7 tips για μοναδικές στιγμές περιποίησης στο σπίτι

7 tips για μοναδικές στιγμές περιποίησης στο σπίτι

Συμβουλές ομορφιάς και φροντίδας για την απόλυτη χαλάρωση στον χώρο σου.

Καλωσορίζουμε την άνοιξη και μαζί με αυτή και την πιο ανάλαφρη διάθεσή μας!
Και παρόλο που το κρύο δε μας αφήνει ακόμα να χαρούμε τα ανοιξιάτικα ρούχα μας, ο Μάρτιος είναι ο καταλληλότερος μήνας για την πιο απολαυστική περιποίηση και μάλιστα στο σπίτι. Χάρισε στον εαυτό σου λίγες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσε τα beauty tips που σου προτείνουμε εμείς και το STREP:

DELTIO TYPOU STREP home made spa 3



1. Το έχεις ακούσει χίλιες φορές, ήρθε μήπως η ώρα να το εφαρμόσεις; Πιες ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι κάθε πρωί και ξεκίνα την ενυδάτωση του οργανισμού σου αλλά και την τόνωσή του με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.


2. Με ένα μείγμα με νιφάδες βρώμης και αμυγδαλέλαιο που μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις, κάνε απαλό μασάζ στο σώμα σου και διώξε τα νεκρά κύτταρα. Μην ξεχάσεις να ξεπλύνεις με άφθονο κρύο νερό.

3. Περιποιήσου τα άκρα σου και προετοίμασέ τα για τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι αποτριχωτικές ταινίες σώματος Strep σου υπόσχονται μοναδικά αποτελέσματα και μία απαλή επιδερμίδα.

4. Απόλαυσε ένα χαλαρωτικό μπάνιο, προσθέτοντας λίγο ανθόνερο και γάλα καρύδας σε ζεστό νερό.

5. Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου με ένα μείγμα μελιού και ελαιόλαδο κάνοντας απαλό μασάζ στο σώμα σου.

6. Φρόντισε τα χείλη σου! Κάνε ένα αποτελεσματικό lip scrub, ακατέργαστη ζάχαρη και βαζελίνη χωρίς χημικά, με κερί μέλισσας και ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο.

7. Διώξε το stress της εβδομάδας με homemade antistress κομπρέσες: Σε ένα μπολ προσέθεσε ζεστό νερό και λίγες σταγόνες από αιθέριο έλαιο λεβάντας και με μία μικρή πετσέτα πέρασέ τες από το πρόσωπο και το λαιμό σου

Και επειδή η περιποίηση του σώματος έχει άμεσα σχέση και με την χαλάρωση μην ξεχάσεις να έχεις δίπλα σου ένα ποτήρι κρασί και την αγαπημένη σου μουσική ή το αγαπημένο σου βιβλίο.

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ

Θες να δεις live σημαντικά στιγμιότυπα από τη φετινή απονομή των βραβείων Oscars;