5 beauty tricks για πιο μακριές βλεφαρίδες!

Βιβή Αγγελάκη
5 beauty tricks για πιο μακριές βλεφαρίδες!

Χωρίς να εφαρμόζεις 20 στρώσεις μάσκαρα...

Το να πετύχεις ένα εντυπωσιακό βλέμμα δεν θέλει κόπο, ούτε φυσικά 20 στρώσεις από την αγαπημένη σου μάσκαρα, αλλά τρόπο και... «σωτήρια» beauty tricks που θα κάνουν τη διαφορά!


Δες και ακολούθησε 5 από αυτά!


-Στρατηγική τοποθέτηση
Η ποσότητα στην περίπτωση της μάσκαρα δεν μετράει... Οι πολλές στρώσεις μπορούν να δημιουργήσουν ένα messy αποτέλεσμα που σίγουρα δεν το θέλεις! Αντί αυτού, πέρασε μία πρώτη στρώση στις άκρες . Εφάρμοσε το βουρτσάκι της μάσκαρα και κάλυψε τις βλεφαρίδες από την πάνω τους πλευρά. Στη συνέχεια άπλωσε τη δεύτερη στρώση ως συνήθως (από τη βάση προς τια άκρες).

Mascara


- Primer time!
Όπως και στην επιδερμίδα, αν θέλεις να φαίνονται ακόμη πιο μακριές οι βλεφαρίδες σου, ξεκίνα εφαρμόζοντας ένα primer βλεφαρίδων. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσεις την ιδανική βάση για να απλώσεις τη μάσκαρα και να αναδείξεις ακόμη και τις πιο κοντές βλεφαρίδες σου.

e56d9aa075b9c9caccd7a40ae7b9fe65


-Το μυστικό με το ψαλιδάκι βλεφαρίδων
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να θερμάνεις το ειδικό ψαλιδάκι βλεφαρίδων με το πιστολάκι για τα μαλλιά σου για μερικά δευτερόλεπτα (15 δευτερόλεπτα είναι αρκετά). Πιάσε το ψαλιδάκι και αφού βεβαιωθείς ότι δεν καίει, πέρασέ το στις βλεφαρίδες σου, όπως συνήθως! Δύο φορές είναι αρκετές σε κάθε μάτι.

Mascara xlarge transvBnSNStKDMmsyYPtgHjqyXmEfnIAg3cDGUwQqX0hnr0


- Το πρώτο βήμα
Χρησιμοποίησε ένα καθαρό βουρτσάκι πριν εφαρμόσεις τη μάσκαρα για να «χτενίσεις» τις βλεφαρίδες σου. Με αυτόν τον τρόπο θα «ανοίξεις» το βλέμμα σου ακόμη κι αν επιλέξεις να μη φορέσεις μάσκαρα!

mac sku MR6H01 640x600 0


- Το κόλπο με το αδιάβροχο eyeliner!
Τόνισε με ένα σκούρο (μαύρο ή καφέ) αδιάβροχο eyeliner το κενό ανάμεσα στις βλεφαρίδες . Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείς την ψευδαίσθηση πιο πλούσιων, πιο γεμάτων βλεφαρίδων, χωρίς να έχεις χρησιμοποιήσει μάσκαρα!

1456627629 73325 4