Γρήγορος και έξυπνος οδηγός για τέλεια νύχια κάθε στιγμή

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Γρήγορος και έξυπνος οδηγός για τέλεια νύχια κάθε στιγμή

Κράτα σημειώσεις!

Γιατί να χάνεις χρόνο και χρήμα στους επαγγελματίες, όταν μπορείς εύκολα και γρήγορα να περιποιηθείς τον εαυτό σου μόνη σου στην άνεση του σπιτιού σου ακολουθώντας τις κατάλληλες συμβουλές; Θέλεις τα νύχια σου να δείχνουν πάντα τέλεια; Με τα παρακάτω χρήσιμα tips θα πετύχεις τον σκοπό σου!

1. Πέρασε τα νύχια με ασετόν ακόμη κι αν δεν έχουν υπολείμματα από το προηγούμενο βερνίκι. Έτσι, θα απομακρύνεις κάθε ίχνος λιπαρότητας και το βερνίκι θα διαρκέσει περισσότερο.

2. Δυσκολεύεσαι να φτιάξεις τη γραμμή του γαλλικού μανικιούρ; Χρησιμοποίησε ένα λευκό μολύβι σχεδιάζοντας τη γραμμή κάτω από το νύχι και στη συνέχεια βάψε με το λευκό βερνίκι ακολουθώντας τη γραμμή του μολυβιού. Περίμενε αρκετά μέχρι να στεγνώσει η πρώτη στρώση του βερνικιού πριν επαναλάβεις τη διαδικασία.

3. Το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο. Προτίμησε δύο λεπτές στρώσεις βερνικιού παρά μία πιο παχιά. Θα στεγνώσουν γρηγορότερα και το χρώμα θα διαρκέσει περισσότερο.

4. Να ξεβάφεις και να ξαναβάφεις τα νύχια 1-2 φορές την εβδομάδα και όχι πιο συχνά γιατί αφυδατώνεις την επιφάνειά τους. Σε κάθε περίπτωση χρησιμοποίησε ασετόν με λάδι που προστατεύει και περιποιείται τα νύχια.

5. Ένα μασάζ στα χέρια με μια ενυδατική, αναπλαστική κρέμα θα τονώσει την κυκλοφορία και θα θρέψει τα νύχια.

ΔΙΑΒΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συλλεκτικά αρώματα που πρέπει να κάνεις δικά σου μέσα στο ΣΚ