Πέντε πράγματα που αξίζει να markάρεις!

Πέντε πράγματα που αξίζει να markάρεις!

Η Άνοιξη είναι ήδη εδώ και η διάθεσή μας έχει μια εσάνς… πολύχρωμη, αφού έχει πλήρως επηρεαστεί από τη φύση, που τριγύρω μας ανθίζει! Τώρα, λοιπόν, που ο Χειμώνας έφυγε, ήρθε η ώρα να θέσουμε νέους στόχους! Θα σε βοηθήσουμε και θα σου προτείνουμε πέντε πράγματα που αυτή την Άνοιξη αξίζει να markάρεις! Πάρε στυλό, σημείωσε και όταν έρθει η ώρα του απολογισμού, πιάσε το μαρκαδόρο και απλά markαρε όσα κατάφερες!

1. Βιβλία

Διάβασε βιβλία που θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σου και δώσε σημασία στην τέχνη. Για παράδειγμα, διάβασε (ξανά) τον «Μικρό Πρίγκιπα» του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ και markαρε όλα τα αποφθέγματα που θα σε βοηθήσουν στο εξής να αξιολογείς διαφορετικά τα πράγματα. «Είναι ο χρόνος που ξοδεύεις για το τριαντάφυλλό σου που κάνει αυτό το τριαντάφυλλο τόσο σημαντικό» είπε η αλεπού στον Μικρό Πρίγκιπα και αξίζει να θυμάσαι πως ο χρόνος που αφιερώνεις στους ανθρώπους γύρω σου είναι που τους δίνει πραγματική αξία.

2. Ζωγραφική

Νιώθεις πως έχεις πολύ άγχος; Γνωρίζεις ότι η νέα μόδα επιτάσσει ζωγραφική σε βιβλία anti-stress; Με πολύχρωμους μαρκαδόρους μπορείς να «επενδύσεις» σε αυτό το νέο χόμπι που θα σε χαλαρώσει. Και μην ξεχνάς, δεν θέλει ιδιαίτερο ταλέντο. Είναι σαν το μακιγιάζ. Όπως όταν χρησιμοποιείς το πρόσωπό σου ως καμβά για να εξωτερικεύσεις τη διάθεση της ημέρας. Αυτό, που η Avon παρατήρησε και ξεχώρισε ανάμεσα στις καθημερινές αγαπημένες συνήθειες των γυναικών, και έφερε τη νέα σειρά μακιγιάζ Mark., που είναι εμπνευσμένη από την τέχνη και την ανάγκη για εκφορά συναισθημάτων, με μια μεγάλη γκάμα από καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα σε προσιτές τιμές, που θα σου δώσουν απεριόριστες δυνατότητες να δημιουργήσεις τα δικά σου αριστουργήματα. Μην ξεχνάς: Your FACE is a CANVAS too. CREATE.

avon mark 02

3. Βλέμμα

Όταν λέμε «βλέμμα» εννοούμε να εστιάσεις το βλέμμα σου εκεί που αξίζει. Μην χάνεις το χρόνο σου κοιτώντας εκεί που δεν πρέπει. Να βλέπεις καθαρά και να κοιτάς με σημασία. Μην αφήνεις τους άλλους να αποφασίζουν πού θέλεις εσύ να κοιτάξεις. Να κοιτάς το στόχο σου με ευχαρίστηση και όχι από ανάγκη. Πώς θα το πετύχεις καλύτερα; Με τη μάσκαρα Spectralash, ένα χαρακτηριστικό Mark. προϊόν, που θα σου δώσει τον πλήρη έλεγχο των βλεφαρίδων στο βλέμμα σου. Μπορείς, όχι μόνο να αυξήσεις την ένταση του βλέμματός σου, αλλά και τον όγκο τόσο εύκολα όπως να μετρήσεις: 1... 2... 3! Για περισσότερο όγκο, αύξησε εύκολα τη διάμετρο του πινέλου, παρέχοντας έτσι περισσότερο προϊόν στο βουρτσάκι!

4. Τατουάζ

Τόλμησε και markαρε ένα σημείο του σώματός σου με κάτι που θα έχει συμβολική σημασία για εσένα. Ένα τατουάζ θα σου υπενθυμίζει πάντα κάποια ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σου και θα λαχταράς για πολλές ακόμη τέτοιες στιγμές. Προτίμησε κάποιο σημείο του σώματος που δεν θα σε αναγκάζει να το βλέπεις καθημερινά, έτσι θα έχει μεγαλύτερη αξία για εσένα! Και μην ξεχνάς, η δερματοστιξία είναι τέχνη!

5. Μακιγιάζ

Τέχνη είναι, όμως, και το μακιγιάζ, καθώς αποτελεί τρόπο έκφρασης για κάθε γυναίκα, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται. Το μακιγιάζ δεν είναι υποχρέωση, δεν είναι μια προσπάθεια να ανταποκριθεί κανείς στα πρότυπα ομορφιάς, ούτε μια ανάγκη. Το μακιγιάζ είναι μια ευχαρίστηση που πρέπει να markάρεις. Δεν χρειάζεσαι το μακιγιάζ για να νιώσεις όμορφη, δεν χρειάζεσαι το μακιγιάζ για να ευχαριστήσεις κανέναν. Το μακιγιάζ είναι η επιλογή σου, είναι τέχνη! Εσύ είσαι ο καλλιτέχνης, δημιούργησε με Mark.

Και μία συμβουλή: Be happy, Dare to #MakeYourMark

https://www.youtube.com/watch?v=-NiGb3v6lZs&feature=youtu.be

Και για ακόμα περισσότερα tips για να κάνεις το δικό σου mark μείνε συντονισμένη στο www.Avonblog.gr