Το τρικ στο μακιγιάζ που θα διπλασιάσει το μέγεθος των χειλιών σου!

Βιβή Αγγελάκη
Το τρικ στο μακιγιάζ που θα διπλασιάσει το μέγεθος των χειλιών σου!

Δες το βίντεο της makeup artist, Lisa Eldridge

Και ποια γυναίκα δε θέλει να έχει ζουμερά και σαρκώδη χείλη; Και ποια δε θα ήθελε να ξέρει όλα αυτά τα tricks που χρησιμοποιεί ο κάθε makeup artist ξεχωριστά για ένα τέλειο αποτέλεσμα στα χείλη της; Αυτή τη φορά, η celebrity makeup artist και beauty vlogger Lisa Eldridge αποκαλύπτει on camera το δικό της μυστικό για το πώς κάνει τα χείλη της να δείχνουν σχεδόν διπλάσια και πιο ζουμερά με λίγες μόνο κινήσεις!

xeilh diplasia makigiaz

Πρώτο και βασικότερο βήμα η απολέπιση, η οποία όπως αποκαλύπτει η ίδια: «όχι μόνο απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα αλλά τονώνει τα χείλη (μέσω του μασάζ που αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή), κάνοντας τα να δείχνουν πιο γεμάτα». Σειρά έχει αρχικά το balm που τα ενυδατώνει και τα κάνει πιο μαλακά και έπειτα το κραγιόν. Μέχρι στιγμής όλες λίγο πολύ ακολουθούσαμε αυτή τη σειρά...

tyuftyujfgyuhjk

Τα επόμενα όμως βήματα είναι και τα πιο καθοριστικά: Με το μολύβι χειλιών κάνε το απαραίτητο περίγραμμα ξεκινώντας από τις γωνίες και γέμισε προς το εσωτερικό για περισσότερο όγκο. Για το κάτω χείλος, απλά χαμογέλασε και πέρασε πάλι με το μολύβι. Στη συνέχεια βάλε στο παιχνίδι την ημιδιάφανη πούδρα αλλά και μία πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση κραγιόν που με τη σωστή τοποθέτηση θα κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο ζουμερά.


Δες το βίντεο με όλα τα βήματα εδώ: