Βaby Οil: 5+2 beauty χρήσεις του που δεν πάει ο νους σου!

Βιβή Αγγελάκη
Βaby Οil: 5+2 beauty χρήσεις του που δεν πάει ο νους σου!

Εύκολα και πρακτικά beauty tips με baby oil!

Είναι ένα από τα προϊόντα που οι περισσότερες έχουμε σε ένα ντουλάπι του μπάνιου μας! Το baby oil εκτός από την κλασική ενυδατική του χρήση, μπορεί να χαρακτηριστεί ως το προϊόν με τις πραγματικά εκατοντάδες χρήσεις . Πάμε να δούμε, όμως, 7 διαφορετικές beauty χρήσεις του!

Ντεμακιγιαζ ματιών σε περίπτωση που ξέμεινες από ξεβαφτικά προιόντα. Απλά εμπότισε ένα μικρό pad και πέρασέ το αργά κατά μήκος του βλεφάρου και των βλεφαρίδων σου.

Γύρω από τα νύχια, στα πετσάκια-παρωνυχίδες, για να τα μαλακώσεις και να τα κάνεις πιο λαμπερά .

Για να μη λερωθείς με το βερνίκι, όταν βάφεις τα νύχια σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμποτίσεις μια μπατονέτα σε baby oil και να την περάσεις γύρω από τα νύχια σου. Έτσι, οι τυχόν λεκέδες από το βερνίκι στο δέρμα σου θα φύγουν στο πι και φι.

Χρησιμοποιήσέ το ως έλαιο μασάζ που παράλληλα θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου.

Μετά το ξύρισμα ή το ντους για σούπερ ενυδατωμένα πόδια. Αντί να σκουπίσεις τα πόδια σου εφάρμοσε το baby oil ταμποναριστά όταν ακόμη είναι βρεγμένα. Αφήνει το δέρμα των ποδιών ενυδατωμένο αλλά και πολύ λείο.

Χρησιμοποίησε το ως serum για τα μαλλιά. Ρίξε ελάχιστες σταγόνες baby oil στα χέρια σου και πέρασε απαλά τις άκρες των μαλλιών σου. Με αυτό τον τρόπο, τα μαλλιά σου αποκτούν μια διακριτική λάμψη!

Για extra λάμψη της επιδερμίδας. Ανάμειξε μια σταγόνα baby oil με τη λοσιόν σου για λαμπερή επιδερμίδα και μεγαλύτερης διάρκειας ενυδάτωση. Δεν ενδείκνυται για λιπαρές επιδερμίδες.