Πετύχετε τον μέγιστο όγκο στα μαλλιά με ένα τρικ από τον Βασίλη Στρατηγό

Πετύχετε τον μέγιστο όγκο στα μαλλιά με ένα τρικ από τον Βασίλη Στρατηγό

Για να «φουσκώσετε» τα μαλλιά σας υπάρχει ένας εύκολος τρόπος.

Τα μαλλιά με όγκο έχουν άλλη χάρη! Κι επίσης, παραμένουν στην μόδα και όλες προσπαθούμε να τα καταφέρουμε να κάνουμε μόνες μας, αυτά που κάνει ο κομμωτής μας. Μπορεί να μην γίνεται να το πετύχουμε απόλυτα, αλλά επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα styling πλησιάζουμε πολύ κοντά.

Πριν φτάσουμε στο στάδιο του styling, όμως, υπάρχει ένα κόλπο που μοιράστηκε μαζί μας ο hair stylist Βασίλης Στρατηγός και κάνει τη «δουλειά» μας πολύ πιο εύκολη. Όπως λέει ο Βασίλης «Σε μαλλιά που ηλεκτρίζονται και δεν έχουν όγκο πριν να προχωρήσουμε στο styling και όσο είναι στεγνά, μπορούμε να τους δώσουμε όγκο χρησιμοποιώντας dry shampoo! Τα ψεκάζουμε από τη ρίζα μέχρι την άκρη και προχωράμε στο styling που θέλουμε.»

Δεν υπάρχει, πλέον λόγος να έχετε άτονα μαλλιά που μοιάζουν λίγα και πολύ «ήσυχα». Μπορεί να μην είχατε φανταστεί ότι θα σας δώσει αυτό το αποτέλεσμα που τόσο θέλετε, ένα ξηρό σαμπουάν, που εσείς έχετε στο ράφι με τα καλλυντικά μόνο για ώρα ανάγκης ώστε αν η πίεση του χρόνου σας αναγκάσει να το χρησιμοποιήσετε! Δοκιμάστε το και θα δείτε τα μαλλιά σας να «φουσκώνουν».