Αυτό το ponytail δείχνει τέλειο ακόμη και σε κοντά μαλλιά!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό το ponytail δείχνει τέλειο ακόμη και σε κοντά μαλλιά!

Το χτένισμα που πρέπει να δοκιμάσετε το Σαββατοκύριακο

Ήδη από σήμερα, ο καιρός έχει δείξει τις βροχερές προθέσεις του για το Σαββατοκύριακο που έπεται και δυστυχώς, τόσο οι μπόρες όσο και οι σποραδικές καταιγίδες δεν θα πρέπει να μας ξαφνιάσουν! Μαζί με τη βροχή, όμως, αυτή που κάνει αισθητή την παρουσία της- κυρίως στα μαλλιά μας- είναι και η υγρασία...

Κι επειδή Σαββατοκύριακο έρχεται και όλες μας θέλουμε αυτό το κάτι διαφορετικό, το προσεγμένο, στην εμφάνισή μας, βρήκαμε το πιο chic ponytail που αφενός θα περιορίσει το φριζάρισμα στα μαλλιά σου, αφετέρου θα δώσει ένα διαφορετικό αέρα στην κόμη σου!

sdfgdsf bc740

Μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να κουραστείς καθόλου θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σου, μιας και είναι πιο εύκολο απ' ό,τι νομίζεις! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τις εικόνες και να ακολουθήσεις βήμα-βήμα τις οδηγίες.

1tgert dcbd3

Αρχικά, χτενίστε τα μαλλιά σας και βεβαιωθείτε πως δεν είναι μπερδεμένα ή με κόμπους. Σε περίπτωση που τα μαλλιά σας είναι σγουρά παραλείψτε αυτό το βήμα. Πιάστε τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά, σε ένα χαμηλό ponytail και στερεώστε με ένα λαστιχάκι.Αφήστε μόνο, ελεύθερα, δύο μπροστινά τμήματα μαλλιού από τη δεξιά και την αριστερή πλευρά, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

2rthyt 9ea83

Σε αυτό το σημείο, πάρτε τα δύο πλαϊνά τμήματα, και αφού πρώτα ψεκάσετε με λίγη λακ για να είναι πιο σταθερά, τραβήξτε τα πίσω και δημιουργήστε ένα μικρό κόμπο (στο ύψος της βάσης του ponytail).

3sdfgdsr 3d182

Στη συνέχεια, τυλίξτε τα δύο μέρη γύρω από τη βάση της κοτσίδας, καλύπτοντας το λαστιχάκι.

4fdgsdf 5ba62

Χρησιμοποιήστε μερικές φουρκέτες ή τσιμπιδάκια και στερεώστε καλά όπου χρειάζεται.

5xgbhdf 5c20f

Είστε έτοιμες! Για πιο εντυπωσιακό και σταθερό αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο τέλος τη λακ!

Ιδανικό χτένισμα για κάθε τύπο(από ίσια μέχρι και σγουρά μαλλιά ) αλλά και για κάθε μήκος μαλλιών, δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε!