Τα μαύρα στίγματα γύρω από τη μύτη, σας δυσκολεύουν τη ζωή; Εξαφανίστε τα φυσικά!

Βιβή Αγγελάκη
Τα μαύρα στίγματα γύρω από τη μύτη, σας δυσκολεύουν τη ζωή; Εξαφανίστε τα φυσικά!

3 πανεύκολες φυσικές συνταγές

Αλήθεια, πόσες φορές έχετε «κολλήσει» το πρόσωπό σας στον καθρέφτη μετά το μπάνιο σας ή λίγο πριν βαφτείτε και χαζεύετε με τις ώρες τα αντιαισθητικά μαύρα στίγματα γύρω και πάνω στη μύτη σας; Πόσες από αυτές, πανικόβλητες, ψάχνετε για μια σωτήρια λύση που θα σας απαλλάξει από αυτά;

Τα μαύρα στίγματα είναι αναμφισβήτητα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα- μαζί με τα σπυράκια- που εμφανίζονται στο πρόσωπό μας και αντιμετωπίζουν αρκετές γυναίκες στην καθημερινή τους beauty ρουτίνα.

Δείτε, λοιπόν, 3 πανεύκολες, εντελώς φυσικές συνταγές- με υλικά από την κουζίνα σας- που θα κάνουν τα μαύρα στίγματα παρελθόν!

Scrub προσώπου με γιαούρτι : Σε ένα μπολ ανακατέψτε γιαούρτι, αλάτι, μέλι και το χυμό λεμονιού- που απομακρύνει τη περισσή ποσότητα σμήγματος από την επιδερμίδα. Εφαρμόστε το απολεπιστικό μείγμα στοκαθαρό πρόσωπό σας και κάντε απαλές κυκλικές κινήσεις μασάζ, ως συνήθως, πάνω στην περιοχή με τα μαύρα στίγματα. Αφήστε το μείγμα να δράσει για περίπου 15 λεπτά και ξεπλύνετε το πρόσωπό σας πάλι με χλιαρό νερό.

Μάσκα με αυγά: Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψτε καλά δύο ασπράδια αυγών- απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα- με μια κουταλιά της σούπας μέλι και μισό κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού. Εφαρμόστε πάνω στα μαύρα στίγματα και αφήστε το μείγμα για περίπου 30 λεπτά. Στο τέλος ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Aloe Vera η θαυματουργή: Ο χυμός της αλόης είναι πολύ αποτελεσματικός στο να αφαιρέσει τόσο τα μαύρα στίγματα όσο και τα ενοχλητικά σπυράκια. Απλά εφαρμόστε το χυμό αλόης στην προβληματική περιοχή για 15-20 λεπτά και στο τέλος ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Διαβάστε ακόμη:

6 χτενίσματα που θα κάνουν τα άλουστα μαλλιά σου να φαίνονται τέλεια!

5 tips για υγιή και δυνατά νύχια