Εξαφάνισε τα μαύρα στίγματα γύρω από τη μύτη με 2 πανεύκολες συνταγές!

Βιβή Αγγελάκη
Εξαφάνισε τα μαύρα στίγματα γύρω από τη μύτη με 2 πανεύκολες συνταγές!

Εντελώς φυσικά!

Είναι αντιαισθητικά και πολλές φορές μας μας έχουν δυσκολάψει τη ζωή, μιας και από τη στιγμή που θα τα παρατηρήσουμε καλύτερα στον καθρέφτη, θα ψάχνουμε λύσεις για να απαλλαγούμε από αυτά! Τα μαύρα στίγματα γύρω από τη μύτη είναι σύνηθες φαινόμενο που εμφανίζουν πολλές γυναίκες στο πρόσωπό τους.


Κι όμως, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, η φύση μας δίνει τη λύση μέσω των κατάλληλων συνδυασμών να απαλλαγούμε ανέξοδα και εντελώς φυσικά!


Βρήκαμε, λοιπόν, 2 πανεύκολες φυσικές συνταγές με υλικά που έχουμε όλες στην κουζίνα μας και θα εξαφανίσουν τα μαύρα στίγματα.

27aab8812abae653bb2cffaf6ce77bfb a17c2


- Μάσκα με κανέλλα:

Σε ένα μικρό μπολ ανάμειξε μια κουταλιά της σούπας μέλι και μια πρέζα κανέλα. Ανακάτεψε πολύ καλά τα 2 υλικά, ώσπου να ομογενοποιηθεί το μείγμα.Η κανέλα είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά συστατικά για να απαλλαγούμε από σπυράκια. Εφάρμοσε με ένα ξυλάκι τη μάσκα πάνω στην περιοχή με τα μαύρα στίγματα και άφησε να δράσει για περίπου 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια, ξέπλυνε πολύ καλά με δροσερό νερό.


- Μάσκα με γιαούρτι

Στην ίδια λογική, ανακάτεψε πολύ καλά σε ένα μικρό μπολ γιαούρτι με το χυμό λεμονιού. Το γαλακτικό οξύ που περιέχει γιαούρτι απολεπίζει, φωτίζει και δίνει λάμψη στο δέρμα, αφήνοντάς το καθαρό. Εφάρμοσε τη μάσκα στο πρόσωπό σου και άφησέ τη να δράσει για περίπου 20 λεπτά. Στο τέλος, ξέπλυνε με δροσερό νερό.