Τα 5 πρώτα πράγματα που κάνουν οι γυναίκες με τέλεια επιδερμίδα μόλις ξυπνήσουν!

Βιβή Αγγελάκη
Τα 5 πρώτα πράγματα που κάνουν οι γυναίκες με τέλεια επιδερμίδα μόλις ξυπνήσουν!

Τα sos της πρωινής τους beauty ρουτίνας

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η λαμπερή επιδερμίδα το ίδιο! Γιατί αν νομίζεις πως η θαμπάδα ή η ξηροδερμία στο πρόσωπό σου οφείλεται αποκλειστικά στην κακή σου τύχη κάνεις λάθος! Απόδειξη; Τα κορίτσια με πάντα τέλεια επιδερμίδα. Το μυστικό τους; Το πρωινό τους ή καλύτερα η πρωινή τους beauty ρουτίνα.

#1. Κάνουν απολέπιση

16 03 17 scrubs

Είναι το πρώτο πράγμα που κάνουν για να «ξυπνήσουν» την επιδερμίδα τους. Απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται και λειτουργούν ως εμπόδιο μεταξύ του δέρματος και των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας.

Caudalie Creme Exfoliante Desincrustante: Κρεμώδες scrub που καθαρίζει σε βάθος και απαλύνει την υφή της επιδερμίδας, απομακρύνοντας τα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα. Η σύνθεσή του που περιέχει γκρέιπφρουτ, μέντα και γλυκό πορτοκάλι θα σε αναζωογονήσει!
Apivita, Scrub Ήπιας Απολέπισης με Βερύκοκο: Gel ήπιας απολέπισης με λεπτούς κόκκους από κουκούτσια βερίκοκου, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Οι κόκκοι βερίκοκου και η jojoba απολεπίζουν απαλά την επιδερμίδα, απομακρύνοντας νεκρά κύτταρα και ρύπους χωρίς να αφυδατώνουν.
Clinique Pep-Start 2-In-1 Exfoliating Cleanser: Καθαρισμός, απολέπιση και λάμψη. Απομακρύνει τους ρύπους και τη λιπαρότητα έξω από την εξίσωση αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή. Δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και είναι τόσο απαλό ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις επιδερμίδες.
Nip + Fab Glycolic Fix Exfoliating Facial Pads: Εξήντα δίσκοι απολέπισης που τονώνουν την επιδερμίδα και βελτιώνουν την υφή της. Εμποτισμένοι με γλυκολικό και υαλουρονικό οξύ για απολέπιση και αίσθηση ανανέωσης στο πρόσωπο.
Radiant Exfoliating Cream: Κρέμα απολέπισης και αναζωογόνησης για όλους τους τύπους δέρματος. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει σε βάθος τους πόρους από τις τοξίνες και τα μαύρα στίγματα χωρίς να προκαλει ερεθισμούς και διευκολύνει τη διείσδυση των ενεργών συστατικών της ενυδατικής κρέμας. Τέλος βοηθά στην αναγέννηση των δερματικών κυττάρων.


#2. Δεν ξεχνούν το αντηλιακό

16 03 17 sunscreen


Το αντηλιακό είναι must-have της ρουτίνας ομορφιάς τους όλες τις εποχές! Είτε πρόκειται για την αρχή της άνοιξης, είτε για τα μέσα του καλοκαιριού ή του χειμώνα, δεν ξεχνούν να απλώσουν το αντηλιακό τους κάθε πρωί. Μεταξύ των ολέθριων συνεπειών της βλαβερής ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα, η πρόωρη γήρανση, η θαμπάδα και ο αυξημένος κίνδυνος ανάπτυξης καρκίνου του δέρματος. Αγαπημένη τους 2σε1 εναλλακτική; Το αντηλιακό με χρώμα που συνδυάζει προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία και κάλυψη!

La Roche-Posay Anthelios Dry Touch Gel-Cream SPF50+ με χρώμα: Διαθέτει μη λιπαρή υφή που δεν κολλάει, απορροφάται άμεσα, αφήνοντας ένα ματ αποτέλεσμα που διαρκεί. Η σύνθεση της με χρώμα προσφέρει ταυτόχρονα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο δέρμα και φυσική φρεσκάδα στην όψη της επιδερμίδας. Το ελαφρύ της άρωμα, η ματ αίσθηση και υφή με χρώμα την καθιστούν την τέλεια καθημερινή προστασία για την πόλη.
Korres Αντηλιακή κρέμα προσώπου Κόκκινο σταφύλι SPF50 : Αντηλιακή/ Αντιρυτιδική κρέμα ολοκληρωμένης καθημερινής φροντίδας με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των πανάδων. Με φυτικά βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Η multi-action αντηλιακή κρέμα προσώπου Κόκκινο Σταφύλι προσφέρει ορατή μείωση ρυτίδων και πανάδων - αποτέλεσμα που επιβεβαιώνεται και από δερματολόγο
Shiseido Sports BB Broad Spectrum SPF 50+ WetForce : Συνδυάζοντας την εξειδίκευσή της στο μακιγιάζ με τη διάσημη αντηλιακή τεχνολογία της, η Shiseido παρουσιάζει ένα εξαιρετικό νέο foundation/αντηλιακό που προστατεύει, περιποιείται και ομορφαίνει την επιδερμίδα ενώ συγχρόνως ενισχύει τη φυσική, αθλητική σας εμφάνιση. Με την Τεχνολογία WetForce της Shiseido, όσο πιο πολύ ιδρώνεις, τόσο ισχυρότερο γίνεται το πέπλο προστασίας από τον ήλιο. Και για να ενισχύσει τη λαμπερή σας εμφάνιση, η Contouring Powder της Shiseido χαρίζει στην επιδερμίδα σας μέγιστη λάμψη.
Frezyderm Sun Screen Velvet Face Cream SPF50+ : Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology η μοναδική σύνθεσή του αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέρει ματ όψη για 6 ώρες απορροφώντας το σμήγμα και απαλύνει την όψη των ρυτίδων. Η διάφανη, μη λιπαρή υφή του δεν αφήνει λευκή χροιά και το καθιστά άριστη βάση για μακιγιάζ. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο.
Youth Lab Oil Free Compact Cream Spf 50 (Combination_Oily Skin_ light color): Στην ουσία πρόκειται για μία κρέμα με ανοιχτή απόχρωση σε μορφή compact make-up, με μοναδική υφή, που προσφέρει ισχυρή αντηλιακή προστασία. Η μη λιπαρή σύνθεσή της χαρίζει ματ αποτέλεσμα, ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων και προσφέρει ομοιόμορφη κάλυψη που παραμένει σταθερή και αναλλοίωτη για ώρες.


#3. Πίνουν νερό

xcvzvz


Μετά από 8 ώρες ύπνου (άρα 8 ώρες χωρίς αν πιείς νερό) η επδερμίδα έχει έντονη την ανάγκη να ενυδατωθεί και αυτό είναι κάτι που τα κορίτσια με τέλεια επιδερμίδα το ξέρουν καλά. Μέσα στα 5 πρώτα πράγματα που κάνουν, λοιπόν, κάθε μέρα είναι να πίνουν νερό προκειμένου να δώσουν το σωστό boost στην επιδερμίδα τους.


#4. Κάνουν μασάζ στο πρόσωπό τους

Face Massage Tools 01


Το να ξυπνήσουν με πρησμένο πρόσωπο είναι κάτι που δεν μπορούν να αποφύγουν εύκολα ακόμη και τα κορίτσια με τέλεια επιδερμίδα! Το μυστικό τους γαι να δείχνουν πάντα αναζωογονημένες; Το μασάζ φυσικά! Χρησιμοποιώντας είτε μία συσκευή, είτε ένα απλό roller/ facial massager κάνοντας ανοδικές ήπιες κυκλικές κινήσεις μειώνουν το πρήξιμο. Για την περιοχή των ματιών κάνουν μασάζ απλώνοντας παράλληλα την κρέμα ματιών.


#5.Τρώνε πρωινό

2014 cafédamanhã


Το έχουμε πει πολλές φορές : Η διατροφή και η ποιότητα ζωής μας επηρεάζει την κατάσταση της επιδερμίδας μας. Η βρώμη που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες, τα βατόμουρα, οι φράουλες που περιέχουν βιταμίνες C και E (η Βιταμίνη C βοηθά στην παραγωγή φυσικού κολλαγόνου ενώ η βιταμίνη Ε κρατά ενυδατωμένη και λεία την επιδερμίδα) αλλά και δυναμωτικά smoothies είναι μέσα στις πρωινές διατροφικές τους συνήθειες.