3 τρόποι να απαλλαγείς από τα κίτρινα σημάδια στα νύχια σου!

Βιβή Αγγελάκη
3 τρόποι να απαλλαγείς από τα κίτρινα σημάδια στα νύχια σου!

Εντελώς φυσικά και ανέξοδα!

Για κάποιες το να βάφουμε τα νύχια μας , εκτός όλων των άλλων, είναι ζωτικής σημασίας για τη διάθεσή μας, πόσο μάλλον τώρα που είναι καλοκαίρι και τα χρώματα επιβάλλονται στο look μας! Βέβαια, από το «ζωτικής σημασίας» μέχρι το «βάφω τα νύχια μου κάθε μέρα» υπάρχει μία απόσταση, την οποία οι περισσότερες αγνοούμε, εις βάρος φυσικά της υγείας των νυχιών μας. Το αποτέλεσμα; Τα νύχια μας από τα συνεχόμενα βαψίματα να κιτρινίζουν και να εμφανίζουν μικρές κηλίδες στην επιφάνειά τους!


Πώς τις αντιμετωπίζουμε χωρίς να ξοδέψουμε μία περιουσία; Βρήκαμε 3 εντελώς ανέξοδες λύσεις και στις παρουσιάζουμε ευθύς:


#1 «Δουλεύεις» με το buffer!

Αν έχεις δυνατά νύχια, το buffer , είναι η πιο εύκολη και super γρήγορη λύση για να αφαιρέσεις τους ενοχλητικούς λεκέδες από την επιφάνεια των νυχιών σου. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να κάνεις υπερβολές και να λιμάρεις συνεχώς τα νύχια σου, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να κάνει τα νύχια σου πιο αδύναμα και εύθραυστα. Γι αυτό το λόγο αν προτιμήσεις αυτή τη μέθοδο, μη ξεχνάς να περνάς από πάνω μία βάση.


#2. Πάρε την οδοντόβουρτσα και την οδοντόκρεμα ανά χείρας


Κι αυτή απλή, αλλά αποτελεσματική μέθοδος για να κάνεις- εκτός από τα δόντια σου - και τα νύχια σου πιο λευκά σε χρόνο dt. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις μία λευκαντική οδοντόκρεμα πάνω στα νύχια σου και να τα τρίψεις απαλά με μία παλιά οδοντόβουρτσα. Ίσως χρειαστεί να επαναλάβεις τη διαδικασία μερικές φορές ακόμη για καλύτερο αποτέλεσμα.

nails 27734


#3. Κάνε ένα DIY κοκτέιλ για τα νύχια σου και μόνο


Ίσως να είναι από τις πιο απλές, σπιτικές μεθόδους για να κάνεις πιο λευκά τα νύχια σου! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ανακατέψεις πολύ καλά μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα με λίγο χυμό λεμονιού –τόσο ώστε να δημιουργηθεί ένα μείγμα. Επειδή όμως αυτό το κοκτέιλ ίσως να ξηράνει την επιδερμίδα γύρω από τα νύχια σου, άπλωσε λίγη βαζελίνη ή ενυδατική κρέμα από πριν. Η μαγειρική σόδα λειτουργεί απολεπιστικά, ενώ ο χυμός λεμονιού λευκαίνει τις κηλίδες. Άφησε το μείγμα για μερικά λεπτά πάνω στο νύχια σου και στη συνέχεια ξέπλυνε με χλιαρό νερό!

Και μην ξεχνάς η καλύτερη πρόληψη είναι να εφαρμόζεις πάντα πρώτα τη βάση!