DIY: Φτιάξαμε μόνες μας κρέμες για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά!

DIY: Φτιάξαμε μόνες μας κρέμες για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά!

Είναι αλήθεια πως οι πολλές ώρες στο γραφείο δεν αφήνουν το χρονικό περιθώριο για αγορές σε φυσικό περιβάλλον. Αυτό το «πρόβλημα», όμως, έχουν λύσει τα ηλεκτρονικά καταστήματα, στα οποία πολλές φορές μπορείς να ανακαλύψεις μικρά «διαμάντια».

Κάπως έτσι, λοιπόν, ανακάλυψα κι εγώ το thepionears.com. Το μοναδικό αυτό κατάστημα, με κρέμες που μπορεί να δημιουργήσει κάθε μία από εμάς, εύκολα και γρήγορα, από τον καναπέ της, με τα πιο αγνά υλικά!

Ένα Souffle Body Butter για το σώμα (για εμένα), ένα Beer Threatment Shampoo για τα μαλλιά της Ειρήνης και ένα AquaSugar Kiss για τη Μίκα, ήταν τα προϊόντα που μας ενθουσίασαν!

Δες το βίντεο και ανακάλυψε πόσο υπέροχα μπορούν να περάσουν ένα απόγευμα τρεις φίλες, φτιάχνοντας τις δικές τους κρέμες! Do It Yourself λοιπόν και have fun!



Και επειδή είμαι και γνωστή για τα φιλοζωικά μου αισθήματα (pescatarian άλλωστε), θέλω να σημειώσω το εξής πολύ ενδιαφέρον: Στην οικογένεια της Pionears και των εργαστηρίων της κάθε προϊόν έχει διερευνηθεί και ελεγχθεί από την ομάδα των ειδικών πριν γίνει αποδεκτό για πώληση. Βασική αξία της ομάδας είναι η προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος. Όλα τα προϊόντα επιλέγονται για τη φρεσκάδα, την αγνότητα της πηγής τους, την ποιότητα και την δραστικότητα τους χωρίς να έχουν γίνει τεστ στα ζώα. Έτσι, όλοι μαζί είμαστε ευαισθητοποιημένοι με τα ζώα και θα είμαστε για πάντα!