μια κρέμα ή μια λοσιόν που θα εξαλείψει τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα. Το Sebium Global είναι η πρώτη θεραπεία που δρα βιολογικά στα αίτια και τις συνέπειες των σοβαρών ατελειών του δέρματος και σταματά τη φυσιολογική διαδικασία που προκαλεί βλάβες στο σχηματισμό και την διατήρηση της ακμής.

resize 01

Το συγκεκριμένο προϊόν αφαιρεί Βιολογικά τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα, περιορίζει τα σημάδια, καθαρίζει το δέρμα και καταπραΰνει άμεσα.

-Κάνε καθαρισμό προσώπου μα ατμό στο σπίτι: Κάνοντας έναν βαθύ καθαρισμό με ατμό στο σπίτι σου θα προσφέρεις στο πρόσωπό σου λάμψη και θα βοηθήσεις τους πόρους του δέρματός σου να μαλακώσουν και να «ανασάνουν». Με τον ατμό θα καθαρίσεις τους πόρους σου από την λιπαρότητα και τους ρύπους θα απομακρύνεις τα μαύρα στίγματα. Να θυμάσαι, όμως, να σκουπίσεις απαλά τον πρόσωπό σου μετά τον καθαρισμό και να απλώσεις επάνω του μια ενυδατική κρέμα, κατάλληλη για το δέρμα σου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις.
Ψάξε για ένα προϊόν που ενυδατώνει την επιδερμίδα, αλλά παράλληλα ρυθμίζει βιολογικά την γυαλάδα, ομαλοποιεί την υφή του δέρματος, συσφίγγει τους πόρους και περιορίζει την εμφάνιση ατελειών. Όλα αυτά τα προσφέρει το Sébium MAT Control της Bioderma.

resize 03

Το Sébium MAT Control -το οποίο είναι κατάλληλο και για ευαίσθητες επιδερμίδες- ρυθμίζει βιολογικά την ποιότητα του σμήγματος και παρέχει προστασία με διάρκεια ενάντια στους κλειστούς πόρους, το οποίο μπορεί να προκαλέσει ατέλειες. Δοκίμασε το προϊόν αυτό και θα δεις το δέρμα σου να ενισχύεται άμεσα και να μεταμορφώνεται μέρα με τη μέρα.

-Κάνε απολέπιση: Για να έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα, κάνε μία φορά την εβδομάδα απολέπιση. Χρησιμοποίησε ένα ελαφρύ προϊόν με μικρόκοκκους που δεν θα ερεθίσουν το δέρμα σου. Με το peeling θα αντιμετωπίσεις τα μαύρα στίγματα και παράλληλα θα καθαρίσεις την επιδερμίδα σου από τα νεκρά κύτταρα.