Το τέλειο tip για να βάζεις σταγόνες στα μάτια σου χωρίς να καταστρέφεις το μακιγιάζ σου!

Βιβή Αγγελάκη
Το τέλειο tip για να βάζεις σταγόνες στα μάτια σου χωρίς να καταστρέφεις το μακιγιάζ σου!

Χωρίς να μουντζουρωθείς αν φοράς μάσκαρα ή eyeliner...

Υπάρχουν και αυτά τα πρωινά που ξυπνάς με πρησμένα μάτια, που η αλλεργία σου χτυπάει την πόρτα εκεί που δεν το περιμένεις , που τα μάτια σου έχουν ταλαιπωρηθεί από τις άπειρες ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή και πρέπει να βγεις (#αυτή_ είμαι_ εγώ). Ναι, μιλάω γι αυτές τις στιγμές που οι σταγόνες στα κατακόκκινα, κουρασμένα μάτια σου φαντάζουν κάτι παραπάνω από σωτήριες. Από την άλλη, έχεις βάλει ήδη μάσκαρα, μολύβι, σκιά ματιών ή eyeliner στα μάτια σου... που μεταφράζεται στο εναγώνιο ερώτημα: Πώς θα βάλω τις σταγόνες χωρίς να καταστρέψω το μακιγιάζ των ματιών μου (κοινώς να μουντζουρωθώ);

image bey


Η makeup artist Jenny Patinkin μας δείχνει το δικό της trick για να καταφέρουμε να βάλουμε τις σταγόνες στα μάτια μας χωρίς να χαλάσουμε το υπόλοιπο μακιγιάζ μας.


Το μόνο που θα χρειαστείς, σύμφωνα με τη Jenny, είναι εκτός από τις αγαπημένες σου σταγόνες, μία μπατονέτα.

Q tip

Ρίξε τις σταγόνες στο ένα άκρο της μπατονέτας μέχρι να εμποτισθεί τελείως. Στη συνέχεια, τοποθέτησε την υγρή άκρη της μπατονέτας στην εσωτερική γωνία του ματιού σου και πέρασε τη σε όλη την εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου σου για μερικές φορές. Επανάλαβε την ίδια διαδικασία από την άλλη πλευρά.


Και αυτό γιατί...Αν πίεζες τις σταγόνες απευθείας στα μάτια σου πολύ πιθανόν να κατέστρεφες το μακιγιάζ σου γιατί οι σταγόνες θα κυλούσαν και εκτός των ματιών σου. Με τη χρήση της μπατονέτας μπορείς να ελέγξεις την όλη κατάσταση, χωρίς να μουντζουρωθείς.

opener2


Τι λες, θα δοκίμαζες αυτό το trick;