Εξαφανίστε τα μαύρα στίγματα με σπιτικές συνταγές!

Εξαφανίστε τα μαύρα στίγματα με σπιτικές συνταγές!

Δοκιμάστε τους τρόπους μας και διαλέξτε τον καταλληλότερο για το δικό σας δέρμα

Ένα απολεπιστικό scrub είναι το πρώτο βήμα για να πούμε αντίο στα νεκρά κύτταρα. Αμέσως μετά σκουπίζουμε το πρόσωπό μας και τοποθετούμε μία ζεστή κομπρέσα για περίπου 10-15 λεπτάκια προκειμένου να μαλακώσουμε τους μαύρους πόρους και να είναι πολύ πιο εύκολο να τους εξαφανίσουμε στη συνέχεια. Τυλίγουμε τα δάχτυλά μας ένα-ένα με βαμβάκι και πιέζουμε για να μην προκαλέσουμε καμία μόλυνση στην ήδη προβληματική περιοχή.

Πιέζουμε τους μαύρους πόρους και από τις δύο μεριές με τα δάχτυλα προς τα κάτω και αυτό ήταν. Αμέσως μετά ή λίγη ώρα αργότερα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παραδοσιακές σπιτικές συνταγές που θα καθαρίσουν το τοπίο και θα εμποδίσουν την επανεμφάνισή τους.

Χυμός λεμονιού και αλάτι: εναλλακτικά αναμείξτε αλάτι με χυμό λεμονιού και τρίψτε με αυτό το πρόσωπό σας και θα δείτε τα μαύρα στίγματα να εξαφανίζονται.

Ντομάτες: Κόψτε μια ντομάτα σε διάφορα σχήματα έτσι ώστε να μπορούν να καλύψουν την μύτη ή άλλα σημεία του προσώπου και πλύντε μετά από 15 λεπτά. Θα δείτε τεράστια διαφορά.

Μέλι: Ζεστάνετενε λίγο μέλι και απλώστε το πάνω στις προβληματικές περιοχές. Περιμένετε 10-15 λεπτάκια και ξεπλύντε με χλιαρό νερό. Τα μαύρα στίγματα σταδιακά και το δέρμα θα ξαναβρεί τη λάμψη του.

Διαβάστε ακόμη:

Φυσική συνταγή για μακριές βλεφαρίδες

Πιτυρίδα τέλος σε 5 βήματα!

Φυσικό lip scrub για βελούδινα χείλη