Με τη νέα σειρά μακιγιάζ mark. μπορείς να γίνεις η πιο ταλαντούχα make up artist!

Με τη νέα σειρά μακιγιάζ mark. μπορείς να γίνεις η πιο ταλαντούχα make up artist!

Αναζητάς διαρκώς τρόπους να εκφράζεσαι δημιουργικά; Μπορεί το φορτωμένο πρόγραμμα και οι γρήγοροι ρυθμοί να μη σου αφήνουν πάντα τον χρόνο να κάνεις όλα όσα θέλεις, όμως μην ξεχνάς ότι, οι δημιουργικοί άνθρωποι βρίσκουν διαρκώς τρόπους να εκφράζονται, μέσα από απλές καθημερινές δραστηριότητες που τους γεμίζουν και τους κάνουν ευτυχισμένους.

Αντί, λοιπόν, να γκρινιάζεις για εκείνα τα μαθήματα σχεδίου που δεν προλαβαίνεις να παρακολουθήσεις, δοκίμασε να… μεγαλουργήσεις στο πρόσωπό σου! Ναι, το μακιγιάζ είναι τέχνη, για αυτό άλλωστε και λέγεται make up art. Γίνε, λοιπόν, η καλλιτέχνις που ονειρεύεσαι και δημιούργησε στον πιο όμορφο καμβά, το πρόσωπό σου. Πώς;

Η νέα σειρά μακιγιάζ mark. από την Avon σε ενθαρρύνει να εκφραστείς ελεύθερα και να εξωτερικεύσεις τον πραγματικό σου εαυτό. Η μεγάλη γκάμα τον προϊόντων της σου προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για να δημιουργήσεις τα δικά σου αριστουργήματα! Μην μένεις τα χέρια σταυρωμένα λοιπόν, πάρε τα πινέλα σου και πειραματίσου! Φτιάξε το δικό σου έργο τέχνης και #MakeYourMark!

mascara avon copy

Δοκίμασε την Spectralash μάσκαρα και ξεκίνα από τα μάτια σου! Αύξησέ την ένταση ή τον όγκο των βλεφαρίδων σου όσο θέλεις, αυξάνοντας τη διάμετρο του πινέλου σου! Μην ξεχνάς, το βλέμμα σου είναι εκείνο που σε κάνει μοναδική, σε διαφοροποιεί και σε κάνει να ξεχωρίζεις.

Τα μάτια και το χαμόγελο, άλλωστε, είναι τα δυνατά σημεία κάθε γυναίκας. Δώσε το χρώμα που θέλεις στα χείλη σου, επιλέγοντας από τη μεγάλη παλέτα της mark. που σου χαρίζει τις πιο όμορφες αποχρώσεις για να επιλέξεις κάθε φορά ανάλογα με τη διάθεσή σου. Βάλε φαντασία, αφήσου ελεύθερη και δημιούργησε. Για να ολοκληρώσεις τον «πίνακά» σου χρησιμοποίησε και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς για τα μάτια, το πρόσωπο και τα νύχια.

Άντλησε έμπνευση από τη σελίδα http://avonblog.gr/ αλλά μην ξεχνάς ότι πάντα με τη mark. μπορείς να κάνεις πραγματικότητα και τις δικές σου ιδέες.

Γιόρτασε τη διαφορετικότητά σου και προσπάθησε να δώσεις ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα κάθε φορά. Δες το μακιγιάζ όχι σαν ανάγκη, αλλά σαν ευχαρίστηση!

gtjkreger

Δεν το χρειάζεσαι για να νιώσεις όμορφη, να εντυπωσιάσεις ή να καλύψεις το ποια είσαι. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όποτε θέλεις, για να δημιουργήσεις σαν μία πραγματική καλλιτέχνις.

Σημασία έχει όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη να νιώθεις ευχαρίστηση. Η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα σου. Για αυτό χρησιμοποίησε το μακιγιάζ σαν τέχνη και όχι σαν κάλυψη!

Για περισσότερα beauty news επισκεφθείτε το www.Avonblog.gr