Το ήξερες; Το lip butter δεν είναι μόνο για τα χείλη σου

Βιβή Αγγελάκη
Το ήξερες; Το lip butter δεν είναι μόνο για τα χείλη σου

Διάβασε 5 τρόπους για να το χρησιμοποιήσεις και να σωθείς αυτό το καλοκαίρι...

 

Τα lip balms και butters προορίζονται για τα χείλη μας σωστά; Σωστά! Το λέει και το όνομά τους εξάλλου. Τα λατρεύεις (κι εμείς το ίδιο) και δεν τα αποχωρίζεσαι αφού κάνουν τα χείλη σου μεταξένια απαλά ή... έστω τα σώζουν όταν οι καιρικές συνθήκες τα ταλαιπωρούν. Ήξερες όμως πως δεν είναι μόνο για τα χείλη σου;

zooey 4a19c

Όχι, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς το lip balm ή butter σου μόνο για να ενυδατώσεις τα χείλη σου. Υπάρχουν 5 ακόμα ιδιοφυείς τρόποι για να το εκμεταλλευτείς (κυρίως αν είναι άχρωμο και σούπερ βελούδινο όπως το Lip Butter Vanilla & Macadamia) και θα τους βρεις παρακάτω...

afeleies 03ae8

#1 Να τιθασεύσεις τις αφέλειες ή την φράντζα σου

Μπορείς να βάλεις λίγη ποσότητα στα δάχτυλά σου και να χτενίσεις με αυτά την φράντζα ή τις αφέλειές σου. Θα έχεις κράτημα με κίνηση και... λαχταριστή μυρωδιά ακριβώς πάνω από την μύτη σου!

#2 Να βάψεις τα νύχια σου χωρίς να λερώσεις τα πετσάκια

Βάζοντας ελάχιστη ποσότητα lip butter στις παρωνυχίδες σου πριν περάσεις το βερνίκι, προστατεύεις τα πετσάκια από το χρώμα και δεν λερώνεσαι! Αξίζει να το δοκιμάσεις!

kolie e0ec9

#3 Να ξεμπλέξεις τα κολιέ σου

Μερικές φορές ξυπνάς με τα κολιέ σου τόσο μπερδεμένα που θεωρείς πως συνωμοτούσαν για να σε πνίξουν στον ύπνο σου. Βάλε λίγο lip butter στα δάχτυλά σου και ξέμπλεξέ τα πανεύκολα!

zigomatika 6f320

#4 Να δώσεις λάμψη στα ζυγωματικά σου

Ταμπονάροντας λίγο lip butter στα ζυγωματικά σου θα έχεις ένα όμορφο strobing αποτέλεσμα χωρίς highlighter!

#5 Να σταματήσεις το φριζάρισμα

Τα μαλλιά σου φριζάρουν στην υγρασία; Βάλε στις άκρες τους ελάχιστο lip butter και πες αντίο στο φριζάρισμα... εγγυημένα!

beauty shots liposan 146e2