Κρατήστε τα «μαύρα» μακριά

Κρατήστε τα «μαύρα» μακριά

Η καθαρή σας επιδερμίδα μπορεί να διατηρηθεί έτσι με τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς. Επιλέξετε σωστά.

Κακά τα ψέματα αργά ή γρήγορα τα μαύρα στίγματα στους πόρους σας θα ξανασχηματιστούν, εκτός κι αν το βάλετε σκοπό και ακολουθείτε το πρόγραμμα καθαρισμού μία φορά το μήνα και στη συνέχεια φροντίσετε να επιλέξετε τα κατάλληλα συστατικά στα προϊόντα που χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Αφού ξεφορτωθείτε τα μαύρα σημαδάκια είναι βασικό να φροντίσετε να παραμείνουν οι πόροι καθαροί. Εντάξτε στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας προϊόντα που περιέχουν οξέα όπως τα AHA και BHA για εμποδίσετε τα έλαια του δέρματος να γεμίσουν τόσο γρήγορα τους πόρους. Μπορεί να είναι καθαριστικά, serum, peeling. Προσέξτε, όμως, μην ξεχαστείτε. Για το επόμενο 24ωρο, τουλάχιστον, μετά τις «εξαγωγές» σας, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε προϊόντα που έχουν σαν βάση τα οξέα.

Επίσης, προνοήστε ώστε να αποφύγετε την οξείδωση των ελαίων στους πόρους. Θυμηθείτε, πόσες φορές αναφέρουμε τα αντιοξειδωτικά που περιέχουν διάφορα προϊόντα ομορφιάς! Επιλέξτε, λοιπόν, προϊόντα που περιέχουν σταθερή βιταμίνη C & βιταμίνη Ε και διαβάστε προσεκτικά τα συστατικά για να εντοπίζετε τα αντιοξειδωτικά συμπλέγματα που περιέχουν.